Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janesa15 hádam nie urcite nie treba myslieť pozitívne nemyslieť na to najhoršie
@gabikamicka ja som sa bala upútavala som sa velmi na male a pozri a aj som sa snažila zdravo vsetko no len to ze som chodila vela asi
S tej radosti som bola plna energii
@butterfly333 preistotu poistite Motylik ;) Fakt moze byt...ze si mala viac dozretych vajicok ;)
Baby, mali ste pred tym ako ste zistili, ze ste tehotne (ako ste mali mat svoje dni), take pichanie vo vajecniku? Vyraza mi to az do krizov. A este ma zvykne pichat tak v strede maternice...zajtra idrm k dr, co to nahodou nie je aj daka cysta alebo daco...len by som chcela vediet vase nazory. Za odpovede vopred dakujem ;)
@veronikax moja už sa stalo sexík už sme dali teraz len čakat na zázrak. 😊
@lenussska85 mamatestom by som sancu nedavala... ☹
@baby24 nie? 😞 A aky je spolahlivy test?
@lenussska85 - je tam čiarka ale strašne slabá, skús o 2 dní 😀
@chuchu86 som rada ze niekto ju tam tiez vidi, ano je uuuplne slabucka.Skusit teda neskor urobit test zase 😊
@lenussska85 je tam! Je ruzova 🙂))

@baby24 neboj bude dobre urcite na zaciatku ti z toho poobedneho moze ukazat slabsiu ciarku.Niektore pisali ze im ciarky ukazalo az ked im 10 dni meskala stale ta sanca je tam velka. Len zla foto nic viac