Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milagrosss20 dakujem, no my s mm po poslednom škaredom zážitku neuverime az kym neuvidíme srdiečko❤️🙂
@gabika33g Podľa mňa je pozitívny 😉
Aku mate skusenost testSTAR?
@sitkova417 nemala som ho nikdy, takze neporadim ☹
Dakujem kočky, ze ste ma povzbudili🙂 teraz uz len čakať...
@gabika33g tolko vydrzis netestovat? mas moj obdiv :D ja som isla ku gyn az 3 tyzdne meskania.. skoro 4 tyzdne to uz boli lebo piatok 22.7 som mala dostat,25.7 som si robila testy a objednala ma az o 3tyzdne od pozitivneho testu na utorok cize 16.8.. som aj rada aspon bolo vidno srdiecko
@nivea777 no pri prvom tehu som testovala ako diva a aj tak to dopadlo zle:/ a zbytočne vela peňazí do toho šlo. a vidíš na testoch ze prešli 3 dni a čiarka nesilnie tak radsej pockam dlhšie ako zas kukať na taku slabú čiarku 😃 A presne tak co najdlhšie počkať a tak ist toho sa držím aj ja po poslednom tehu, plus este Dr ma dovcu taze o to lepšie pre moju "trpezlivosť".
Ake mate skusenosti s testom testSTAR?
@sitkova417 ja žiadnu
@barborka93 - je vidím slabú čiarku nás tom hornom
@chuchu86 ten bol robený okolo 12h aj ja som tam čosi videla uvidíme zajtra ráno otestujem ešte raz
@barborka93 - ešte tí nemeska ms?
@chuchu86 dnes má dosť ale ovulku som mala posunutu tak rátam také 2-3dni a mala by dojst
Ahoj, píšem z vymysleneho nicku,nechcem sa o tom baviť az tak osobne. 3 dni po ivulacii sa nam stala nehoda, do MS mam 3 dni,nemam vsak ziadne priznaky na prichádzajúcu MS, ani prsia ma nebolia ani kríže a to som niekedy sa nevedela prs ani dotknúť...mozem byt tehotná?Neviem ci sa mi uz oplatí robit test ale som nedockava
Kočky, mám na predaj Inofolic - jedno balenie, 20 kusov. Cena 13,- Eur aj s poštovným. Dajte vedieť, ak by ste chceli. 🙂
@qwertyzuzana už môžeš skúsiť test.joj keby sa taká nehoda stala aj nam
Boli ma vajecnik ked dvihnem nohu mozem byt tehotna? Menstraciu nem uz 2 mesiace
@sitkova417 2 mesiace nemas ms?
3 novembra bude 3 mesiace
Nie to vtip ale realita skutocne ma boli vajecnik ked dvihnem nohu ale len jeden vajecnik
@sitkova417 uz davno si mala byt u gyn.. testy mas neurcite.. pri 2 mesacnom meskani by si uz mala riadne kolajnice..
@chuchu86
Ms som mala naposledy zaciatkom augusta

@gabika33g nasad si kyselinu listovú ak je neuzivas este,alebo vitaminky pre začiatok tehu kým pôjdeš k dr😉