icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
17. okt 2016

@jabadabadoo to je celkom fajn ciarka

kudusko
17. okt 2016

@jabadabadoo že gratulujem a koľko dpo si?a dc? Dik

jabadabadoo
17. okt 2016

to bolo len raz, taky slizik.. ani by som si nevsimla, ak by som sa nezamerala kontrolovat :D som sibnuta, viem :D ale mame ist v novembri na umele.. a som mesiac po operacii...ja tomu neverim :D

lenicka2609
17. okt 2016

@jabadabadoo ahoj,ja sem nepatrim ale sem tam nakuknem a chcem ta potesit. Toto je moj tehu test,slabulilinka ciarocka a vysledok je ze som uz v 10 tt 😉 takze raduj sa 😉

jabadabadoo
17. okt 2016

vcera som robila tiramisu s rumom.. a dala som si aj vcera, aj dnes.. ved predsa nam sa nemoze zadarit :D

jabadabadoo
17. okt 2016

baby, ale ta ciarka je tenulinka.. vsade sa pise, ze musi byt rovnako hruba ako ta kontrolna?!

smart27
17. okt 2016

@jabadabadoo špinenie som mala aj ja a malý má 10 mesiacov 🙂 ale samozrejme sa nesmieš rozkrvácať, môže to byť zahniezďovanie 🙂 držím palce

dominini
17. okt 2016

@jabadabadoo to je ciarocka len ten kanalik je tam trosku viac zvyrazneny ale inak je ruzovy 😊😊

luta13
17. okt 2016

@petka9 na hornom teste vidim //, aj ked je zatial slabucka, na dolnom dusika veru vidim ...Cakaj na termin MS, ak bude meskat potom testuj...Drzim velmi palceky 😉

luta13
17. okt 2016

@mariankach verim Ti, ze je Ti smutno, ze poslednykrat tehulkujes ☹ , preto si to uzivaj este tych 5 tyzdnov a po porode uzivaj vsetko krasne a pomaly - aj kojenie, aj vsetko, aj ked vieme obe, ze to hrozne rychlo leti 😉 ...Ja mam 2 synov a chcela by som este skusit dievcatko (keby bol zas chlapec, nic sa nedeje), no mm nechce ani len pocut 🙄 ...Ale to az tak za 4-5 rokov by som chcela...Snad mozno este raz ho ukecam 😝

luta13
17. okt 2016

@barborka93 nevidim nic veru ☹

jadani
17. okt 2016

@sasenka04 a malacsi aj priznaky?mna uz treti tyzden pobolieva podbrusko,zvacsili sa mi dvorce.normalne pred ms nemam take priznaky.asi teda pockam do dalsieho tyzdna a testnem o dva dni.dik 🙂

luta13
17. okt 2016

@sitkova417 no nevyznam sa moc v okrajoch, ani v premocenom teste, kedze mne sa premocit nepodarilo nikdy ziadny, ale ja vidim //...Snad mam pravdu a si tehu 😉 ...Drzim palceky 😉

luta13
17. okt 2016

@jabadabadoo nadherne //...Silno drzim palceky...Ja som mala pri prvom synovi v termine ocakavanej MS len spinenie (myslela som, ze je to MS, ale prestalo to 😀 ) a trvalo zopar hodin len, potom nic...Po tyzdni u Dr. potvrdene tehu...😉

jadani
17. okt 2016

@nivea777 mozne meskanie je od12 dni po 4. pojdem k lekarke dalsi tyzden.dakujem za podporu.testnem este o dva dni...

niky21
17. okt 2016

Baby a máte skúsenosť s testom BABY TOP TEST , ale modrým ? Neukazuje falošné čiarky slabé ?

luta13
17. okt 2016

@lenicka2609 Krasne //...Prajem zdrave tehulkovanie - uzivaj 😉

jabadabadoo
17. okt 2016

@kudusko 27 dc dnes bol

luta13
17. okt 2016

@gabikamicka manzela vypusti z hlavy teraz a nestresuj sa...Nech je na Teba mily, aby Ti nerobil stres...Alebo sa s nim nedohaduj, nech si hovori, co chce...Teraz musis byt v celkovej pohode, prvych 12tt je najdolezitejsich pre vyvoj babätka...Myslim na Teba, snad Ti to trosku pomoze...Vytok je asi v pohode, to neviem, ja so mala biely husty, nie zlty...Opytaj sa tu do fora, snad Ti skusenejsie baby poradia 😉

jabadabadoo
17. okt 2016

@luta13 bodaj by si mala pravdu.. my sme tento mesiac ani neriesili kedy.. len podla chuti.. kedze v novembri mame planovane umele.. a zoravujem sa po operacii 🙂

jabadabadoo
17. okt 2016

Baby a kedy treba ist k doktorke? Rano testujem znovu 🙂

luta13
17. okt 2016

@jabadabadoo No snad vam to vyslo!!! 🙂...Co sa tyka kedy k Dr. neviem odpoved presnu...Kazdy Dr.povie inak...Skus zavolat, povedat, ze Ti meska MS, ze mas pozitivny tehutest a on Ti myslim povie, kedy mas prist...A skus este tesnut zajtra, alebo aj pozajtra, ci ciarka tmavne, testy porovnaj...Ja som testovala 3 dni po sebe a krasny rozdiel bolo vidiet...Drzim palce 🙂

sasenka04
18. okt 2016

@jadani okrem vynechania ms mi nic takeho nebolo...mozno akurat citlivejsie prsia ale to mavam aj pred ms takze nic zvlastne...akurat teraz uz mi byva zle zo vsetkeho na co sa pozriem 😁

dominini
18. okt 2016

@jabadabadoo to je individi... Niektore tu radia ist az ked ti meska ms 2-3tt vtedy by malo byt vidiet aj bijuce srdiecko 😊 ja som vsak isla ked mi meskala ms 9 dni, a dobre som spravila ale som sa presvedcila ze je to tehotenstvo, nieje mimomaternicove, a zmeral mi aj ten gastacny vak, ci je vsetko ok 🙂

jabadabadoo
18. okt 2016

@dominini ja som z toho teraz jelen.. mamatest je slabo silnejsi dnes rano a viola sa mi zda slabsi..:( uvidim vecer po uplnom zaschnuti.. viola aj vcera zvyraznovala ciarku spolu s pribudajucim casom..
Asi pojdem skor.. tento alebo buduci tyzden.. predsalen som po tej operacii.. a mala som rontgen tesne pred ovulkou ....

mariankach
18. okt 2016

@meli8412 no vsak ja podobne, druhu mi den pred porodom povedali 3.400g a narodila sa takmer 4kg. Ale zaujimave je, ze sa mi rodila lepsie ako prva, bez epi, strasne rychlo a asi tym, ze som cvicila s anibalom, tak som nemala ani nastrih, ani poranenie. Ale uz sa tesim, ked som porodila druhu, tak si vravim - eeeeeeeeeeeeech hura, uz hadam tak na 5 rokov smitec a aj to uvidime, no a treeeeesk, hned tretie dalsi rok. To bude srandy kopec doma, prva dcera mi dnes hovori (chystali sme sa do roboty, do skolky), ze mamiiiiiiii a kedy pojdeme do cisrkusu a ja do totalneho smiechu - ze neboooooooj, za chvilu bude doma cisty cirkus 🙂.

luta13
18. okt 2016

@jabadabadoo ak si mala operaciu a mas ten pocit, ze treba ist k Dr., tak ja by som sa aj hned objednala...Za to nic nedas a pozrie Ta, ci je vsetko o.k.a hlavne Ty budes pokojnejsia...Pri prvom synovi som tiez isla na kontrolu, ked mi meskal MS 9 dni a bolo to 5.-6tt...Takze necakaj dlho pre pokoj svojej duse...Drzim palce 😉 ...Ak mas foto dnesneho testu, hod sem, ak sa Ti chce...

mariankach
18. okt 2016

@chuchu86 🙂, tak to je super, ak nemas bolesti, ani len mierne. Ja som v podstate tiez nejako bolesti necitila, iba od marca som mavala po veceroch zvysenu teplotu. Kazdopadne drzim palce, nech vsetko vyjde k spokojnosti 😎.

luta13
18. okt 2016

@mariankach Pekny dialog...ze cirkus doma...haha...si ma pobavila hned zrana, vdaka 😀

mariankach
18. okt 2016

@luta13 no tak tomu ver..my sme strasne akcna rodina, vela cestujeme, stale dorabame dom, manzel lieta po sluzobkach, ja robim stale popri vsetkych deckach a tehotenstvach a tie rana mi v poslednej dobe pripominaju grotesku (vstavame 4:45), ja tulen kym sa vyhrabem, do toho sa mi stale najmladsia (17m) snazi nosit ponozky, krici pačipačííííí, starsia chce oblubenu suknu, ficime zatial v 1 kupelni 😀..potom s manzelom rozoberame nase zoliky, ze ktory berie ktoru...niekto by mal z toho nervy, ale u nas je to skor so smiechom. 😝