Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baby24 daj to z blízka.
@butterfly333 ďakujem pekne 😎a veeelmi držím palceky 😍
@baby24 opäť rozmazana fotka ale niečo tam vidieť,a to ze si pila kávu nevadí,to je blbosť 😁
@14nunu10 moja a tebe sa čo presne vtedy snívalo??
Babyyyy preco je tak slaba.... ??
@butterfly333 mne sa snívalo už v tomto tehu strašne veľa snov,ale ešte pred tehu sa mi snívalo ze som si robila test a bol pozitívny,potom ďalší ze som porodila malinke bábätko a nikdy nezabudnem na ten sen lebo bol strašne živý,pôrod celý,krásne chvíle s babatkom,ako som ho bozkavala ,a keď som sa zobudila tak som sa rozplakala hneď v tej chvíli ako som zistila ze som sa prebudila a bábätko aj celá radosť bola fuč...
@baby24 najlepšie vysvetlenie co mi z toho napadá je ze pred ms stupalo hcg preto ti ukázalo //,pravdepodobne sa to neudrzalo a preto ako pomaly lebo po biochemickom tehotenstve alebo po potrate sa veľmi pomaly vylučuje hcg z krvi niekomu aj mesiac kým je na hodnote 0 ..takže preto ti stále slabého ducha ukazuje .Moje vysvetlenie ...😞
@sintuska06
@gabikamicka Baby obom vam gratulujem k tehu, nadherne ukazkove testiky //...A nebojte sa kontroly u Dr., ani nicoho, budete sa uz len tesit a uzivat tehulkovanie 😉
@baby24 podla mna tam nič nieje to tehu nebude.

@liliputka23 ja vidim slabu druhu ciarku