Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jabadabadoo že gratulujem a koľko dpo si?a dc? Dik
to bolo len raz, taky slizik.. ani by som si nevsimla, ak by som sa nezamerala kontrolovat :D som sibnuta, viem :D ale mame ist v novembri na umele.. a som mesiac po operacii...ja tomu neverim :D
@jabadabadoo ahoj,ja sem nepatrim ale sem tam nakuknem a chcem ta potesit. Toto je moj tehu test,slabulilinka ciarocka a vysledok je ze som uz v 10 tt 😉 takze raduj sa 😉
vcera som robila tiramisu s rumom.. a dala som si aj vcera, aj dnes.. ved predsa nam sa nemoze zadarit :D
baby, ale ta ciarka je tenulinka.. vsade sa pise, ze musi byt rovnako hruba ako ta kontrolna?!
@jabadabadoo špinenie som mala aj ja a malý má 10 mesiacov 🙂 ale samozrejme sa nesmieš rozkrvácať, môže to byť zahniezďovanie 🙂 držím palce
@jabadabadoo to je ciarocka len ten kanalik je tam trosku viac zvyrazneny ale inak je ruzovy 😊😊
@mariankach verim Ti, ze je Ti smutno, ze poslednykrat tehulkujes ☹ , preto si to uzivaj este tych 5 tyzdnov a po porode uzivaj vsetko krasne a pomaly - aj kojenie, aj vsetko, aj ked vieme obe, ze to hrozne rychlo leti 😉 ...Ja mam 2 synov a chcela by som este skusit dievcatko (keby bol zas chlapec, nic sa nedeje), no mm nechce ani len pocut 🙄 ...Ale to az tak za 4-5 rokov by som chcela...Snad mozno este raz ho ukecam 😝
@barborka93 nevidim nic veru ☹
@sitkova417 no nevyznam sa moc v okrajoch, ani v premocenom teste, kedze mne sa premocit nepodarilo nikdy ziadny, ale ja vidim //...Snad mam pravdu a si tehu 😉 ...Drzim palceky 😉
@jabadabadoo nadherne //...Silno drzim palceky...Ja som mala pri prvom synovi v termine ocakavanej MS len spinenie (myslela som, ze je to MS, ale prestalo to 😀 ) a trvalo zopar hodin len, potom nic...Po tyzdni u Dr. potvrdene tehu...😉
Baby a máte skúsenosť s testom BABY TOP TEST , ale modrým ? Neukazuje falošné čiarky slabé ?
@lenicka2609 Krasne //...Prajem zdrave tehulkovanie - uzivaj 😉
@kudusko 27 dc dnes bol
@gabikamicka manzela vypusti z hlavy teraz a nestresuj sa...Nech je na Teba mily, aby Ti nerobil stres...Alebo sa s nim nedohaduj, nech si hovori, co chce...Teraz musis byt v celkovej pohode, prvych 12tt je najdolezitejsich pre vyvoj babätka...Myslim na Teba, snad Ti to trosku pomoze...Vytok je asi v pohode, to neviem, ja so mala biely husty, nie zlty...Opytaj sa tu do fora, snad Ti skusenejsie baby poradia 😉
@luta13 bodaj by si mala pravdu.. my sme tento mesiac ani neriesili kedy.. len podla chuti.. kedze v novembri mame planovane umele.. a zoravujem sa po operacii 🙂
Baby a kedy treba ist k doktorke? Rano testujem znovu 🙂
@jabadabadoo No snad vam to vyslo!!! 🙂...Co sa tyka kedy k Dr. neviem odpoved presnu...Kazdy Dr.povie inak...Skus zavolat, povedat, ze Ti meska MS, ze mas pozitivny tehutest a on Ti myslim povie, kedy mas prist...A skus este tesnut zajtra, alebo aj pozajtra, ci ciarka tmavne, testy porovnaj...Ja som testovala 3 dni po sebe a krasny rozdiel bolo vidiet...Drzim palce 🙂
@jabadabadoo to je individi... Niektore tu radia ist az ked ti meska ms 2-3tt vtedy by malo byt vidiet aj bijuce srdiecko 😊 ja som vsak isla ked mi meskala ms 9 dni, a dobre som spravila ale som sa presvedcila ze je to tehotenstvo, nieje mimomaternicove, a zmeral mi aj ten gastacny vak, ci je vsetko ok 🙂
@dominini ja som z toho teraz jelen.. mamatest je slabo silnejsi dnes rano a viola sa mi zda slabsi..:( uvidim vecer po uplnom zaschnuti.. viola aj vcera zvyraznovala ciarku spolu s pribudajucim casom..
Asi pojdem skor.. tento alebo buduci tyzden.. predsalen som po tej operacii.. a mala som rontgen tesne pred ovulkou ....
@meli8412 no vsak ja podobne, druhu mi den pred porodom povedali 3.400g a narodila sa takmer 4kg. Ale zaujimave je, ze sa mi rodila lepsie ako prva, bez epi, strasne rychlo a asi tym, ze som cvicila s anibalom, tak som nemala ani nastrih, ani poranenie. Ale uz sa tesim, ked som porodila druhu, tak si vravim - eeeeeeeeeeeeech hura, uz hadam tak na 5 rokov smitec a aj to uvidime, no a treeeeesk, hned tretie dalsi rok. To bude srandy kopec doma, prva dcera mi dnes hovori (chystali sme sa do roboty, do skolky), ze mamiiiiiiii a kedy pojdeme do cisrkusu a ja do totalneho smiechu - ze neboooooooj, za chvilu bude doma cisty cirkus 🙂.
@jabadabadoo ak si mala operaciu a mas ten pocit, ze treba ist k Dr., tak ja by som sa aj hned objednala...Za to nic nedas a pozrie Ta, ci je vsetko o.k.a hlavne Ty budes pokojnejsia...Pri prvom synovi som tiez isla na kontrolu, ked mi meskal MS 9 dni a bolo to 5.-6tt...Takze necakaj dlho pre pokoj svojej duse...Drzim palce 😉 ...Ak mas foto dnesneho testu, hod sem, ak sa Ti chce...
@chuchu86 🙂, tak to je super, ak nemas bolesti, ani len mierne. Ja som v podstate tiez nejako bolesti necitila, iba od marca som mavala po veceroch zvysenu teplotu. Kazdopadne drzim palce, nech vsetko vyjde k spokojnosti 😎.
@mariankach Pekny dialog...ze cirkus doma...haha...si ma pobavila hned zrana, vdaka 😀
@luta13 no tak tomu ver..my sme strasne akcna rodina, vela cestujeme, stale dorabame dom, manzel lieta po sluzobkach, ja robim stale popri vsetkych deckach a tehotenstvach a tie rana mi v poslednej dobe pripominaju grotesku (vstavame 4:45), ja tulen kym sa vyhrabem, do toho sa mi stale najmladsia (17m) snazi nosit ponozky, krici pačipačííííí, starsia chce oblubenu suknu, ficime zatial v 1 kupelni 😀..potom s manzelom rozoberame nase zoliky, ze ktory berie ktoru...niekto by mal z toho nervy, ale u nas je to skor so smiechom. 😝

@jabadabadoo to je celkom fajn ciarka