Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ja sa tak bojim ze to bol potrat, stale pozeram na test a je tam pekna ciarka.... Slaba ale pekna... Urcite to bol potrat ale snad by som mala nejake bolesti alebo boli by dlhsie....bojim sa ist k lekarovi kedze este mierne ruzovo cerveno spinim....
@baby24 no ja si myslim,ze si ani tehotna nebola.. ja osobne som ani na jednom tvojom teste nevidela ani ducha.. ale to bude tym,ze ja na duchov neverim a nevyvolavam ich.. najlepsie je robit test az ked meska ms aspon 3 dni lebo potom sa zeny len stresuju ze im ukazalo ducha a zrazu maju MS
@baby24 potrat podla mna nie lebo hcg by ti nestupalo ale klesalo a test by si mala cisty.skor si myslim bud je slobo uchytene alebo moze ist aj o mimomaternicove.krvacanie nemusi nic zle znamenat.k lekarovy si myslim ze este pojdes zbytocne jedine ze ti vezme krv a potom na kontolu zas krv aby vedel ci hcg stupa.a ked nie tak vyskusaj test tak o dva a si budes na istom.bud budes mat slabsiu palicku alebo silnejsiu.len si neber nic zle k srdiecku neni to dobre najma na psychiku.viem ze kazda mame svoj vlastny nazor ale niekedy sa netreba nimy riadit.a ten digi test ti podla mna by este neukazal kedze ma citlivost 25.ja si myslim ze si mala ovu neskor preto mas aj slabsiu palicku

@evat2315 nooo tak to je pekne...takze cele zle nieco sa mi nepozdava nic mi nesedi iba mam pred sebou pozitivny test a neviem comu verit ☹