Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kata011 ale test z teba nespraví tehotnejšiu ak si a ani menej tehotnú ak niesi. Testom tehotenstvo neodplašíš. Proste skús to chvíľu neriesit a ráno sprav testik.
@kata011 to poznám 🙂 mne mešká ms uz 5 dni som 33 DC a testy stále nič ☹ ale cítim ze som tehu prsia ma bolia co mňa nebolievaju 🙂 a wc je môj druhý domov 🙂 🙂 tak snáď sa ciarka čoskoro ukáže 😀
@nellinka171 ja som si robila včera z ranného mešká mi 5 deň a neukázal nič iba kanalik kde by mala byť druha čiarka len bez farby tak neviem a deň pred tým som si ho robila tiež pocas dňa a presne ten istý vysledok 🙂 tak neviem či su spoľahlivé
@zuzuliena1 ja som ho skusila, doteraz som mala inu znacku a tento mi ukazal vyraznejsiu ciarku..
@zuzuliena1 my s manzelom sa snazime uz tiez skoro rok a doteraz nic...a teraz to tiez nevyzera nadejne...testy sice po tyzdni meskania boli pozitivne ale bola som vcera u doktora a nic tam nevidel...rano som si volala na vysledky krvi a hcg je 490 tak vobec netusim na com som ...vo stvrtok idem na dalsie sono a uvidime ale vyjadril sa tak ze moze ist aj o mimomaternicove 😯
@sasenka04 ja verím že to budeš mať v poriadku to hcg vyzerá sľubne podľa mňa 🙂 držím palceky 🙂
@nellinka171 ja som mala inaksi
@nellinka171 a je tam aj vidieť ten kanalik
@zuzuliena1 ano vidno ti tam ciarku 😉
@zuzuliena1 hcg vyzera aj podla mna dobre ale kedze som este nebola tehotna netusim ake ma byt a doktor sa vyjadril ze ak bude nizke je to v pohode a ak bude velmi vysoke tak ide najpravdepodobnejsie o mimomaternicove
@zuzuliena1 - Babi takto vyzerá kanálik ? 😲
@zuzuliena1 ale to je len taká biela je trošku vidno ked ju presvietim ale neviem či je to pravdivé mam také dva
@sasenka04 tak ako ti píše ala82 čím vyššie tým lepšie 🙂

@kata011 - samozrejme že testuj a potom nám ukážes. 😀