icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sasenka04
4. okt 2016

@laska07 ano mavam pravidelnu...nikdy sa mi nestalo ze by mi meskala viac ako 1-2 dni

sofinkaviktorka
4. okt 2016

Baby teraz som robyla ovu test a teraz takto vyzerá. Myslite že mozme na to supnut

esperanzita
4. okt 2016

@zubrienka1 Neskúšala som, lebo potom menštr. pekne prišla 🙂 😉

esperanzita
4. okt 2016

@sasenka04 Vidím negatívny test 😕

esperanzita
4. okt 2016

@lenussska85 Mamatest mi ešte negatívny nevyšiel, vždy tam bol duch 😖 čiže, radšej by som kúpila inú značku.

meli8412
4. okt 2016

@sofinkaviktorka Podĺa mňa áno. 🙂 Hupnite na to 😀

esperanzita
4. okt 2016

@simuska99 Kanálik, ja som mala presne to isté a rovno na dvoch. Len kanálik.

sofinkaviktorka
4. okt 2016

Lebo bola som U doktora A ten povedal že dozrieva vajíčko. Tak teraz neviem?

meli8412
4. okt 2016

@sofinkaviktorka Tak tieto 3 dni budete intenzivne skusat, spermosky par dni preziju v tebe 🙂

sofinkaviktorka
4. okt 2016

Tak dnes na to supneme prečo 3dni

meli8412
4. okt 2016

@sofinkaviktorka Prečo nie.., nie je to prijemne straveny cas? 😀

barborka93
4. okt 2016

@sofinkaviktorka lebo ovulácia prebehne od pozitívneho testu do 48hodin-2dni

cucoriedkacucoriedka
4. okt 2016

@sasenka04 vidim dve ciarky;)

zdenkari
4. okt 2016

Joooj dnes som si už kúpila babenky tehu testy...no a však ja som neodolala hoci viem ze je to skoro .. Som 7 DPO a som si vedomá ze je to veľmi skoro.. Ale vidíte tam nieco??? Či moja paranoja stúpa????

zdenkari
4. okt 2016

Možno len kanáliky...testy sú obidva dnešné a rôzne... Prosím o odpoved...dakujeeeem...

nivea777
4. okt 2016

@zdenkari nieco tam je ked nahnem pocitac...na prvej fotke

kata011
4. okt 2016

Vidite tam niekto nieco :O ci len ja vidim ducha...je to test dr max...mate skusenosti s nim?

zdenkari
4. okt 2016

@kata011 áno je síce bledulilinka ale vidím ju...prajem nech silnie 😉

zdenkari
4. okt 2016

@nivea777 viem ze je to skoro povedať...

kata011
4. okt 2016

@zdenkari skor si myslim ze to je kanalik lebo so m este len 8Dpo...ja mam pocit ze ta ciarka je na kazdom i nepouzitom de.m ax.teste

nivea777
4. okt 2016

@kata011 nieco vidim ale je to tenke,tak to asi nie je ciarka... skus o dva dni.. najlepsie az ked ti bude meskat

kata011
4. okt 2016

@nivea777 este skusim lepsie odfotit

zdenkari
4. okt 2016

@kata011 ja som tiež dala hore tehu testy... A to som len 7 DPO alebo 8 DPO niesom si presne istá ... Takpocitam radšej 7 .. Tiež tam mam duchov nejakých alebo ich vidím len ja... Treba nám viac počkať... Držím ti palčeky... Dúfam ze sa nám to podarí...

kata011
4. okt 2016

@zdenkari mas tych duchov velmi podobnych .....😀.....ja si obcas pridem na hlavu tolko pozeram ten test az kym tam nieco nevidim ajkeby to tam nebolo 😀...a mas nejake priznaky ci ste nic?

zdenkari
4. okt 2016

@kata011 poviem ti ze prvý krát som mala strašne silne ovulácne bolesti... V posteli ma vykrucaloi..ovu test bol pozitívny... Rano vstávam a bolesť žiadna...skúšam ovu test a negatívny..tak som vedela ze ovu prebehla...este raz som s priateľom poistila..pár dni nic žiadne pocity ani bolesti ale včera ma boleli prsia a pichalo veľmi často v podbrušku...no a dnes 10 min do zadu som bola na wc a úplne krvavo ružový výtok... Tak dúfam ze už včera sa tam zabývalo..inak nic necítim len podbruško a časté vizity na wc... A ty ako to prebieha u teba??? Inak pridám ze ja som prvý cyklus po clostilbegyt..

andrejta
4. okt 2016

@zdenkari nieco slabe s trochou fantazie vidno, ale mas nadherne nechty

zdenkari
4. okt 2016

@andrejta ďakujem krásne..... Chcem mat tehu test farby mojich nechtov.... 😀 🙂 😵

kata011
4. okt 2016

@zdenkari no umna trosku napate prsia...a stale chodim mocit do hodiny asi ak styri krat....ale nevem ci to mocenie suvisi s tehu?....preco by sme v tedy mali mocit viac?a v podbrusku mam pocit na ms ale tu mam dostat az o tyzden...a prepa. Ale nevem co je to ten clostyl :-Pnemam skusenosti to je nieco na plodnost?

sibalka21
4. okt 2016

@sasenka04 nato ze ti 7 dni meska je test velmi slabunky... Mozno len duchuje... skus o dva dni ci bude silnejsi

kata011
4. okt 2016

@zdenkari najhorsie je na tom to ze toto babatko by bolo neplanovane ale aj tak by potesilo ......mala som sex s manzelom na desiaty den cykly a urobil sa do mna aj den presdtym tak teraz nevem