icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
12. feb 2014

@zuzka0405 ja som sla az ked som bola v 5 tyzdni aby bolo lepsie vidiet srdiecko

zuzka0405
12. feb 2014

@kotatko1232 Tak ja by som teoreticky podľa poslednej ms budúci týždeň mala byť 6-7tt tak dúfam že uvidíme čím viac

kotatko1232
12. feb 2014

@zuzka0405 no to by uz malo byt vidiet.mi sme dnes boli v poradni z malou a ma 9 zubkov a 8600g a to ma len 7 mesiacikov

zuzka0405
12. feb 2014

@kotatko1232 Preto som zvedavá a dúfam,že všetko bude ako má byť....
Super aj náš maly bol tak na tom na 6 mes 8 kg taká malá gulicka, ale vybeha to. ....My keď pozrieme teraz foto len sa smejeme aký bol....

kotatko1232
12. feb 2014

@zuzka0405 urcite bude vsetko ok neboooj

zuzka0405
12. feb 2014

@kotatko1232 Jeee krásna princezná 😉
Ďakujem, tak verím tomu len už by som to chcela mať za sebou

kotatko1232
12. feb 2014

@zuzka0405 dakujem.nebooj zachvilku to pride.joj ale niekedy si pozeram foto ake som mala brusko a ze mi to aj chyba

zuzka0405
12. feb 2014

@kotatko1232 No ja som zas zvedavá ako to bude teraz. Pri prvom som v 3mes vyzerala ako pred pôrodom 😀 tak uvidím čo to bude teraz 😉

aurora88
13. feb 2014

@nina41 @kristinka28
@titulienka
@karmela
@tilly ahojte zienky, tak dnes som bola u lekara a nedopadlo to najlepsie...podla neho to vobec nevyzera na tehotenstvo, skor na MS...vzal mi krv kvoli HCG, poobede budu vysledky, ale nedava tomu velku sancu...vraj som mala asi zly test, resp. nedobre som si precitala navod na pouzitie( ako keby som si robila test prvykrat!)....tehotenske priznaky mam stale a dost silne...rano som si robila test a tu je foto ( horny je pondelkovy a spodny je dnesny) co vy nato?

tilly
13. feb 2014

@aurora88 coze? nechapem ako ti mohol povedat, ze to nevyzera na tehu? robil uzv alebo nieco?

aurora88
13. feb 2014

@tilly praveze robil, a maternica sa vraj uz pomaly zacina odlupovat, ze mozem cakat o par dni MS...ja tomu nerozumiem :(

tilly
13. feb 2014

@aurora88 😲 ze by zas abort? 😢 😢 ale to by si mala slabsiu ciarku a nemas... no drzim palce, nech to len dobre dopadne...

aurora88
13. feb 2014

mozno zacne slabnut, ked dostanem riadne MS....som zvedava na to HCG.....ako povedal mi, ze ked z krvi zistia tehotenstvo, da mi duphaston...lenze nie je to zbytocne, ked v maternici zjavne nic nie je?...zbytocne to budu predlzovat a potom budem musiet ist aj tak na cistenie...takto by som sa mozno vycistila sama... :( @tilly

zuzka0405
13. feb 2014

@aurora88 No podľa testov by som povedala,že si 100% tehu a ms ti mešká?????

karmela
13. feb 2014

@aurora88 podla mna a testou je to tehu urcite.No neviem ale teraz su Dr velmi zvláštny 😠 držím palce

aurora88
13. feb 2014

@zuzka0405 este nemeska, mam nepravidelne cykly a MS by som mala dostat zajtra (podla ovu)....alebo aj neskor...
@karmela tak nedovolala som sa...snad zajtra...urcite nebudem spat celu noc :(

zuzka0405
13. feb 2014

@aurora88 Tak potom počkaj ,uvidíš....je tam šanca keď testy sú pekne a zatiaľ ani ms nemeška...možno len dnes nevidel....držím palce.....

monicka79
13. feb 2014

@aurora88 ja som bola na tom pred par rokmi rovnako ako ty teraz. Ty máš krásne dve čiarky, ja som mala trochu slabšie. Mala som hnedé špinenie asi týždeň namiesto menštruácie, tak mi nedalo a pre istotu som urobila test a tam dve čiarky. tak som išla k lekárovi, že mám pozitívny test a špiním. Pozrel ma, že nič tam nie je a že to bude možno mimomaternicové. Kázal mi prísť o týždeň a keby som dostala bolesti tak okamžite do nemocnice. Bolesti neboli, o týždeň som k nemu išla znova a už videl srdiečko. Dal mi duphaston a ascorutin, ale aj tak som špinila skoro mesiac, ale okrem toho mi nič nebolo a narodila sa mi zdravá dcérka 😉

aurora88
13. feb 2014

@monicka79 to je ta najkrajsia verzia ako to moze dalej pokracovat...no ja som realistka, takze myslim, ze to nedopadne dobre..a hlavne nechcem zivit zbytocne nadeje...uvidime podla HCG...ale je to hrozna zataz na psychiku :(

aurora88
13. feb 2014

@monicka79 som sa vlastne cchela opytat v ktorom tt si vtedy vlastne bola ked si spinila...bolo to v case, ked si mala mat svoju MS?

kristinka28
13. feb 2014

@aurora88 ahoj moja urcite si mas pekne ciarky ,a doktor sam nevie,,,, co hovory nestresuj sa a uvidis ze to vsetko dobre dopadne ,,,blahozelam 🙂 ,,a ja stale nic dufam ze pride cas a aj ja budem 😀

monicka79
13. feb 2014

@aurora88 ano, ja som vlastne dostala to špinenie na termin ms, len ja som to vždy tak dva dni mala a potom normalne silna s bolesťami. Lenže ked to už trvalo týždeň také slabé stále, tak ma napodlo urobiť test. To znamena že som bola asi 3-4 týždeň tehotná a srdiečko vidieť neskôr. A nie každá má ovuláciu v strede cyklu, takže ak máš neskôr ovuláciu, aj tehotenstvo doktor uvidí až neskôr 🙂

karmela
13. feb 2014

@aurora88 take si nepripúšťaj,ze bude nieco zle.Nie nebude a uvidis zajtra ti oznámia Vyskedky z krvi ze budes mamina 🙂

ivka2903
13. feb 2014

No podľa mňa si určite tehotná.. Ja som mala čiarky na teste o mnoho (ale fakt o mnoho) slabšie, tiež som bola u doktora, robil mi UTZ, nič nevidel, zobrali krv a tá ukazala, že som tehotná... Takže držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂 @aurora88

gaga1
13. feb 2014

@aurora88 podla mna si urcite tehotna, tie testy su jednoznacne pozitivne

karmela
13. feb 2014

@aurora88 ozvy sa zajtra ake sú Vyskedky s krvi a ked potvrdia tehu co si myslim ze potvrdia zmeň Dr aby si nemala nejaky problém snim neskôr 😉

nina41
13. feb 2014

@aurora88 skús si urobiť aj ovulačný test , mne ten ukázal ,že som tehotná .

aurora88
13. feb 2014

@nina41 ovulacny test nemam :(...utesujem sa zatial tymi priznakmi, ktore stale mam 🙂
@karmela ako myslis s tym lekarom?..inak tiez mi znama vravela ze mam zmenit lekara...toto by malo byt moje 4 tehotenstvo a z nich mam len jedno dieta a on stale nic neriesi, vraj je casu dost, ze som mlada...
@gaga1 mozno mimomaternicove :(

karmela
13. feb 2014

@aurora88 tak som to myslela,ze podla mna si tehulka ale ked tvoj Dr ti tvrdí ze nie a ty si.Prajem ti pekne tehu aj zdravie tebe aj miminku,ale uz ked teraz ma taky ľahostajný prístup tak ostaneš uňho aj ked si tehu??? Radsej by som ho zmenila,bala by som sa ze nieco zanedba 😒

nina41
13. feb 2014

@aurora88 aké máš príznaky ? ja som potratila v 3 tt, doktorke som vravela ,že som tehotná ,neverila mi ,tak som chcela aby mi zobrala krv , vyšlo že som tehotná , ked mi volala ešte v ten deň , som začala krvácať, potom som potratila v 6tt, už mu bilo aj srdiečko a nakoniec som otehotnela , ale po tych dvoch potratoch som zmenila lekára a nakoniec som otehotnela,zistili mi ,že mám hustú krv ,musela som si pichať injekcie na riedenie krvi ,ak sa môžem opýtať akú máš krvnu skupinu.