Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vlocka5 blahoželám a držte sa silno!!! 🙂
@vlocka5 paraaaada🙂 ked uz toto drobcek prezil tak srdiecko tam bude.evidentne silou mocou chce aby ste boli jeho rodicia;)))) co si mu naslubovala?😆
@vlocka5 no ja odpadne po takej sinej ms a drobček sa udržal. Tak to je zázrak niečo nadherne super mooc sa s tebou teším s gratulujem prajem krasne tehu.
@chuchu86 pamätaj, máme dohodu takže skôr či neskôr spolu 😀 😉 nezbehneš k dr,že prečo ti to tolko meška? Aspon budeš vedieť, na čom si 😉
@lienka1987
@cucoriedkacucoriedka
@karmela
@butterfly333 ďakujem babulky, ja tomu stale neviem uveriť 😀 radosť obrovská
@domx myslela som to tak, ze predtym si mala dusika a teraz rano nic? Takze bud si tehu a pomaly stupa Hcg, alebo tehu nie si a tento mesiac to skusite znova...Tak, ci onak prajem skore tehu 😉...A ten MS, co si mala bol asi normalny MS, len teda slabsi...Ak to tak je, tehu nie si ☹
@vlocka5 - áno dohoda je dohody, treba dodržať.
Dnes som volala Dr.povedal že už poslal moju kartu k novému Dr. A on má veľa pacientov, za má už nezoberie.
Mám už rovno volať novému Dr a objednať sa, a toľko ešte dodal, že nič mi neurobí ten lekár iba pichne vyvolavacku.
Že nemám sa strachovat, že to sa stáva.
@vlocka5 veru, opatrujte sa...Toto je dieta od Boha, ked Ti ho takto krasne udrzal v brusku 😉...Aj ked teda to mohlo byt jedno z dvojciat, ale to uz asi nezistis nikdy...Ale netrap sa nad tym, myslim ze tento bojovnik stoji za to, aby si sa ozaj doma nepretrhla...😉...Tipujem, ze to bude chlap 😀
@luta13 noo neviem mozno si ma zle pochopila.. 🙂 stalo sa mi parkrat ze som mala pred MS dusika, ale tento mesiac tam nebol... :/ ani pred MS a ani po ked som testovala vcera..teda myslim...mozno tam aj bol, ale ja skor som ocakavala ze by uz bola riadne silna ta ciarka, tak som sa nedivala nejako extra nanho..ale divne veci sa mi deju v podbrusku, stale obcas citim taky tlak, cikam ostosest, unava pretrvava, a obcas na mna dojdu mdloby zavrate a nevolnost... tak ja uz naozaj neviem.. hovorim si, ze ak by to uz boli tehu priznaky tak uz by som mala aj druhu ciarku pekne viditelnu.. co myslis?
@chuchu86 neviem, ja uz som v podstate testovat ani nechcela.. to len luta13 ma tak nejako presvedcila, ze by to teda mohli byt priznaky. tak ono ja viem, ze by mohli byt, ale mne sa tomu nechce verit.. lebo velakrat som bola presvedcena ze tehu som a prd makovy..nikdy z toho nic nebolo.. takze neverim tomu, ze by to teraz bez dusika a po MS vyslo.. aj ked fakt neviem preco mi je takto.. myslis ze mam testovat?
@chuchu86 áno budete-me raz alebo este raz kočíkovať všetky😊 Veru že príde aj na to tvojho Dr..Aj na slova..Ja som sa ti prednedávnom chválila že som brala tabletky na úpravu cyklu a nemám problém..No dnes mi mešká 3deň testy negatívne takze tehu to nieje..Este počkám do budúceho týždňa a idem k Dr ký chmara mi zase je..Dúfam že cez víkend sa spustí a nasadim si tabletky zase..Tebe držím palce buď k // alebo nech ti uz ms dôjde..Čítala som že žena aj ked nedostala ms ovulovat môže zase..Neviem ci to je pravda ale možno to tvoje dlhé čakanie na ms aj ukoncis // na teste.😊😉
@chuchu86 som si ista ze ovu bola 28.9. mam tak silne priznaky zakazdym ze aj bez testu to viem..- styk vsak bol az den po ovu.. ten mesiac sme sa milovali iba jedenkrat..v podstate MS dosla trosku skor nez mala..a na moje pomery bola kus slabsia... ale stale dost silna.. a tieto priznaky som zacala pocitovat 2 dni pred MS.. myslela som ze to kvoli MS, lebo testy boli negativne, ale vzdy po nej, aj nejako same odzneju, no teraz pretrvavaju.. test som robila vcera rano, Pepino..

@vlocka5 je to zazrak.. kazde dietatko je zazrak.. 🙂 budem na teba mysliet... a tesim sa co ti povie dr. 🙂 podla mna len same dobre spravy.. 😉