icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
19. okt 2016

@mon895 gratulujem určite budeš mat dobre výsledky a hcg tam bude..Krásny testik😉Pekne tehulkovanie prajem

karmela
19. okt 2016

@chuchu86 ty si zázrak 😀 Uz ti niekedy tak dlho meškala ms?

chuchu86
19. okt 2016

@karmela - pred druhím tehotenstvom áno, bolo tak že som nemala 2 - 3 mesiace menzes, a bolo aj tak že pol roka som nemala,
som išla na gyndu, a pichli vyvolávacku jednu - nič, druhú - nič, až po tretej mi prišiel menzes

luta13
19. okt 2016

@milagrosss20 ti chlapi su hnusni veru...Sebci...Ved zena vynosi, porodi a stara sa...Ani moj nechcel este dieta, ja som vysadila antiku a povedala mu, ze musi davat pozor...Po pol roku mu ubehlo 😉 - syn ma 8 rokov...Druhe dieta "este " nechcel...Ale nakoniec som ho ukecala, ze je ta spravna doba, ze to tak citim 😀...Biologicke hodiny vo mne bili ostosest a moja tuzba bola neskutocne silna 😨 ...Drzim Ti silno palceky, aby sa Tvoj milovany "princ" uvedomil a splodil vam krasneho potomka 😉...Boh s Tebou 😉

karmela
19. okt 2016

@chuchu86 vravím že ty si zázrak..A nedal ti Dr tabletky na úpravu cyklu??Mne po prvom takom dlhom meškaní dala Dr na predpis agnucaston na 3mesiace..A fakt mi pekne chodila ms na čas ako mala..A najlepšie v čom mi pomohli bolo to že stále od ovulácie má boleli fest prsia až po ms..Pri brati tých tabletiek nič..Sa mi vidí že sa dajú kúpiť normálne bez predpisu jedna krabička stojí cez 6€..Ja som ich vyfasovala aj s vyvolávačkou dokopy..Tak skus uvidis možno ti pomôžu..

luta13
19. okt 2016

@milagrosss20 sleduj si plodne dni, ovulku a potom ho ukecaj - zved na milovanie, poloha Ty na nom 😉 ...A ked bude tesne pred koncom, zotrvaj v tej polohe a mozno ubehne 😉...Alebo pockaj 2-3 roky, potom ho mozno skor ukecas 😉...Chlapi su spomaleni a potrebuju cas na vsetko...Hrozne s nimi 😀

benadik
19. okt 2016

Baby prosím, poraďte mi, môžem sa podľa vás tešiť?

miriamn76
19. okt 2016

@benadik mozes☺

karmela
19. okt 2016

@benadik určite áno😍 Gratulujem uz bude len silnieť😉Mešká ms?

benadik
19. okt 2016

@karmela Ďakujem pekne. Áno, 1 deň mi mešká. Ale test som si nestihla spraviť z ranného moču a dovtedy som vypila liter vody 🙂

benadik
19. okt 2016

@miriamn76 Ďakujem pekne 🙂

luta13
19. okt 2016

@qwertyzuzana fotka vcera 16:19h...Vidim dusika 😀 ...Zaroven drzim palceky, nech silnie 😉

eliska07
19. okt 2016

@14nunu10 Ja som teraz v tomto podobný prípad ako píšeš. Už mi mešká MS 8 dní a testy mi zatiaľ absolútne nič neukazujú. Cítim sa úplne "nesvoja", pretože pri prvých dvoch tehotenstvách mi ukázali krásne čiaročky hneď v prvý deň vymeškania menštruácie.

Teraz som veľmi na pochybách, či som tehotná alebo je to niečo iné. Hlavne sa bojím, aby to nebolo nejaké mimomaternicové tehotenstvo, a tým , že nepôjdem k Dr. nejako skoro, tak si nechtiac ublížim...

Už som sa teda ku nemu objednala - a podľa mojich výpočtov mi to bude vychádzať na cca. 19 deň meškania, tak snáď už bude niečo vidieť, ak tam bude. Ak nie, tak sa uvidí...

karmela
19. okt 2016

@benadik nato že si vypila liter vody pekne viditeľná ciarocka😊

luta13
19. okt 2016

@barborka93 zo vcera fotka okolo 13-tej...na vrchnom teste vidim dusika 🙂 ...cakaj a testuj, az ked bude meskat MS...Drzim Ti palce a kopec trpezlivosti prajem 🙂

chuchu86
19. okt 2016

@karmela - už počkám čo povie lekár, a ako bude s testom v piatok

chuchu86
19. okt 2016

verím 14nunu10, že bude tam už silnejšia čiarka 😀

luta13
19. okt 2016

@monik412 PRESNE TAK, fotky z utz.ich vzdy zlomia, pokial to nie su ozaj "skalnati" chlapi bez chrbtovej kosti 😉

luta13
19. okt 2016

@jabadabadoo vcera vecer najsilnejsia ciarka, o nieco bledsia dnes rano - mozno horsi test , neviem, nevyznam sa v tomto tak 😉 ...Ostatne vsetky testy vidim taktiez //...Silno Ti drzim palceky...Testuj este zajtra pozajtra z ranneho, nech mas istotu, ze ciarka vyrazne tmavne 😉...A nevolnosti zacinaju az neskor - ja som mala az okolo 8-9tt...🙂 Cakaj a nechaj sa prekvapit - myslim, ze coskoro...

luta13
19. okt 2016

@kaki221 je mi luto, ze si dostala MS ☹...No drzim palceky, hlavu hore a nech sa vam zadari co najskor...Boh s Tebou 😉

luta13
19. okt 2016

@mon895 UZASNE //...Gratulujem, tu nie je o com pochybovat...Teraz len vyckaj co povie Dr...Zaroven Ti prajem krasne prve tehulkovanie a nemaj strach...Vsetko bude ako ma byt, dolezite je byt uplne v pohode...Usmevny kazdy den odteraz Ti prajem zo srdca 😉

chuchu86
19. okt 2016

@barborka93 - a je nato nejaký vážnejší dôvod, že nechce dieťa ?

My sme preto čakali 7 rokov, lebo financie nepustili, museli sme riešiť bývanie atd

14nunu10
19. okt 2016

@eliska07 to už by malo byt vidiet ,držím palce 😎

luta13
19. okt 2016

@mon895 napinave velmi !...Cakam na Tvoje vysledky a potichucky sa skerim, ze budes tu oznamovat skvelu novinu 😀

luta13
19. okt 2016

@benadik krasne //...Gratulujem a uzivaj tehotenstvo 😉

mon895
19. okt 2016

@luta13 dakujem moc ja uz tu chodim hore dole a zabijam cas ale tu hodinku uz vydrzim a verim ze mi povie dobru spravu 🙂

sofinkaviktorka
19. okt 2016
chuchu86
19. okt 2016

@sofinkaviktorka - počkaj ten test mi nejak nesedí, kde tá kontrolná čiarka ?

tá jedna čiarka čo je tam ? je to nejak slabá , nie ?

karmela
19. okt 2016

@sofinkaviktorka správ lepšiu foto ak vieš na tejto nevidiet pomaly ani kontrolnú čiarku..Skus bez blesku

14nunu10
19. okt 2016

@sofinkaviktorka moc osvetlený test 😖