Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 ako pisu baby,ani ja tych lekarov nechapem...ked by sa ti nieco stalo,ktory z nich zodpoveda?12dni je vela....:/...ja by som asi skocila na pohotovost,vysvetlila situaciu,minimalne pre klud duse,skryte zapaly su nebezpecne a reprodukcne zdravie krehke...
@mariankach - ale mňa nič neboli,nemám kŕče, nič
@luta13 dakujem🙂)),aj mi je semtam luto,ze posledne tehotenstvo,prenecham tuto krasnu stafetu babulkam-a ked vidim vsetky tie testy tu,tesim sa🙂))
@chuchu86 Možno nejaká hormonálna nerovnováha,keď Ti testy nič neukazujú a inak nič nebolí. Mne raz meškali vyše dvoch týždňov. Nič ma nebolelo. Šla som k lekárovi a keďže tam nič nevidel,pichol mi vyvolavačku a do pár dní prišli. Ale zase možno si mala posunutu ovu, a otehotnela neskôr. Ktovie. Každopádne dúfam,že sa to vyrieši k Tvojej spokojnosti.
@barborka93 ja moc na duchov neverim.. mna pepino nesklamal ale boli tu baby ktore pisali ze mali kanaliky ci duchov na pepino.. ale za mna len + skusenost
@barborka93 ano pepino duchuju ale ja osobne tam nevidim ani ducha
@barborka93 ja osobne som robila asi 10 pepino testov a ked som tehotna nebola,tak vsetky boli negativne.. ani kanalik ani duch,proste negativne..a ked som tehotna bola tak ukazali pekne //
@barborka93 - tal divne vyzerá ten test. Ako ta čiarka je na krivo, či jak
@sibalka21 už mám nervy na pár značiek testov všetky mi duchovali aj lady max,women secret aj také červené či tu jedna kocka hore dávala fotku
@barborka93 - tak potom s Timi duchmi nie sem sama 😀
@chuchu86 no s niektorými fakt katastrofa 😀
@mariankach Ja som mala v 37tt podla uzv 2700 gramov a o 5 dni sekciou sa mi narodil synček 3550gramovy 😀
@sitkova417 myslim si ze je to pozitivny test a si tehotna 😀👍
Ale ked som urobila hned tak vydla ciarka ale bola biela viete tak ako cervena ale biela a to az neskor toto vyslo
@sitkova417 nechcem ta sklamat,ale to skor vyzera ako premoceny test...
@sitkova417 skus este jeden.
Podla coho to usudzujete?
@sitkova417 okraje testu su sfarbene a to vtedy,ked je test velmi premoceny....vyskusaj este jeden test
Prvy test bol neg a teraz je ten co som pridala taky ked mi dlu ciarky urobila sa taka ako ciarka ale bola biela
Ahojte,
nie som tu nova, ale nechcem nase stastie zatial zverejnit.. ak to vyslo 🙂
co poviete na toto?
mam kratky cyklus.. niekedy aj 23dnovy..priemerne vsak 26dnovy podla kalendarika.
kramy mali dojst v nedelu.. a nic.. zvycajne aj dva, tri dni vopred spinim..
v nedelu rano som na teste mala.. ze skoro nic.. vyzeralo to skor ako kanalik.. ale pod vsetkymi uhlami, tak som mala malu dusicku... dnes podvecer toto.. nedockava som :D
co myslite? je to prilis slaba ciarocka?
dnes som mala len malilinko na papieri toaletnom.. taky vytok trosku hnedy.. ale naozaj minimum
fuuu, babo rad :D
@jabadabadoo je pozitivny ale pokial spinis, tak neviem, no zeby sa nerozbehla MS... Drzim palce nech to vyjde 🙂

@karmela - áno, už 12.-deň
Tak už vyckam ten november, iné mi neostáva, budem testovať dalej