Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babulky moje ms som mala 2 dni normal dnes rano ma velmi napina na vracanie toci sa mi hlava mam usta stale plne slin myslite ze mozem skusit opat testik?? Je tu niekto kto bol tehu aj napriek ms ci je to nerealne....
@baby24 menstruacia byva aj pocas prvych mes.tehu, moja kamoska zistila tak tehu az v 9tt, lebo mala menzes normalne. Skus sa tesnut...
@baby24 lepsie cvakni, nech nie je rozmazany...
@crazy_girl1 ta druha je lepsia je nahnuta...
@baby24 @babymaminka vidis tam nieco?
@baby24 nazivo tam vidis ducha??? Nie je dobre odfoteny, skus zblizka a zaostrene hlavne.
@crazy_girl1 ano ten test bol robeny asi 5 dni dozadu... Dnes som este neskusala zda sa mi to nerealne aby som bola tehu aj napriek ms....
@crazy_girl1 na tej druhej nevdis ducha??
Pred hodinou som pila kavu asi este pockam ze??
@crazy_girl1 je možné vyvolavat duchov no velmi rozmazana foto fakt treba lepsie zaostrit
Baby test uz nemam doma aby fotky mam co som fotila ked dosla ms som vyhodila kedy si mam urobit kedze som pila kavu pred hodkou a pol skoro...
@baby24 na tom druhom sa mi niečo mari fakt 🙂
@babymaminka co myslis kedy skusit druhy?
@baby24 ak.si tehu ukazalo by ti uz aj poobede ci vecer ked uz si akokeby po mrche
@14nunu10 abo strašne ten čas letí. No hlavne že je u vas všetko v poriadku ste obaja zdravy nezaleží čo to bude hlavne aby bolo zdrave a boli ste ok obaja. Držkajte sa. 😙😙😙😙
Baby je tam krasna slaba ruzova ciarocka ale preco slaba ??
baby24@ robila si si teraz?
@baby24 testik prosíme 🙂
Baby snazim sa odfotit tyn mojim debilnym fotakon rozmazane volnym okom vidim ale preco tak slaba je silnejsia ako pred 5 dnami ale o malo silnejsia
@liliputka23 skor to vyzera ako kanalik..kolko ti meska?
@babymaminka robila som co som mohla....neviem ci vidis aj tak je to sonarina taky slaby duch mohla mi to sposobit kava??

@cucoriedkacucoriedka
@ala82 ďakujem Vám babi ste velmi zlate