icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborka93
19. okt 2016

@luta13 asi nič z toho už mi klesla aj bazalna tak už len cakam kedy pride

barborka93
19. okt 2016

@chuchu86 môj chlap chce druhé bábo asi si zlé pochopila 😀

chuchu86
19. okt 2016

@barborka93 - prepáč, ja som ťa pomýlila s druhou babou 😝
prepáč ešte raz 😀

sofinkaviktorka
19. okt 2016
sibalka21
19. okt 2016

@sofinkaviktorka nic tam nieje

benadik
19. okt 2016

@karmela ďakujem krásne, zajtra skúsim z ranného moču....som šťastná, splnil sa mi sen 🙂

benadik
19. okt 2016

@luta13 Ďakujem krásne 🙂

milagrosss20
19. okt 2016

@monik412 fakt sa vám tak podarilo? Môj muž si vie dať veľmi pozor ☹ mi sme počas nášho vzťahu mali len v tedy ked si nedal pozor inak 4r nic..

baaambulkaa
19. okt 2016
mon895
19. okt 2016

Takze volala som lekarovi a vraj mam prist v pondelok na ultrazvuk este raz. Vraj to vyzera na tehotenstvo hodnotu hcg mam 126 ale ze este to chce pred potvrdenim lekar vidiet este raz.

karmela
19. okt 2016

@mon895 gratulujem este raz 😉

mon895
19. okt 2016

@karmela neviem zatial ci je k comu v telefone boli akosi vyhybavi :( ale tak v piatok spravim test a ak bude ciarka silnejsia viem na com som 🙂

cucoriedkacucoriedka
19. okt 2016

@mon895 drzim prsty.ja som mala v juni kolajnice brutaaaalne yz den pred meskanim.o dca tyzdne som sla k dr.videl dutinku.aj plod.ale nie srdiecko.som usla este dvakrat po tyzdni a uz nevidel ani plod.a den pred kyretom v 10 tt sa zistilo ze dve dutinky a aj dva plody.ale bez akcie.bohuzial.ono niekedy sa babo ukaze neskor aj srdiecko tak sa nestresuj tvoj pripad bude lepsi ako moj;) v pondelok to potvrdi;) nestresuj.aj ked viem ako sa citis.

mon895
19. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka dakujem veru najhorsie je to cakanie ako priznaky tehotenstva mam rovnako aj oni sa vyjadrili ale len ze ASI to je tehotenstvo a tak sa nechcem tesit predcasne. Pred dvoma mesiacmi som mala cystu pri ktorej mi povedali ze budem mat problem otehotniet a aj ked ta uz zmizla ten stres ostal. A mrzi ma tvoj zazitok :(

mawiya
19. okt 2016

@mon895 ak mas dnes hodnotu hcg 126, tak pri naraste kazde dva az tri dni dvojnasobok, samozrejme moze byt aj trojnasobok, bude v pondelok mala sanca na to, aby nieco videl. Na sone vidi tak od 1000 hcg. Preto velmi nestresuj, ak ti zasa povie ze nic nevidi, ale urcite si nechaj vziat krv na hcg. Aby v pripade maleho narastu vylucili mmt. Drzim palce

mon895
19. okt 2016

@mawiya dakujem za komentar urcite by som bola v strese keby znova nic nevidel no takto budem na to pripravena 🙂

luta13
19. okt 2016

@sofinkaviktorka nic nevidno, hladala som aspon dusika, no marne ☹

luta13
19. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka jujha, to mi je velmi luto, ze si takto dopadla a hned "dvojnasobne"...Snad sa vam zadari znova cakat drobceka...Drzim palceky 🙂

luta13
19. okt 2016

@mon895 no drzim Ti velmi palce a bud v pohode, stale verim, ze je to na dobrej ceste k zdravemu tehu 🙂

jabadabadoo
19. okt 2016

V noci som bola na pohotovosti.. test tam bol uz negativny.. velka pravdepodobnost, ze pride menzes a babo sa neudrzi, ak tam bolo.. dnes som dostala menzes.. cize meskal 4 dni.. skusame znovu dalsi mesiac.. cize umele nas neminie :(

chuchu86
19. okt 2016

@jabadabadoo - je mi to strašne ľúto ☹
Mala si už potvrdené oď lekára?

karmela
19. okt 2016

@jabadabadoo mrzí ma to😔 Muselo sa niečo diať lebo ti slabli testíky..Veľa síl ti prajem a veľa šťastia aby ste to v nasledujúcom cykle ukončili krásnymi // bez komplikácií..

jabadabadoo
19. okt 2016

@karmela
@chuchu86
nemala, nasla som si pozitivny test iba pred par dnami..
muz ma teratozoospermiu.. takze si myslime, ze jednoducho to bola zla spermia a prestalo sa vyvijat... :((((
o mesiac mame umele oplodnenie.. tak dufam, ze tam sa to nezopakuje :((

monik412
19. okt 2016

@milagrosss20 aj moj si daval "velky pozor".hovori sa tomu kvapka lasky.ja mam rozdiel medzi Simonkou a Tamarkou 5rokov.chcela som skor ale on nechcel o tom ani pocut.mozno to chce len cas.

cucoriedkacucoriedka
19. okt 2016

@mon895 velmi drzim prsty.naozaj.uvidis ako sa potom budes tesit;)))

cucoriedkacucoriedka
19. okt 2016

@jabadabadoo neboj vyberu najlepsie co date;)))) aj nam namiesali krasneho chlapceka drzim prsty;)

cucoriedkacucoriedka
19. okt 2016

@luta13 dakujem moja.my uz sa nesnazime.ja uz som staraaa na dalsie tehu.to bol zazrak ze som otehotnela prirodzene.po 8 rokich sne boli na umelom a mame chvala bohu jedno zdrave krasne ziveee dieta;)

meli8412
19. okt 2016

@mawiya
@mon895 Každym dnom sa zvysuje hcg. Bude tam vidiet aspon ten gestacny vak.

chuchu86
19. okt 2016

Babi zajtra urobím test, už nevydržím ďalej čakať 😲
Potrebujem vedieť nacom som