icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenussska85
20. okt 2016

@chuchu86 skus trosku zaostrit tu foto

mon895
20. okt 2016

@yuppy97 drzim palce aj ja som mala taku slabucku 🙂 tiez verim ze je tazke vydrzat mne doktor bral krv lebo na utz nic nevidel este a mam ist v pondelok na kontrolu a neverim ze dovtedy nespravim ziaden test musim vediet na com som a dufam ze teraz bude ciarka silnejsia nez posledna 🙂

chuchu86
20. okt 2016

Babi nejde mi to pridať, nie ste na messenger, tam mi prejde v pohode

cucoriedkacucoriedka
20. okt 2016

@chuchu86 kedy ides k dr? Tebe yz dost ms meska ze? Tam by uz boli pekne ciarky ak by si bola tehotna.

chuchu86
20. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka - áno, dnes už 16.- ty deň,
Až v novembri

ala82
20. okt 2016

@chuchu86 i ja si myslim ze uz by bolo vidno ciarky.a nemala si nahodou ovulaciu aj teraz v oktobri?ja som na fb ak chces

chuchu86
20. okt 2016

@ala82 - preposli mi v ip
Meno na fb

simuska99
20. okt 2016

@chuchu86 ved tam vidno slabé čiarku podla si otehotnela neskor a pomaly tu stúpa hcg na minulom teste ju vidno nebolo az tak ako teraz

zuzuliena1
20. okt 2016

@chuchu86 no je to dosť rozmazane ale na tom vrchnom sa mu zdá že duch je skús to lepšie odfotit 🙂 🙂 🙂

chuchu86
20. okt 2016

@simuska99 - ja neviem ☹
To ani nie z ranného moču somnou robila a predtým som pila veľa vody

meli8412
20. okt 2016

@chuchu86 Podla mna nie si, je mi luto. Uz by si mala mat poriadne kolajnice. Aj ked si mohla mat pri poslednom teste ducha, dnes by mala byt ciarka silnejsia.

suesue1983
20. okt 2016

Ms mala včera doraziť a nič ani bolesti a test takto😥

sibalka21
20. okt 2016

@suesue1983 sice tak nic nieje, ale skus o dva tri dni 🙂 mozno uz bude duch

chuchu86
20. okt 2016

@suesue1983 - no nič, ide sa ďalej 😀

petka9
20. okt 2016

Zienky takze mrcha nakoniec dosla :-/ nevadi na dalsi.mesiac zas testujeme 😀D

barborka93
20. okt 2016

@petka9 ahoj no my sme boli tuším na rovnako??a ja som dnes 1Dc 😫

yuppy97
20. okt 2016

@mon895 dakujem aj ja ti držím palčeky 😀 😀 😀 to čakanie je najhoršieee ale stoji to za to <3

mon895
20. okt 2016

@yuppy97 dakujem 🙂 no ja veru nemam dobru trpezlivost uz som si bola spravit test ze ci mi aspon palicka tmavne ale uz ju je pekne vidno a to som ho robila teraz tak uz len pockat ci je tam kde ma byt : )))

yuppy97
20. okt 2016

@mon895 tak to sa velmi tesiiim s tebou 😀 😀 bude vsetko v poriadku uvidis 😉

chuchu86
20. okt 2016

Babi,
Mala už niektorá z vás mimomaternicove tehotenstvo?
Vtedy stúpa hcg pomaly?
Aké to je tehotenstvo?

mawiya
20. okt 2016

@chuchu86 ja v auguste. A v aprili pred rokom. V tom aprili som mala slabulilinke testy, na nejaky 15den po vynechani hcg len 80, za dva dni kleslo na 60 a zacala som krvacat. Vycistilo sa same a doktor mi tvrdil ze bolo mimomaternice, vraj podla zmien na vajecniku. Neviem. Teraz v auguste to bolo horsie, hcg stupalo pomaly, ale tak na 25dpo sa rozbehlo a denne stupalo o tisicku nahor. Male nasli po 4dnich v nemocnici v rohu maternice a vajickovodu. To som mala hcg vysokanske az 7000 v den operacie. Laparoskopicky mimi s bijucim srdieckom odstranili, vajickovod zachranili, aj ked bude asi nefunkcny lebo je zjazveny po laparke. Den po som mala hcg uz len 500. Kyret mi nastastie nerobili. Pri mmt je najlepsie, ak sa embryo prestane vyvijat. Aby si nezakrvacala. No a aj pri prvom aj druhom boli predzvestou tie slabucke, slabo silnejuce testy.

snazilka1983
20. okt 2016

@chuchu86 hcg stúpa normálne akurad nebude plod vidno na Sone. Kamarátka to tak mala. Prišli jek nato až keď dostala riadne kŕče a krvacala riadne.

simuska99
20. okt 2016

@chuchu86 prosim ta uz si správ test z raného mocu v nedelu a nech uz vieme presne na čom si 🙀🙀
Stale chodím sledovať len teba sem ...
Držím ti palčeky nech to vyjde

renimac
20. okt 2016

@chuchu86 ja som mala mimomaternicove. A nie je pravda, že hcg stúpa normálne @snazilka1983. Stúpať síce stúpa, ale pomaly a ani náhodou sa každé dva dni nezdvojnasobi. Ja som mala par krát bolesti v bruchu, až také kŕče a potom na konci 5tt som začala spinit. Bola to hnedá krv. Keď som prišla do nemocnice, v krvi som mala 1900 miu a v maternici nič nebolo. Na druhý deň ma operovali a prišla som o vajcovod. Podotýkam, testy silneli ukážkovo. Súhlasím, že sa netreba všetkého báť, ale určite viem, že pri akomkoľvek spineni pri pozitívnych testoch pôjdem k doktorovi.

nivea777
20. okt 2016

@renimac ahoj..ako dopadol test? zachytila som nieco ze 18.10 si mala skusit..

renimac
20. okt 2016

@nivea777 Ahoj... zatiaľ predpokladajme, že všetko je na správnej ceste 🙂. Len mierne spinim, tak mám trošku obavy, ale snažím sa veľa oddychovať.

nivea777
20. okt 2016

@renimac ja som uz nedockavo cakala od 18..ci tam pridas test do tej skupiny... drzim palce,,kedy ides k lekarovi?

renimac
20. okt 2016

@nivea777 okrem IVF tém to ani nikde nespomínam, lebo po februári som opatrná. U dokyho aom.bola uz v utorok, kedze po IVF treba spravit odber krvi a rovno ma aj pozrel. V pondelok mám ďalšie sono kvôli splneniu. Ty si tuším tiež má začiatku spinila?

nivea777
20. okt 2016

@renimac ja som zacala v 13tt..teraz som na PN a poctivo lezim a papam duphaston..

renimac
20. okt 2016

@nivea777 aha...ja že skôr. Ja mám utrogestan. A pomáha ti?