Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby robila Som si dalsie tehu testy po tom kanaliku na rapicleare predtym som dala jeho foto.....a tie boli women secret a boli cisto snehobiele...je este nejaka mala nadej ze som tehu?ten trst som si robila na 11 DPo......mate niekto skusenosti s tym ze mu najprv test vysiel cisto negat a potom neskor pozit?....inak jedine co citim je ze ako keby som mala zvyseny teplotu ale horucku nemam tak iba vnutorne...mam to uz asi vyse tyzdna tento pocit....ako keby aj v tvari horim a stale a pytam mmho ci nie som cervena do tvare a ze nech mi skui celo ci mam teplotu a on ze nic...a stale ten pocit vnutotnrho horenia.......ms mam dost o dva dni
@sibalka21 ved to ves ale.tie testy predtym tie posledne uplnenehobielo........ale ves ako to je.myslim ze mi uz z toho hrabe na karbit...normalne.........kazde tehu ktore som mala predtym bolo presne podl tejto teploty lenze viem ze tam mi uz na 11Dpo vysiel krasny ruzovy dusik....podla mna je mala pravdepodobnosť ze je zena tehu ak jej tri ni pred ms vyjde negat tehu test...uz by tam cosi malo.byt.....zase nexcem.zivir zbytone nadeje a rozhodne nepatrim medzi zeny ktore ked.pichne v zadku si myslia ze sutehu
Skor je to teraz.o tom ze sa.slamky chytam a zivim v sebe.paranoje...i ked uz z tych testov.nemam dobry pocit ale teplota mi neda.spavat inak by som sa na to uz vykaslala a nedufala ves.....
@kata011 prvy krat som mala pozitivny test den po meskajucej mrche, aj to len koli tomu som testla lebo mi meskala nemala som ziadne priznaky... 8tt potrat... Druhy krat som mala pozit. test tyzden pred mrchou..... Ale na sone som bola o tyzden dopredu, cize ked som testovala bola som uz 4-5tt
Dobré ránko babi,
No dnes je ale zima 😲
U mňa nič nového, mrcha ešte nedorazila 😀
@chuchu86 a testík nebudeš robit??? mne dnes BT vyskočila včera 37,0 dnes 37,3
@butterfly333 - tak test budem robiť, určite ešte tento týždeň skusim, asi v stredu 😀
a to je dobre ked BT vyskočí ? prepáč, ale som v tom laik, vôbec som nikdy nemerala BT 😒
@chuchu86 no ano po ovu musí byt hore takto vysoko som mala v tehu no tak som zvedavá.a prečo nie skor test ked ti už mešká??
@butterfly333 - sice je to z mojej strany hlúposť, snažíme sa od konca júla, ale kedže odvtedy sa nám nejak nedarí otehotnieť prežívam to dosť zle, hľadám na tých testoch čiarku ked ani tam neni.
Z druhej strany keby by tam bola čiarka tak by som sa bála, kvôli tomu potratu.
Neviem či mi rozumieš ? Možno mi už prepína
@chuchu86 my sa snažíme už vyše dva roky v juni somv 6tt potratila čo je už 5x,tiež sa bojím no už to neriešim a neberiem tak tragicky ked sa nezadarí nič sa nedeje ide sa dalej,nemožeš sa stresovat vtedy sa nezadarí.
@butterfly333 - v tom máš uplnú pravdu.
no uvidíme v stredu
@butterfly333 no skoda veru ☹ ...Ako tu obcas citam, stale nemas stastie byt tehu a snaha 2 roky - fuha - obdivujem Ta za vytrvalost, mna by asi uz slaktrafil...Musi to byt velmi tazke takto dlho cakat a vsetko okolo toho prezivat...Velmi Ti drzim palce, aby Ta Boh pozehnal a konecne si si nasla na teste krasne //...Snad coskoro sa Ti spni sen 😉

@14nunu10 nie cosi ved napisala si ako to je ako si myslis je to v poriadku ale velmi sa bojim...