Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ako neurcite testy? Nechapem
@sitkova417 však tu niet na čo čakať,toto treba hneď riešiť a nie ze nemam ms tak noaco ..to fakt vám na svojom zdraví nezáleží ??? 😯😈
@sitkova417 - daj sem foto testu
Jedna / - negatívny
//- Pozitívne
Koľko máš rokov?
@sitkova417 chod k lekarovi lebo hento moze byt hocico.. cysta,zapal,hormonalna nerovnovaha a aj nieco horsie
Zajtra idem k lekarovi
30 rokov
@sitkova417 super,a neschudla si rapídne v poslednej dobe? Vtedy zvykne vynechať ms
Nie neschudla
@barborka93 toto som si pomyslela aj ja viem hnusne ale v to dúfam 😂
@sitkova417 - a nemáš bolesti alebo si nemala?
@milagrosss20 nam sa prvé podarilo v podstate hneď a teraz keď chceme malej súrodenca tak nie a nie sa podariť 😀koľko sa snazite vy?
Vobec nemam bolesti nic len ked dvihnem nohu tak ma boli vo vajecniku
@sitkova417 to signalizuje skôr na cystu ..dúfam že tomu tak nebude a bude to nejaká banalita ,držím palce
Dakujem uvidim
@barborka93 mi sa praveze nesnažíme.ja dufam každý mesiac že mu ušlo ☹ ale nič... on nechce ďaľšie a ja nútiť nemôžem ☹
@milagrosss20 jaaj tak to je blbé keď jeden chce a druhý nie
@qwertyzuzana - nemohla by sí odfotit nejaké inak?
Niečo asi tam je
@chuchu86 podla mna nic zial
@qwertyzuzana - no podľa mena ja tam slabá čiarka,
Skús rozobrať a tak odfotit
@chuchu86 ja by som to tiež nevydržala 🙂 no to u nás doma si môj hneď všimol že ešte nemám normálne som nechápala 🙂 🙂
@zuzuliena1 - 😀
Môj nevie ešte že tam na testy bol duch, on by ani nevidel 😀
Mu ukážem rovno test s čiarkami 😉 keď budú 😲
@chuchu86 ale tak uvidíš snáď budú 🙂 a o to to bude pre neho väčšie prekvapenie 🙂 🙂
@zuzuliena1 tak dúfam, teraz už ležím v posteli, prsia už zase citlivé, a má pichá na ľavej strane, a mám taký pocit zo má niečo tlači na ľavej strane
@barborka93 je a veľmi ☹ ale čo už..
@milagrosss20 koľko ročné máš detičky?
@barborka93 3 a druhá bude mať 2r 🙂 ale ešte chcem jedno.. len muz nie.ze to stačí ☹
@milagrosss20 možno este zmení názor,to sú chlapy..
Babi je som taká hladná 😲

Test vysiel neg