Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kaki221 tieto robia falosnych duchov.
@butterfly333 no mne ani raz mamatest nezaduchoval..skor vsetky ostatne...tento je nsjvitluvejsi podla mna teda a mne ukazal len tehu nie falosne
@nivea777 prepac asi som sa sekla😊
@butterfly333 je to gravitest....ale mám aj pepino test,ale ten urobím až deň po meškaní ms
@kaki221 ja tam vidim ducha 🙂
@kaki221 ako veeelmi ti to prajem len som tiež toho názoru ako
@butterfly333 ze naozaj duchuju ..skús iný test ale držím moc paluchy😍
@adika19 paradaaa aj ja chcem takto že ani neviem kedy 😂😂😂
Baby....ja nechapem, 3 den ms a od rana len farbim...prvy den to bolo velmi silne, vcera take normalne a dnes uz len toto, mali ste niektora biochemicke, je to ok? Co som mala pre tym v juni tak riadne na 6 dni tak som zaskocena snad nebude treba precistit ved dr tam ani nic nevidel len krv ukazala...ach
@vlocka5 pri biochem.netreba čistit ja som to mala tiež a v pohode bez čistenie to bolo cca 2r.do zadu. No v juni som v 6tt potratila tiež bez čistenia.
@vlocka5 ahoj,ja som mala biochemicke tehu,mms normalnu a po jej skonceni,resp.neskonceni, som spinili cely mesiac az do nasledujucej mms
@gabikamicka tesim sa s Tebou...Teraz si pekne oddychuj a mysli pozitivne a len na krasne veci...Nesmies byt negativna uz vobec...A uzivaj tehulkovanie...Ak nezabudnes, po kontrole sa ozvi, ako si dopadla 😉
@lenussska85 uzasne // ...a 8 dni pred MS...wau, toto uz bude len tmavnut 🙂 ...velmi Ti drzim palceky 😉
@babymaminka ja vidim krasne //...Drzim palce, aby tmavli 😉

@kaki221 nemáš lepšiu fotku?