Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@renimac každopádne kamoske stúpali hcg normálne a predsa mala mimomaternicove. Prišla o jeden vaječník.
@snazilka1983 ja o vajcovod ☹ čo už, náhoda je strašný blbec 😡. A kamoška už má bábätko?
@renimac ano má. Len dlhšie to trvalo lebo jej ten pravý haproval ale nakoniec ma krásnu babu
@petka9
@barborka93 obom vam drzim palce na tento cyklus 😉
@chuchu86 mala a hned 3...nieje pravda ze hcg stupa ako pri normalnom tehotenstve. Pri prvom som cca 3-4 tyzden zacala mat tupe bolesti..naozaj dost silneho charakteru. Nespinila som. Druhe a tretie som sa tak daleko nedostala lebo uz som vedela co a ako a pri prvych priznakoch som ficala do nemocnice s tym ze mam GEU. Ani u jedneho som hcg nemala vyssie ako 1000...zakazdym to bolo pri vajecniku ako sa spaja s vajcovodom.
Dobré ránko Babi,
i
už nebude kecať o takých veciach, lebo celu noc som nespala 😠
Každá z náš bude tehotná, budeme kočíkovať, vymienať si skusenosti, a bude hlavne ŠŤASTNÉ 😀 😀
@dilaila999 gratulujem😊
@dilaila999 - gratulujem 😀
@dilaila999 nadherne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉
Baby ahojte, tak ja som toho 13.10 dostala silnu mrchu, fakt silnu trvala 4 dni aj sliznica išla, zrazeniny..potom 2 dni farbenie a včera zase krv tak som išla dnes na gyndu s tym že asi bude potrebne prečistenie..... a dr zapne sono a ja som skoro spadla z kozy. Drobec tam stále je, sme v 6tt, mam nasadený duphaston a ascorutin a kludovy režim.... tak vás všetky chcem povzbudiť, menzes ešte nemusí znamenať koniec dvoch paličiek 😵 😵 😵 😵 31.10 mame kontrolu srdiečka, myslite na nás 😵
@vlocka5 woow.. som v soku... ja v poslednej dobe mavam tiez take silne MS.. silno krvacam, mam velke bolesti, ale nestalo sa mi este ze by som ostala tehu aj po MS, aj ked sa mi stalo asi 3-4x ze som mala ducha pred MS...drzim ti palceky... bude to asi naozaj silny cloviecik.. 🙂 🙂 tak si uzivaj tehulkovanie a zelam vela sil a zdravicka.. 🙂
@sibalka21 že ako je to možne mi nepovedal, len že on sa s tým už počas praxe stretol 😀 mohla byť ovulka neskôr a telo sa ešte nechcelo spravať tehotne, alebo boli dve dozrete vajička... netuším ale hlavne,že je to ok, ja tomu stale neviem uveriť a chlap ten išiel radšej predýchať do garáže s pivom 😀 😀 😀
@domx dakujem, ja som z toho bola riadne v šoku, myslela som na nutnosť prečistenia, pripadne cystu...ale že by ostalo to nie....ale ešte nemame vyhraté, kym neuvidim byť srdiečko kludna nebudem
@domx určite sa ozvem, ja som už počula o taktomto ale vždy som si myslela že vtedy ženy majú len farbenie no mne sa aj sliznica odlupovala...ale dr povedal,že je teraz maternica krasne čistá,že je tam len to čo treba 🙂 a že teda rastieme lebo na poslednom sone nebolo vidno ešte nič ked mi brali krv.. a teraz čierny flak v maternici a tvori sa žltkovy vačok, juuuuj teším sa 😀

@renimac myslim ze hej,lekar na kontrole vravel ze sa to zlepsilo..znizil mi davku o jednu tabletku a o mesiac idem k nemu na poradnu.. ale nevystacia mi lieky.. asi 5 dni budem bez liekov.. opytam sa sestricky ci to je ok alebo mi este predpise.. kedy budes vediet ci to naozaj vyslo?