icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

baby24
9. okt 2016

@14nunu10 takze ine asi neni vysvetlenie vsak ze a ten potrat po biochemickon ako sa prejavuje

luta13
9. okt 2016

@baby24 testni, ked bude meskat MS...Drzim palceky 😉

14nunu10
9. okt 2016

@baby24 že ti ukáže ducha alebo aj druhú / celkom pekne viditeľnú a netmavne každým dnom,ale bledne,stráca sa ...proste sa to neudrží ..nájdi na nete biochemicke tehotenstvo a postuduj,strašne veľa žien si tým prejde a ani o tom nevie

baby24
9. okt 2016

@luta13 praveze ms som mala mam uz len ruzove spinenie treba mi vracat toci sa mi hlava preto ten test neviem ho zachytit no je pozitivny takze cele zle

miriamn76
9. okt 2016

@luta13 juj moja dakujen ale vcera som si dala vinko a dnes sa uz spusta mrcha

baby24
9. okt 2016

@14nunu10 nooo citam tym padom by som mala kratku ms po biochemickom tehu...☹

14nunu10
9. okt 2016

@baby24 skús ešte posledný pokus o dva tri dni testnut ..aby si si bola istá

ala82
9. okt 2016

@14nunu10 nestras ju
@baby24 vsetko su len dohady.najlepsie ti povie lekar.ale nesuhlasim z nunu lebo pred 5dnami si mala este slabsieho ducha teraz aj ked bola ms je silnejsi aj ked len o trochu ale je.keby islo o potrat tak by si uz ciarku nemala vobec.hcg by ti klesalo aj ked pomaly ale vtedy si ho nemala vysoke takze na teste podla mna by si nemala nic.len chod k lekarovy aby ti kontroloval hcg ci ti bude stupat lebo moze byt ze ak ti stupa pomaly tak moze to bit aj mimomaternicove.ale nemusi to tak byt mozno ze sa potrebuje len poriadne uniezdit preto ti hcg stupa pomali.skus rano alebo o dva dni a uvidis ci bude rozdiel.

baby24
9. okt 2016

@ala82 @14nunu10 skusim za dva dni... Ale aj tak tomu neverim... ☹

ala82
9. okt 2016

@14nunu10 podla testu z pred 5tich dni by teraz uz na teste nemala nic ak by bola potratila ale teraz ma test silnejsi takze tehotenstvo to urcite bude

chuchu86
9. okt 2016

@baby24 - niečo tam je ale strašne slabé

luta13
9. okt 2016

@baby24 mala si normalny MS, ci len spinenie? naposledy! ...Nebolo to uhniezdovanie, kedze si to mala az 45 den cyklu??? 😕

14nunu10
9. okt 2016

@ala82 ja nechcem nikoho strašiť to naozaj nie 😞len som povedala svoje vysvetlenie keďže tu zaznelo ze pred ms bol silnejší duch ako teraz...Tak buď som to zle pochopila alebo neviem ..ako píšem vyššie najlepší by bol odber krvi na hcg

luta13
9. okt 2016

@miriamn76 je mi to luto ☹ ...No hlavu hore...Dalsi cyklus Ti to snad uz vyjde 😉 ...Drzim palceky 🙂

14nunu10
9. okt 2016

@baby24 moja naozaj skús test za dva tri dni a uvidíš,ak bude duch alebo silnejšia druhá / tak zbehnes k dr na odbery ..Ja ti to mooc prajem keďže ta čítam tu už dlhšie 😍držím moc prsteky,a posielame tehu bacilky 😚

ala82
9. okt 2016

@14nunu10 to nevadi si zle pochopila.ona dala aj test z pred 5dni a tam je slabsia ciarka.tak preto som ti odpisala 😊 aj tak vsetko tu su len dohadi vsetko potrebuje cas.ty ma uz ochvilku dobehnes 😁

evat2315
9. okt 2016

@baby24 áno normálnu aj dlho trvala tuším až 6 dní

ala82
9. okt 2016

@baby24 nadej umiera posledna.aj tak musis cakat.uvidis ,mozno budes prekvapena

luta13
9. okt 2016

@baby24 fotka z dneska 14:45h, vidim slabulicku druhu /...testni za 2-3 dni, budes vidiet rozdiel...Drzim palce...Myslim, ze to co si povazovala za Ms bolo uhniezodvanie...No je to len moj dohad 🙂 Snad sa nemylim 😉

14nunu10
9. okt 2016

@ala82 no asi hej .Ja som stále myslela ze prvá bola silnejšia a teraz je slabšia ale ak je to naopak tak to je o inom 😍no dohady jasné,všetko ukáže čas však ak to je tehu tie dve // musia predsa čoskoro naskočiť 😁😍no tuším vedies a nedobehnem ta ,lebo ja už piatym definitívne končím 😁 viem ze nikdy nehovor nikdy ale tak toto bude definitívna bodka piata sekcia 😇a aký mas doma pomer bab a chlapcov?? Milujem veľké rodiny však je to náročné ale aj nádherné 😍😍😍

nivea777
9. okt 2016

@baby24 kup si digitalny clearblue a tam ti ukaze + - a ak budes tehu tak ti ukaze aj kolko tyzdnov si tehotna.. mas to istotu..

ala82
9. okt 2016

@baby24 ateraz som si spomenulaze to iste som mala pri najstarsej dcera akurat rozdiel bol v tom ze ms som dostala na cas a trvala len jeden den.ani by ma nenapadlo ze som tehotna az ked v robote my prialo zle skoro som odpadla a baby v robote sa smiali ze som tehotna.to bolo dva tyzdne po tej jednodnovej ms.a potom my docvaklo ze som prestala fajcit vadila my kava aj pachy.takze test som robila ked my meskala dva tyzdne

ala82
9. okt 2016

@14nunu10 ja mam 5deti a dva potraty.mam tri dievcata a posledny dvaja su chlapci ale niektore neboli planovane.jedno bolo popri antike a jedno popri teliesku a teraz som to poistila podviazanim.ale aj tak som musela zo zdravotnych dovodou lebo 4syn sa narodil v36 a 5syn som tri mesiace prelezala v nemocnici,aj ma zasivali a ktomu stale kontrakcie.ale hlavne ze su vsetci zdravy.ked si pomyslim ze po prvom potrate hrozilo ze my zoberu maternicu lebo som mala vsetko vo vnutri zahnisane tak som rada ze ich mam tolko.

14nunu10
9. okt 2016

@ala82 aha a prečo máš v páse 6 deti?

ala82
9. okt 2016

@14nunu10 pod jednym mam aj mojich anjelikou napisanych

14nunu10
9. okt 2016

@ala82 paneboze až mi mráz prešiel po chrbte ..Tak to si mala šťastie veru 😱ale chvalabohu ze je všetko fajn a detičky máš zdravé co je dnes veľké plus ...Tak nech robia len a len radosť 💐

14nunu10
9. okt 2016

@ala82 ahaaaa to všetko vysvetľuje prepáč 😔

baby24
9. okt 2016

Baby neviem komu skor odpisat ms som mala nornalnu teda krv bola taka ruzova potom cerveba ale normal 4 dni a prvy den bolesti ide o to ze asi predpokladanu ovu som nala asi 20 dni dozadu a aj tak taka slaba ciarka zlaticka dakujem ze ste odpisali a za rady a skusenosti

baby24
9. okt 2016

@evat2315 ale ako ratam tak ratam ovu bola pred 20 timi dnami.... ☹

evat2315
9. okt 2016

@baby24 jaj tak ja ani neviem kedy som ju mala