Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zubrienka1 Neskúšala som, lebo potom menštr. pekne prišla 🙂 😉
@sasenka04 Vidím negatívny test 😕
@lenussska85 Mamatest mi ešte negatívny nevyšiel, vždy tam bol duch 😖 čiže, radšej by som kúpila inú značku.
@sofinkaviktorka Podĺa mňa áno. 🙂 Hupnite na to 😀
@simuska99 Kanálik, ja som mala presne to isté a rovno na dvoch. Len kanálik.
Lebo bola som U doktora A ten povedal že dozrieva vajíčko. Tak teraz neviem?
@sofinkaviktorka Tak tieto 3 dni budete intenzivne skusat, spermosky par dni preziju v tebe 🙂
Tak dnes na to supneme prečo 3dni
@sofinkaviktorka Prečo nie.., nie je to prijemne straveny cas? 😀
@sofinkaviktorka lebo ovulácia prebehne od pozitívneho testu do 48hodin-2dni
@sasenka04 vidim dve ciarky;)
Možno len kanáliky...testy sú obidva dnešné a rôzne... Prosím o odpoved...dakujeeeem...
@kata011 poviem ti ze prvý krát som mala strašne silne ovulácne bolesti... V posteli ma vykrucaloi..ovu test bol pozitívny... Rano vstávam a bolesť žiadna...skúšam ovu test a negatívny..tak som vedela ze ovu prebehla...este raz som s priateľom poistila..pár dni nic žiadne pocity ani bolesti ale včera ma boleli prsia a pichalo veľmi často v podbrušku...no a dnes 10 min do zadu som bola na wc a úplne krvavo ružový výtok... Tak dúfam ze už včera sa tam zabývalo..inak nic necítim len podbruško a časté vizity na wc... A ty ako to prebieha u teba??? Inak pridám ze ja som prvý cyklus po clostilbegyt..
@zdenkari no umna trosku napate prsia...a stale chodim mocit do hodiny asi ak styri krat....ale nevem ci to mocenie suvisi s tehu?....preco by sme v tedy mali mocit viac?a v podbrusku mam pocit na ms ale tu mam dostat az o tyzden...a prepa. Ale nevem co je to ten clostyl :-Pnemam skusenosti to je nieco na plodnost?

@laska07 ano mavam pravidelnu...nikdy sa mi nestalo ze by mi meskala viac ako 1-2 dni