Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vlocka5 čítala som si spätne, čo ti napísala pepka a myslím, že to nemyslela zle, ale úprimne.. má pravdu. Medzi prvým a dnešným testom (myslím fotku, čo si pridala teraz - tri testy pod sebou) je rozdiel 4 dni a to je veľmi slabé stmavnutie čiarky - tej dnešnej ... ak bol 8.10 duch, dnes by mali byť koľajnice. Hcg z krvi je fajn, ale skutočne treba vyčkať, či stúpa tak ako má a iba testy blbnú alebo nestúpa tak ako má... aby si nebola sklamaná 😔
Každopádne držím palce.
Mne mešká 8.deň, a neukázal ani digi test!!!???
@chuchu86 a nemala si ovu neskor??
@butterfly333 - tento mesiac som nerobila ovu testy, vôbec neviem.
18-eho som mala spinenie, ale iba pri utreti na wc papieri.
@zuzuliena1 inak aj mne pepino robi slabsich duchov ,ako hoc ktory iný,takze asi nie su moc dobre
@vlocka5 ja som zacinala tiez s takymi testami a kazdym druhym dnom silneli drzim prsty 😘
@oluska22 neviem mne to príde ze na nom nie je skoro nič 🙂 uvidíme zajtra pozajtra co to ukáže 🙂
Joooj baby ako vam závidím v dobro. 😉 kraaasne testy ..chcem aj ja mať taký ☹
@vlocka5 nie nie ja som si vôbec nepotrebovala do nikoho rýpať 🙂 ja len že skoro dávaš status veď v 5tt ešte ledva lekár vidí plod na sone a o srdiečku nehovoriac a stať sa môže všetko...tak aby si ho nemenila...A keď ti mešká 6.deň tak už mali byť riadne koľajnice si myslím 🙂 ale už som ticho... 😁✌
@ala82 je to pravda s tym ovu testom ak som tehotná bude pozitívny ?
@zuzuliena1 Hovorí sa, ze ked si tehotna, tak ovu test skoršie ukáže, ako tehu test. U mna to neplatilo. Mala som uz viditelne ciarky na tehu teste a ovu som mala stale negat.
:'( dnes pepino ukázal ducha ale začala som krvácať :'( postupne sa začínajú pridávať aj dosť výrazne bolesti :'( opäť sa opakuje scenár s pred desiatich mesiacov :'(:'( naozaj som bola presvedčená ze to konečne vyšlo ......ale ďakujem vám všetkým za podporu a držím palce aby sa vám darilo 🙂
@zuzuliena1 mrzi ma to.. i ked este nemusi byt vsetko stratene... krvacas silno? alebo len take spinenie?
@dominini zatiaľ tak ani silno nie je to také úplne tmavé ale myslím že sa to rozbehne lebo bolesti mam silné ako .... ale je zaujímavé ze korčok mam stale dole uzavretý a tvrdý ako je to možné možno sa ešte stiahne ☹
@dilaila999 ze krasne kolajnice a gratulujem 🙂 toto ma daleko od ducha
@enusamt ďakujem...po roku a pol snaženia. snáď všetko bude v poriadku!
@dilaila999 krásne čiarky gratulujem 🙂 a dávam na seba veľký pozor 🙂
Babi našla som o Inofolicu combi viac :
INOFOLIC COMBI je jedinečný produkt, ktorý svojim špecifickým
zložením dopĺňa segment podpory plodnosti páru.
Inofolic Combi je určený ženám, ktoré maú na VIAC...
VIAC je v unikátnom zložení produktu. Obsahuje NAVIAC zložku
d-chiro inozitol, ktorý vhodne dopĺňa účinok myo-inozitolu
a kyseliny listovej v období plánovania rodičovstva
u špecifických skupín žien.
Potravinový doplnok s kyselinou listovou a inozitolom, ktorý
• reguluje metabolizmus tukov a cukrov, redukuje inzulínovú rezistenciu, normalizuje
dyslipidémiu
• napráva symptóm hyperandrogenizmu (akné, nadmerné ochlpenie, plešivosť…)
• ovplyvnením hormonálnych parametrov - redukciou úrovne luteinizačného hormone (LH) v plazme, testosterónu, prolaktínu a pomeru LH/FSH (folikulostimulačný hormón) obnovuje funkciu vaječníkov a reguluje menštruačný cyklus
Kyselina listová
• zohráva dôležitú úlohu pri metabolizme aminokyselín, syntéze bielkovín a nukleových kyselín (najmä pri produkcii DNA a RNA) a pri obnove chromozómov. Preto je veľmi dôležitá pre normálne rozmnožovanie buniek a rast tkaniva.
• zdravotnícke autority odporúčajú jej užívanie v období plánovania tehotenstva a pri tehotenstve, predovšetkým kvôli predchádzaniu defektom neurálnej trubice
INOFOLIC sa môže užívať ako doplnok stravy v prípade zvýšenej potreby inozitolu a kyseliny listovej
Užíva sa dvakrát denne, ráno a večer.
Kapsula sa zapije vodou.

@kudusko mam pepino ale tam je duch ze ho ani vidno nie je 🙂 tak neviem 🙂