icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
20. okt 2016

@renimac myslim ze hej,lekar na kontrole vravel ze sa to zlepsilo..znizil mi davku o jednu tabletku a o mesiac idem k nemu na poradnu.. ale nevystacia mi lieky.. asi 5 dni budem bez liekov.. opytam sa sestricky ci to je ok alebo mi este predpise.. kedy budes vediet ci to naozaj vyslo?

renimac
20. okt 2016

@nivea777 tak pre mňa to je akcia srdiečka a to asi až o dva týždne.

nivea777
20. okt 2016

@renimac budem na teba mysliet.. aby vam to dobre dopadlo.. drzim palce

chuchu86
20. okt 2016

@simuska99 - ďakujem pekne
Určite spravím ešte test, len sa bojím či nebude niečo veľmi zlé.
Má pichá na ľavej strane tak preto som sa pýtala na mimomaternicove tehotenstvo.
Fakt sa bojím, ze čo to je

simuska99
20. okt 2016

@chuchu86 tak zbehni na pohotovosť a bude pokoj

renimac
20. okt 2016

@nivea777 Ďakujem pekne ❤ držte sa 🍀.

snazilka1983
20. okt 2016

@renimac každopádne kamoske stúpali hcg normálne a predsa mala mimomaternicove. Prišla o jeden vaječník.

renimac
20. okt 2016

@snazilka1983 ja o vajcovod ☹ čo už, náhoda je strašný blbec 😡. A kamoška už má bábätko?

snazilka1983
20. okt 2016

@renimac ano má. Len dlhšie to trvalo lebo jej ten pravý haproval ale nakoniec ma krásnu babu

luta13
20. okt 2016

@yuppy97 vidim tam ducha, ale ci je to kanalik, alebo ciarka zistis az neskor si myslim...Skus test o 2-3 dni...Drzim palceky nech je ruzova 😉

luta13
20. okt 2016

@domx mozno si mala zly test rano, alebo Ti pomaly stupa Hcg, ak si tehu, ktovie...Este vyckaj a testuj zas o 2-3 dni...Myslim na Teba 😉

luta13
20. okt 2016

@chuchu86 nieco tam je, urob z ranneho a nepi predtym nic 😉

luta13
20. okt 2016

@petka9
@barborka93 obom vam drzim palce na tento cyklus 😉

dagaz
20. okt 2016

@chuchu86 mala a hned 3...nieje pravda ze hcg stupa ako pri normalnom tehotenstve. Pri prvom som cca 3-4 tyzden zacala mat tupe bolesti..naozaj dost silneho charakteru. Nespinila som. Druhe a tretie som sa tak daleko nedostala lebo uz som vedela co a ako a pri prvych priznakoch som ficala do nemocnice s tym ze mam GEU. Ani u jedneho som hcg nemala vyssie ako 1000...zakazdym to bolo pri vajecniku ako sa spaja s vajcovodom.

chuchu86
21. okt 2016

Dobré ránko Babi,
i
už nebude kecať o takých veciach, lebo celu noc som nespala 😠
Každá z náš bude tehotná, budeme kočíkovať, vymienať si skusenosti, a bude hlavne ŠŤASTNÉ 😀 😀

dilaila999
21. okt 2016

posledný test dievčatá, viac už netestujem. dnes by som mala byť 6+2 tt. držím palce všetkým snažilkám 🙂

dagaz
21. okt 2016

@dilaila999 gratulujem😊

chuchu86
21. okt 2016

@dilaila999 - gratulujem 😀

luta13
21. okt 2016

@dilaila999 nadherne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉

vlocka5
21. okt 2016

Baby ahojte, tak ja som toho 13.10 dostala silnu mrchu, fakt silnu trvala 4 dni aj sliznica išla, zrazeniny..potom 2 dni farbenie a včera zase krv tak som išla dnes na gyndu s tym že asi bude potrebne prečistenie..... a dr zapne sono a ja som skoro spadla z kozy. Drobec tam stále je, sme v 6tt, mam nasadený duphaston a ascorutin a kludovy režim.... tak vás všetky chcem povzbudiť, menzes ešte nemusí znamenať koniec dvoch paličiek 😵 😵 😵 😵 31.10 mame kontrolu srdiečka, myslite na nás 😵

sibalka21
21. okt 2016

@vlocka5 No tak vy ste mali stastie v nestasti 🙂 Drobec je ocividne velmi silny a bojovny, aj ked vsetko nasvedcovalo potratu, drzi sa 🙂 Gratulujem a drzim palce nech srdiecko pekne bije 🙂
A doktor ti povedal ako je to mozne aj napriek silnej MS a zrazeninam? 🙂

domx
21. okt 2016

@vlocka5 woow.. som v soku... ja v poslednej dobe mavam tiez take silne MS.. silno krvacam, mam velke bolesti, ale nestalo sa mi este ze by som ostala tehu aj po MS, aj ked sa mi stalo asi 3-4x ze som mala ducha pred MS...drzim ti palceky... bude to asi naozaj silny cloviecik.. 🙂 🙂 tak si uzivaj tehulkovanie a zelam vela sil a zdravicka.. 🙂

domx
21. okt 2016

@luta13 ako myslis zly test? uz by som mohla mat aspon dusika nie? mne uz pomaly zacinaju plodne dni.. dnes som 8DC

vlocka5
21. okt 2016

@sibalka21 že ako je to možne mi nepovedal, len že on sa s tým už počas praxe stretol 😀 mohla byť ovulka neskôr a telo sa ešte nechcelo spravať tehotne, alebo boli dve dozrete vajička... netuším ale hlavne,že je to ok, ja tomu stale neviem uveriť a chlap ten išiel radšej predýchať do garáže s pivom 😀 😀 😀

@domx dakujem, ja som z toho bola riadne v šoku, myslela som na nutnosť prečistenia, pripadne cystu...ale že by ostalo to nie....ale ešte nemame vyhraté, kym neuvidim byť srdiečko kludna nebudem

domx
21. okt 2016

@vlocka5 verim ti.. tak mysli teraz uz len pozitivne.. podla mna ked ten drobcek prekonal silnu MS tak to dobre dopadne.. daj potom vediet ako si dopadla u dr. 🙂

vlocka5
21. okt 2016

@domx určite sa ozvem, ja som už počula o taktomto ale vždy som si myslela že vtedy ženy majú len farbenie no mne sa aj sliznica odlupovala...ale dr povedal,že je teraz maternica krasne čistá,že je tam len to čo treba 🙂 a že teda rastieme lebo na poslednom sone nebolo vidno ešte nič ked mi brali krv.. a teraz čierny flak v maternici a tvori sa žltkovy vačok, juuuuj teším sa 😀

dagaz
21. okt 2016

@vlocka5 a nemohlo tam byt este jedno? Ktore sa neudrzalo a tvarilo sa ako potrat a druhe zatial si tvorilo svoje miestecko na najblizsich 9 mesiacov? Dvojvajecne dvojcata?

vlocka5
21. okt 2016

@dagaz možné to je, ale neviem povedať lebo pred menzesom nebolo vidno ešte vôbec nic, len hcg bolo v krvi a aj to začalo klesať. Za to bolo toto pre mna až taky šok 😀

dagaz
21. okt 2016

@vlocka5 hmmm zaujimave. Kazdopadne drzim palce😊

vlocka5
21. okt 2016

@dagaz dakujeme 😵 😉