Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@yuppy97 drzim palce aj ja som mala taku slabucku 🙂 tiez verim ze je tazke vydrzat mne doktor bral krv lebo na utz nic nevidel este a mam ist v pondelok na kontrolu a neverim ze dovtedy nespravim ziaden test musim vediet na com som a dufam ze teraz bude ciarka silnejsia nez posledna 🙂
Babi nejde mi to pridať, nie ste na messenger, tam mi prejde v pohode
@chuchu86 kedy ides k dr? Tebe yz dost ms meska ze? Tam by uz boli pekne ciarky ak by si bola tehotna.
@cucoriedkacucoriedka - áno, dnes už 16.- ty deň,
Až v novembri
@chuchu86 no je to dosť rozmazane ale na tom vrchnom sa mu zdá že duch je skús to lepšie odfotit 🙂 🙂 🙂
@suesue1983 sice tak nic nieje, ale skus o dva tri dni 🙂 mozno uz bude duch
@suesue1983 - no nič, ide sa ďalej 😀
Zienky takze mrcha nakoniec dosla :-/ nevadi na dalsi.mesiac zas testujeme 😀D
@petka9 ahoj no my sme boli tuším na rovnako??a ja som dnes 1Dc 😫
Babi,
Mala už niektorá z vás mimomaternicove tehotenstvo?
Vtedy stúpa hcg pomaly?
Aké to je tehotenstvo?
@chuchu86 ja v auguste. A v aprili pred rokom. V tom aprili som mala slabulilinke testy, na nejaky 15den po vynechani hcg len 80, za dva dni kleslo na 60 a zacala som krvacat. Vycistilo sa same a doktor mi tvrdil ze bolo mimomaternice, vraj podla zmien na vajecniku. Neviem. Teraz v auguste to bolo horsie, hcg stupalo pomaly, ale tak na 25dpo sa rozbehlo a denne stupalo o tisicku nahor. Male nasli po 4dnich v nemocnici v rohu maternice a vajickovodu. To som mala hcg vysokanske az 7000 v den operacie. Laparoskopicky mimi s bijucim srdieckom odstranili, vajickovod zachranili, aj ked bude asi nefunkcny lebo je zjazveny po laparke. Den po som mala hcg uz len 500. Kyret mi nastastie nerobili. Pri mmt je najlepsie, ak sa embryo prestane vyvijat. Aby si nezakrvacala. No a aj pri prvom aj druhom boli predzvestou tie slabucke, slabo silnejuce testy.
@chuchu86 hcg stúpa normálne akurad nebude plod vidno na Sone. Kamarátka to tak mala. Prišli jek nato až keď dostala riadne kŕče a krvacala riadne.
@chuchu86 ja som mala mimomaternicove. A nie je pravda, že hcg stúpa normálne @snazilka1983. Stúpať síce stúpa, ale pomaly a ani náhodou sa každé dva dni nezdvojnasobi. Ja som mala par krát bolesti v bruchu, až také kŕče a potom na konci 5tt som začala spinit. Bola to hnedá krv. Keď som prišla do nemocnice, v krvi som mala 1900 miu a v maternici nič nebolo. Na druhý deň ma operovali a prišla som o vajcovod. Podotýkam, testy silneli ukážkovo. Súhlasím, že sa netreba všetkého báť, ale určite viem, že pri akomkoľvek spineni pri pozitívnych testoch pôjdem k doktorovi.

@chuchu86 skus trosku zaostrit tu foto