icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikuskaschw
21. okt 2016

Dnes 2DC s pekných ciarok není nič

lela123
22. okt 2016

@vlocka5 bt náhodou nemerias, mňa by zaujímalo ako sa v takomto prípade správa

lela123
22. okt 2016

@vlocka5 a držím palce, nech to pokračuje do úspešného finále

mon895
22. okt 2016

Prosim Vas viem ze to nepatei do tejto temy neviem vsak kde sa opytat... akosi nieco na mna lezie mam upchaty nos a zacina mi stupat teplota (zatial len 37.3 ale bojim sa ze pojde vyssie) co by som si mohla dat aby som neublizila pripadnemu babatku? Kedze mi tehotenstvo maju potvrdit v pondelok neviem co mozem a co nie :(

snazilka1983
22. okt 2016

@mon895 sak si zavolaj doktorke a povedz ze si možno tehotná že nemáš ešte potvrdené.

mon895
22. okt 2016

@snazilka1983 keby nebola sobota tak to s lekarkou riesim no dnes fakt neviem kam ist a na pohotovost to nie je.

lela123
22. okt 2016

@mon895 ak ti stúpne na 38, tak až potom si daj paralen, ten sa môže. Aspom, čo som čítala, čo baby písali na rôznych fórach. Môže to byť aj s tehotenstva. Ja som mala pri tretej jeden deň 37,7 to som ešte nevedela, že som. Zatiaľ si nedávaj nič,ak to nepôjde hore

karmela
22. okt 2016

@mon895 moja pýtaj si v lekárni niečo pre tehotné tam ti potvedia co môžeš a co nie..Neboj nič 😉 Zatial si správ čajik a sup do lekárne

karmela
22. okt 2016

@mon895 poradia som myslela

mon895
22. okt 2016

@lela123
@karmela dakujem za rady dufam ze do pondelka sa to ustali a ze sa to nezhorsi priatela som uz poslala do lekarne som zvedava s cim pride iddm ja veru zatial varit caj a oddychovat 🙂 inokedy taketo stavy ani neriesim no dnes sa citim ako "zbity pes" asi kvoli strachu o pripadne babatko 🙂

nivea777
22. okt 2016

@mon895 na nos morsku sol,na teplotu panadol novum/paralen ale len to co obsahuje cisty paracetamol cize ziadne panadol novum extra a rapid.. lezat,teply caj pit..pripadne sa naparovat..V tehu je normalne ze ma zena zvysenu tepotu..aj ja mavam tak 37,3 .. a teplotu zrazaj az od 38,5,skor nie..

sibalka21
22. okt 2016

@mon895 V tehu mozes len paralen... Pre istotu si nedavaj nic ine, ak si tehotna... Sprav si caj, daj si paralen a oddychuj 🙂 A v pondelok skoc k lekarke ak ti stupne teplota nad 38-39,nech ti predpise nieco pre tehotne

snazilka1983
22. okt 2016

@mon895 mne dali od horúčky vždy len paralen v tehu nič iné. Tak skus ten.

mon895
22. okt 2016

Dakujem Vam vsetkym 🙂

biba12
22. okt 2016

@mon895 paralen môžeš 1 denne t.j.500 mg paracetamolu v 1 tabletke. Aspoň mne tak tvrdila lekárka. Správ si zazvorovy čaj z čistého zázvoru, dochut medom. A potom strúčik cesnaku u mňa vždy funguje. Teplota nad 38 st. sa dá zraziť aj sprchou. Do nosa morská soľ. Želám skoré uzdravenie. Teraz je kopec viroz všade.

mon895
22. okt 2016

@biba12 co som si zistovala tak zazvor mi radili si nedavat lebo vraj vyvolava kontrakcie a moze vyvolat potrat tak neviem - lebo presne tento napoj som si chcela spravit

nivea777
22. okt 2016

@mon895 mozes zazvor ale opatrne s tym.. jedna salka nie moc silna ti neublizi

milagrosss20
22. okt 2016

@mon895 na nos septonazal ten som a zívala v tehu. A panadol od teploty..

dominini
22. okt 2016

@mon895 cooooo???? potrat???? ja som si robila silne zazvorove caje aj som zazvor jedla ked som bola chora asi 3 dni vkuse.....

simonkazga
22. okt 2016

@mon895 aj vo všetkých prírodných prípravkoch na zmiernenie tehu nevoľností je zázvor, čiže čaj ti určite neublíži, neboj. Prajem skoré uzdravenie!

nivea777
22. okt 2016

@simonkazga hej,je tam zazvor ale to je velmi male mnozstvo zazvoru a je velky rozdiel cerstvy zazvor nastruhany ktory je dost silny a rozdiel nejake pripravky.. aj na tehu lizatkach je napisana max povolena davka..ale ako som povedala jedna salka jej neublizi ale inak treba davat pozor na cerstvy zazvor..

simuska99
22. okt 2016

@mon895 ja som ho pila veľa v tehotenstve a nic sa nestalo ...

mimkamo
22. okt 2016

Je to len 4-5 dpo, mne sa tam nieco mari, ale moze sa mi len marit na tak malo dpo... 🙂

sibalka21
22. okt 2016

@mimkamo Na 4-5dpo je velmi nepravdepodobne ze by si mala ducha... Ale kazdopadne ja tam nevidim nic... Skus najskor tak na 10dpo, vela stastia 🙂

mimkamo
22. okt 2016

@sibalka21 dakujem 🙂. To cakanie je hroza!

enusamt
22. okt 2016

@mimkamo také rýchle spermie neexistujú 🙂 čiže sa to len marí... i mne, ale to len preto, že viem kde má druhá čiarka byť a aká má byť 😀 vydržať ešte minimálne týždeň a potom smelo do testovania 😉

mimkamo
22. okt 2016

@enusamt no mozno som unikat 😀. Nech uz je aspon o tyzden viac! 🙂

yollanda
22. okt 2016

@mimkamo 5 dpo neuvidis nic

gabika3333g
22. okt 2016

Ahojte baby, ozývam sa z nového nicku predtým (gabika33g) zrušila som ho lebo som si myslela ze ho uz potrebovať nebudem, to neriešte prosím vas ...no ale mýlila som sa...a aj zbytočne tešila, zas! ale prejdem k veci.
Posielala som vam tu fotku s pozit.testami...čiarka nesilnela ani vo štvrtok, v piatok digi test ukázal mínusko, mna to tak rozhadzalo:( som 37DC mna bolia prsia nenormálne,dnes rano jemnulilinke spinenie hnedé, o co tu ide? Mám očakávať príchod MS? Viem, ze mi tu napíšete aby som sla k doktorke ja aj pojdem ale ona ma tu dovolenku 😒😒😒 ked bude zle tak jedine pohotovosť, ja viem. Nejdem si tu pýtat rady co robit mám rozum a viem kam ist a co robit ale len chcem prosím vediet ci s tym mate skúsenosť? Biochemické?

sibalka21
22. okt 2016

@gabika3333g biochemicke asi nie, to by sa ti uz spustila mrcha... No ak ma dr. dovolenku a nemas ziadne problemy tak cakaj ci pride MS, ak nie par dni pockaj a sprav test znovu.. Nevidela som sice tvoje testy ale ak si mala ciarku tak bud si mala malo hcg alebo babo odumrelo...