Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 aj ja som taky mala pred pred MS , drzim palce nech silnie 🍀
@foxinecka888 ked si 2 dni do MS tak nemusis mat kolajnice.. testuj v den MS,resp. ked bude meskat..ja som mala na 3 den meskania slabu ciarku
@lenussska85
@nivea777 ja len ze 12 DPO že už keby to bolo tehu mohlo by byt silnejšie viditeľné nie?
@foxinecka888 na 12DPO mozes byt rada ak vidis aspon nejaku ciarku, niektore baby maju slabulinko viditelne ciarky az par dni po MS... A este ked aj testujes 2 dni pred mrchou, je normalne ze ciarku skoro ani nevidno
@foxinecka888 sprav dalsi test az ked bude meskat..vela bab tu je ktorych pred MS test ukaze druhu ciarku a potom im pride MS a su sklamane..nehovorim ze to bude tvoj pripad,ale sprav az ked bude meskat..ved o 2 dni mas dostat,to vydrzis
@foxinecka888 to som si myslela aj ja ze by uz mohlo byt vidiet.napr.toto je jeden test moj pred MS par dni ...
@lenussska85 a bolo s toho tehu?
@lenussska85 - mi už vieme 😀 😉
@foxinecka888 dnes rano takyto test. Tak ked dr potvrdi ze je vsetko ok tak ano 😉
@lenussska85 jeeej tak to gratulujem ❤️❤️❤️❤️ pošli aj mne strechu šťastia 🙂😉
@lenussska85 trochu šťastia 🙂
@foxinecka888 poslane 😉 A dakujem , snad bude vsetko ako ma byt 😊
Babi podľa krčku maternice zistím tehotenstvo?
Akú to má hmatu či by som mala cítiť?
Je to niečo hladké alebo drsné alebo čo by som mala zistiť?
V akej polohe je to najlepšie nahmatat?
@chuchu86 ahoj nezistis nic s tým on vie zmeniť polohu z dňa na den 😛
Test uz by ti mal ukazat na 100%
Baby jedno dieťa už síce mám len teraz mám trochu mešuge zo seba samej..Mávam pravidelný 26d cyklus a teraz mi ms meškala dnes 5deň..Tehu testy negatívne poobede som myslela že došla ms..Len prešli 3h a Ja len spinim kvaka tmavého hnedého hlienu..Viem že ovulacia bola medzi 8.10-9.10.Mala som prvý krát aj ovulacne spinenie 2dni a ovu test bol pozitívny ms som mala mat 19.10. Došla dnes ked to mám považovať za ms..Otázka znie može to spinenie po meškaní znamenať uhniezdovanie..?Nieje to neskoro na take niečo..Áno k Dr určite pôjdem.Pri prvom tehu mi test ukázal jasne //v deň meškajúcej ms.Viem že nemáte veštecke gule no skúsim este test o paru dni..A možno sa aj ms rozbehne..Dik za normálne hypotetické odpovede babule.😉
@domx citam, az teraz, co si mi pisala pred 2 dnami ☹...Prepac...No krv vo vytoku a ruzovejsi vytok moze byt uhniezdovanie...Tie priznaky, co tu popisujes, su podla mna tehu...Ja tomu stale verim, ze coskoro najdes //...Ked testnes, hod sem zas foto, budeme sa tesit s Tebou...Ak mas ten pocit, ze si tehu, tak myslim, ze si 😉 ...Drzim palce

@karmela - áno včera som hovirila so svokrou, že hneď po sviatkoch mi vybaví termín hneď, že nebudem musieť čakať