Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Prosim Vas viem ze to nepatei do tejto temy neviem vsak kde sa opytat... akosi nieco na mna lezie mam upchaty nos a zacina mi stupat teplota (zatial len 37.3 ale bojim sa ze pojde vyssie) co by som si mohla dat aby som neublizila pripadnemu babatku? Kedze mi tehotenstvo maju potvrdit v pondelok neviem co mozem a co nie :(
@mon895 sak si zavolaj doktorke a povedz ze si možno tehotná že nemáš ešte potvrdené.
@snazilka1983 keby nebola sobota tak to s lekarkou riesim no dnes fakt neviem kam ist a na pohotovost to nie je.
@mon895 na nos morsku sol,na teplotu panadol novum/paralen ale len to co obsahuje cisty paracetamol cize ziadne panadol novum extra a rapid.. lezat,teply caj pit..pripadne sa naparovat..V tehu je normalne ze ma zena zvysenu tepotu..aj ja mavam tak 37,3 .. a teplotu zrazaj az od 38,5,skor nie..
@mon895 mne dali od horúčky vždy len paralen v tehu nič iné. Tak skus ten.
Dakujem Vam vsetkym 🙂
@mon895 paralen môžeš 1 denne t.j.500 mg paracetamolu v 1 tabletke. Aspoň mne tak tvrdila lekárka. Správ si zazvorovy čaj z čistého zázvoru, dochut medom. A potom strúčik cesnaku u mňa vždy funguje. Teplota nad 38 st. sa dá zraziť aj sprchou. Do nosa morská soľ. Želám skoré uzdravenie. Teraz je kopec viroz všade.
@mon895 na nos septonazal ten som a zívala v tehu. A panadol od teploty..
@mon895 aj vo všetkých prírodných prípravkoch na zmiernenie tehu nevoľností je zázvor, čiže čaj ti určite neublíži, neboj. Prajem skoré uzdravenie!
@simonkazga hej,je tam zazvor ale to je velmi male mnozstvo zazvoru a je velky rozdiel cerstvy zazvor nastruhany ktory je dost silny a rozdiel nejake pripravky.. aj na tehu lizatkach je napisana max povolena davka..ale ako som povedala jedna salka jej neublizi ale inak treba davat pozor na cerstvy zazvor..
Ahojte baby, ozývam sa z nového nicku predtým (gabika33g) zrušila som ho lebo som si myslela ze ho uz potrebovať nebudem, to neriešte prosím vas ...no ale mýlila som sa...a aj zbytočne tešila, zas! ale prejdem k veci.
Posielala som vam tu fotku s pozit.testami...čiarka nesilnela ani vo štvrtok, v piatok digi test ukázal mínusko, mna to tak rozhadzalo:( som 37DC mna bolia prsia nenormálne,dnes rano jemnulilinke spinenie hnedé, o co tu ide? Mám očakávať príchod MS? Viem, ze mi tu napíšete aby som sla k doktorke ja aj pojdem ale ona ma tu dovolenku 😒😒😒 ked bude zle tak jedine pohotovosť, ja viem. Nejdem si tu pýtat rady co robit mám rozum a viem kam ist a co robit ale len chcem prosím vediet ci s tym mate skúsenosť? Biochemické?
@gabika3333g biochemicke asi nie, to by sa ti uz spustila mrcha... No ak ma dr. dovolenku a nemas ziadne problemy tak cakaj ci pride MS, ak nie par dni pockaj a sprav test znovu.. Nevidela som sice tvoje testy ale ak si mala ciarku tak bud si mala malo hcg alebo babo odumrelo...

Dnes 2DC s pekných ciarok není nič