icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
21. okt 2016

@domx - keď tak ešte skús ná buduci týždeň, okolo stredy

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 no moja testovala som dnes ráno včera ráno a ani náznak..Takze predpokladám tak že tehotenstvo to nieje..Aj ja prajem každej babule // a s každej sa teším ked sem dá // na teste..Alebo napíše takú dobrú správu ako @vlocka 😊

chuchu86
21. okt 2016

@karmela - noc vlocka prekvapila, v dobrom 😀
Nech všetko je v poriadku s nimi
Čítala som, že inofolic pomáha aj pri nepravidelnom ms

domx
21. okt 2016

@chuchu86 no uvidim ze co bude o par dni.. ak priznaky odzneju tak to tehu nebolo..ak sa vsak budu stupnovat tak urcite urobim test.. 🙂

milagrosss20
21. okt 2016

@vlocka5 waaaw supeer tak toto je zázrak ...asi bol hematom a ten ti vyšiel vonku...

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 ja odkedy mám ms teraz druhý krát sa mi stalo,že mi meškajú za tento rok..Asi sa mi búria hormóny alebo co..Predtým som problém nikdy nemala..Ja pôjdem k Dr dám si predpísať tie tabletky co som ti onich písala..Tie mi sadli a sú na prírodnej báze..uvidím no lebo mám bolesti ako na ms stále na wc sa kontrolujem uz 3dni a ništ snáď každú chvíľu dorazí..Ty kedy robíš test?

chuchu86
21. okt 2016

@domx - dobré, a nezabúdaj na dohodu 😀

chuchu86
21. okt 2016

@karmela- no som zvedavá čo mi povie na to meškanie nový Dr.
Ja z tých testov som poriadne pafff
Žeby každý jeden duchoval? Tomu fakt nerozumiem
Asi budúci týždeň budem testovať

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 no moja tak na toto co ti povie Dr nato tvoje meškanie nekonečne sú zvedavé asi všetky baby z tochto fora vrátane mna😀Dúfam že nebudeš mat cystu niektorým kockám tak duchoval kvôli tomu.Ale s ms sa vyplaví vraj..

chuchu86
21. okt 2016

@karmela - to je najhoršie, že každého dva dni mam pocit na ms, už myslím že už chvála bohu príde a nič
A ku tomu dnes zase ten svetložltý výtok ako kvapka, toľko

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 ked ti nemešká koľko dňový máš cyklus normálne? Verím ti,že to čakanie je na nervy ja som si tým raz prešla tak viem ocom hovoríš..Len ja som aspoň vedela od Dr nacom som a prečo a ty musíš čakať este vyše týždňa a to ti uz dva týždne meškajú

chuchu86
21. okt 2016

@karmela - cyklus mám 29 dňový
No to čakanie je najhoršie

domx
21. okt 2016

@chuchu86 jasnee, jasnee, ak budem testovat hodim foto.. ;)

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 Ach tak to o chvíľu by si mala mat další cyklus uz..

chuchu86
21. okt 2016

@karmela - áno podľa menštruačného kalendára už som mala aj plodné dní
😀
Momentálne má bolia prsia 😲

simuska99
Autor odpoveď zmazal
chuchu86
21. okt 2016

@simuska99 - že aky test? ukáž 😀

nivea777
21. okt 2016

@simuska99 LH mas v tele pocas celeho cyklu.. takze ak ti test ukazal 2 ciarky a nie je pozitivny tak to je normalne.. ak by bol teraz pozitivny tak pride ovu.

simuska99
Autor odpoveď zmazal
simuska99
Autor odpoveď zmazal
meli8412
21. okt 2016

@simuska99 A testovala si aj tie dni?

chuchu86
21. okt 2016

@simuska99. Ja vidím iba slabu,
Je ked som skúšala tie ovulačne testy som robila každý druhý deň, vždy o tretej a dve hodiny som nepila predtým. Alebo ti asi vieš.
No podľa toho ovu asi ešte nebola, či?

chuchu86
21. okt 2016

Babi myslíte že teraz večer môžem máte viacero hcg? Keď ma tak bolia prsia?

simuska99
Autor odpoveď zmazal
meli8412
21. okt 2016

@simuska99 Mozno si mala vtedy pred 3 dnami a kvoli tomu mas znova slabu ciarku. Kolkaty den cyklu si?

zuzuliena1
21. okt 2016

@vlocka5 gratulujem je to naozaj zázrak drobec bude poriadny bojovník 🙂 hlavne vela oddychu a žiaden stres 🙂

chuchu86
21. okt 2016

@simuska99 - no ani ja moc sa v tom nevyznám 😀

simuska99
Autor odpoveď zmazal
karmela
21. okt 2016

@simuska99 ovu ti mohla prebehnúť ked si nerobila testy..Ked si to chceš sledovať musíš testovať prvý mesiac podľa toho aký dlhy cyklus mávaš.Ak 26dc tak začať testovať od konca ms až po ďalšiu aby si vedela ktorý deň cca máš a potom aj zistíš podľa hlienu a bolesti..Len pozor nie každý cyklus máš v rovnaký deň ovulaciu ako predtým dajme tomu..ale môžeš mat viac cykli za sebou trebárs na 13dc

karmela
21. okt 2016

@chuchu86 no ked ta začali bolieť prsia buď je to kvôli ovulácii alebo PMS..Neviem moja a určitosťou..Ked budeš robiť tehu test tak skus prvý ranný 😉