Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vlocka5 waaaw supeer tak toto je zázrak ...asi bol hematom a ten ti vyšiel vonku...
@chuchu86 ja odkedy mám ms teraz druhý krát sa mi stalo,že mi meškajú za tento rok..Asi sa mi búria hormóny alebo co..Predtým som problém nikdy nemala..Ja pôjdem k Dr dám si predpísať tie tabletky co som ti onich písala..Tie mi sadli a sú na prírodnej báze..uvidím no lebo mám bolesti ako na ms stále na wc sa kontrolujem uz 3dni a ništ snáď každú chvíľu dorazí..Ty kedy robíš test?
@simuska99. Ja vidím iba slabu,
Je ked som skúšala tie ovulačne testy som robila každý druhý deň, vždy o tretej a dve hodiny som nepila predtým. Alebo ti asi vieš.
No podľa toho ovu asi ešte nebola, či?
Babi myslíte že teraz večer môžem máte viacero hcg? Keď ma tak bolia prsia?
@vlocka5 gratulujem je to naozaj zázrak drobec bude poriadny bojovník 🙂 hlavne vela oddychu a žiaden stres 🙂
@simuska99 ovu ti mohla prebehnúť ked si nerobila testy..Ked si to chceš sledovať musíš testovať prvý mesiac podľa toho aký dlhy cyklus mávaš.Ak 26dc tak začať testovať od konca ms až po ďalšiu aby si vedela ktorý deň cca máš a potom aj zistíš podľa hlienu a bolesti..Len pozor nie každý cyklus máš v rovnaký deň ovulaciu ako predtým dajme tomu..ale môžeš mat viac cykli za sebou trebárs na 13dc

@domx - keď tak ešte skús ná buduci týždeň, okolo stredy