Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 môj chlap chce druhé bábo asi si zlé pochopila 😀
@barborka93 - prepáč, ja som ťa pomýlila s druhou babou 😝
prepáč ešte raz 😀
@sofinkaviktorka nic tam nieje
@monik412 fakt sa vám tak podarilo? Môj muž si vie dať veľmi pozor ☹ mi sme počas nášho vzťahu mali len v tedy ked si nedal pozor inak 4r nic..
@sofinkaviktorka nic
@sofinkaviktorka nic
Takze volala som lekarovi a vraj mam prist v pondelok na ultrazvuk este raz. Vraj to vyzera na tehotenstvo hodnotu hcg mam 126 ale ze este to chce pred potvrdenim lekar vidiet este raz.
@mon895 drzim prsty.ja som mala v juni kolajnice brutaaaalne yz den pred meskanim.o dca tyzdne som sla k dr.videl dutinku.aj plod.ale nie srdiecko.som usla este dvakrat po tyzdni a uz nevidel ani plod.a den pred kyretom v 10 tt sa zistilo ze dve dutinky a aj dva plody.ale bez akcie.bohuzial.ono niekedy sa babo ukaze neskor aj srdiecko tak sa nestresuj tvoj pripad bude lepsi ako moj;) v pondelok to potvrdi;) nestresuj.aj ked viem ako sa citis.
@cucoriedkacucoriedka dakujem veru najhorsie je to cakanie ako priznaky tehotenstva mam rovnako aj oni sa vyjadrili ale len ze ASI to je tehotenstvo a tak sa nechcem tesit predcasne. Pred dvoma mesiacmi som mala cystu pri ktorej mi povedali ze budem mat problem otehotniet a aj ked ta uz zmizla ten stres ostal. A mrzi ma tvoj zazitok :(
@mon895 ak mas dnes hodnotu hcg 126, tak pri naraste kazde dva az tri dni dvojnasobok, samozrejme moze byt aj trojnasobok, bude v pondelok mala sanca na to, aby nieco videl. Na sone vidi tak od 1000 hcg. Preto velmi nestresuj, ak ti zasa povie ze nic nevidi, ale urcite si nechaj vziat krv na hcg. Aby v pripade maleho narastu vylucili mmt. Drzim palce
@sofinkaviktorka nic nevidno, hladala som aspon dusika, no marne ☹
@cucoriedkacucoriedka jujha, to mi je velmi luto, ze si takto dopadla a hned "dvojnasobne"...Snad sa vam zadari znova cakat drobceka...Drzim palceky 🙂
V noci som bola na pohotovosti.. test tam bol uz negativny.. velka pravdepodobnost, ze pride menzes a babo sa neudrzi, ak tam bolo.. dnes som dostala menzes.. cize meskal 4 dni.. skusame znovu dalsi mesiac.. cize umele nas neminie :(
@jabadabadoo - je mi to strašne ľúto ☹
Mala si už potvrdené oď lekára?
@jabadabadoo mrzí ma to😔 Muselo sa niečo diať lebo ti slabli testíky..Veľa síl ti prajem a veľa šťastia aby ste to v nasledujúcom cykle ukončili krásnymi // bez komplikácií..
@milagrosss20 aj moj si daval "velky pozor".hovori sa tomu kvapka lasky.ja mam rozdiel medzi Simonkou a Tamarkou 5rokov.chcela som skor ale on nechcel o tom ani pocut.mozno to chce len cas.
@mon895 velmi drzim prsty.naozaj.uvidis ako sa potom budes tesit;)))
@jabadabadoo neboj vyberu najlepsie co date;)))) aj nam namiesali krasneho chlapceka drzim prsty;)
@luta13 dakujem moja.my uz sa nesnazime.ja uz som staraaa na dalsie tehu.to bol zazrak ze som otehotnela prirodzene.po 8 rokich sne boli na umelom a mame chvala bohu jedno zdrave krasne ziveee dieta;)
Babi zajtra urobím test, už nevydržím ďalej čakať 😲
Potrebujem vedieť nacom som

@luta13 asi nič z toho už mi klesla aj bazalna tak už len cakam kedy pride