Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabikamicka - tento mesiac vôbec nemôžem k lekárovi až v novembri
@chuchu86 preco?
@gabikamicka a ty ako sa cítiš? Bola si u lekára?
@gabikamicka - lebo dala som si preniesť kartu k inému dokimu, ten nový bude mať moju kartu až v novembri a ten starý povedal že k nemu už nemôžem ísť
@chuchu86 Ano bola som
Unavene a podráždene...
@chuchu86 aha tak potom len testni este aspon dva krat a ak nic tak si daj relax s manželom daj si vínko 😜
drzim paluchy nech tam budu // pridem to tu skontrolovat o dve hodky 😀 😀 😀
@chuchu86 moja k novému Dr uz môžeš ísť neodmietne ta,to že este nemáš kartu u nového nieje problém vyšetriť ta musí..Viem to lebo ja som tak bola..Nový Dr ti napíše správu ktorú si potom založí do karty..Radšej chod k Dr..a určite nečakaj do novembra co si..A správ testik este.😉
@chuchu86 aj ja som tak menila gynekológ dokonca som bola aj na pn a normálne ma vzal aj doliecil a to na kartu čakal tri a pol týždňa musí ta vziať ak si mu uz podpísala papier 🙂 a o koľkej ze si to teda budeš robiť ten testik 🙂 🙂 je to tu uz ako čakanie na koniec dobrej knihy 🙂 🙂
Ďakujem pekne bábi,
Zavolám hneď zajtra doktorovi, že čo povie.
Test urobím okolo štvrtej, dovtedy nič nepijem ani nejem 😀
Kaki221 - ty ako? Menzes?
@chuchu86 ahoj,aj ja Ti drzim palec. Ja som neocakavane otehotnela teraz s tretim,prve dve mi digi ukazal hned +1-2 a treti po jednodnovom meskani bol negativny. Aj tak mi to nedalo,spravila som si klasicky Dr.Max neskor,tam sa cosi rysovalo, tak som skusila este raz digi a uz to bolo tam. Este k tomu meskaniu- medzi prvou a druhou dcerkou mi meskali,nemala som nejake bolesti a vyklula sa z toho tazka adnexitida,na to pozor:/. Radsej treba zbehnut na pohotovost.No a co sa tyka tretieho miminka,momentalne uz koncim 35.tt a ma to byt po 2babulach chlapcek,no prestastni sme.Drzim palce🙂.Pridavam moj treti test,takto mi vysiel az po cca 4-5 dnoch meskania,mala som posunutu ovulku,aj babo cely cas zodpoveda tomu posunu...
@mariankach - ďakujem ti veľmi pekne, ale ešte raz píšem, nemyslím si že by som bola tehotná.
Určite pôjdem k lekárovi nech zistí čo sa deje.
Držím ti palce aby pôrod nebolel a držala v ruke zdravé bábo 😀
no o polhodky cakame fotecku :-P 😀 😀 😀
@chuchu86 asi tak nejak uz chodím nakukat ci si nedala foto 🙂 🙂 toto je ešte horšie čakanie ako reklami pred koncom filmu 🙂 🙂 🙂 🙂
@chuchu86 šľak aj ja 🙌😀
@gabikamicka cakam tak hahahhahaaha

@chuchu86 ja neviem ja by som sla k doktorovi najlepšie ti povie vysledok pri takom dlhom meškani je to zbytočne vypisovať ja by som sa nenatahovala tolko písaním