Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@14nunu10 nestras ju
@baby24 vsetko su len dohady.najlepsie ti povie lekar.ale nesuhlasim z nunu lebo pred 5dnami si mala este slabsieho ducha teraz aj ked bola ms je silnejsi aj ked len o trochu ale je.keby islo o potrat tak by si uz ciarku nemala vobec.hcg by ti klesalo aj ked pomaly ale vtedy si ho nemala vysoke takze na teste podla mna by si nemala nic.len chod k lekarovy aby ti kontroloval hcg ci ti bude stupat lebo moze byt ze ak ti stupa pomaly tak moze to bit aj mimomaternicove.ale nemusi to tak byt mozno ze sa potrebuje len poriadne uniezdit preto ti hcg stupa pomali.skus rano alebo o dva dni a uvidis ci bude rozdiel.
@ala82 no asi hej .Ja som stále myslela ze prvá bola silnejšia a teraz je slabšia ale ak je to naopak tak to je o inom 😍no dohady jasné,všetko ukáže čas však ak to je tehu tie dve // musia predsa čoskoro naskočiť 😁😍no tuším vedies a nedobehnem ta ,lebo ja už piatym definitívne končím 😁 viem ze nikdy nehovor nikdy ale tak toto bude definitívna bodka piata sekcia 😇a aký mas doma pomer bab a chlapcov?? Milujem veľké rodiny však je to náročné ale aj nádherné 😍😍😍
@baby24 ateraz som si spomenulaze to iste som mala pri najstarsej dcera akurat rozdiel bol v tom ze ms som dostala na cas a trvala len jeden den.ani by ma nenapadlo ze som tehotna az ked v robote my prialo zle skoro som odpadla a baby v robote sa smiali ze som tehotna.to bolo dva tyzdne po tej jednodnovej ms.a potom my docvaklo ze som prestala fajcit vadila my kava aj pachy.takze test som robila ked my meskala dva tyzdne
@14nunu10 ja mam 5deti a dva potraty.mam tri dievcata a posledny dvaja su chlapci ale niektore neboli planovane.jedno bolo popri antike a jedno popri teliesku a teraz som to poistila podviazanim.ale aj tak som musela zo zdravotnych dovodou lebo 4syn sa narodil v36 a 5syn som tri mesiace prelezala v nemocnici,aj ma zasivali a ktomu stale kontrakcie.ale hlavne ze su vsetci zdravy.ked si pomyslim ze po prvom potrate hrozilo ze my zoberu maternicu lebo som mala vsetko vo vnutri zahnisane tak som rada ze ich mam tolko.
Baby neviem komu skor odpisat ms som mala nornalnu teda krv bola taka ruzova potom cerveba ale normal 4 dni a prvy den bolesti ide o to ze asi predpokladanu ovu som nala asi 20 dni dozadu a aj tak taka slaba ciarka zlaticka dakujem ze ste odpisali a za rady a skusenosti

@14nunu10 takze ine asi neni vysvetlenie vsak ze a ten potrat po biochemickon ako sa prejavuje