Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mon895 Gratulujem a tesim sa s Tebou...Snad po dalsej kontrole bude vidiet uz aj fazulku a hodis sem foto 🙂..Uzivaj tehu, zaciatky su sice castokrat tazke, ale o to krajsie, ze sa my zeny tesime, ze cakame drobceka, prvy pohlad na sono, ked uvidis fazulku a srdiecko v akcii...Su to naj momenty 😉
@happymia ked to citis, je to dobre znamenie 😉 ...Ja som teraz pri druhom tehu citila pred ocakavanou MS zmeny tela, zvlastne pocity v podbrusku - akoby balonik som v nom mala, ked som sa zohla...V den ocakavanej MS, ktora uz neprisla, som vobec nezapla oteplovacky, ani so stiahnutym bruchom (3 tyzdne dozadu mi boli super 😉 ), tak som tusila, ze nieco sa deje s mojim telom - zväcsovala sa maternica uz ...Este 3 dni po termine MS som mala bolesti v podbrusku ako na MS, testovala som 3 dni po sebe a ciarky krasne tmavli ( najprv som tomu vobec nechcela verit ze UZ som tehu) - kuk moj album Druhe dietatko Sebastian.....Velmi Ti drzim palce, aby to bol aj Tvoj pripad...No pocit, ze si tehu je nezamenitelny - myslim, ze kazda zena citi, ked skutocne otehotnie...😀
@luta13, mne od piatku bolo tazko na zaludok - s prepacenim sa mi grga nemavam to ja ! , dalej mam citlive prsia na dotyk,dnes ma zacalo boliet semtam podbrusko ako ms .., a vid tie dusky na teste ...,😉a este ktomu mam vytok bielovodnaty ,myslim , ze nieco sa deje len dufajme ze aj vitazne 🤗🍀dnes som 26dc ja ms mavam cca 30-31 minuly week som mala ovu .., uvidime si zlata
Doteraz som sedela v horúcej vode 😲
Dúfam, za bude mať effekt 😀
@nivea777 ja som na tom teste tiez nic nevidela.. a popravde som si tiez myslela, ze uz by mala byt silnejsia.. neviem.. ak tam v stredu nic nebude tak tehu urcite nie som.. ale lenussska85 mi poslala fotku kde upravila jas a kontrast a naozaj tam nieco bolo.. az som bola prekvapena, ako ze to videla..
@chuchu86 ja som tiez mala uz vela duchov a uz som potom z toho pred MS vzdy bola taka sklamana ked nakoniec dosla, ze som si povedala ze testujem len ked bude MS meskat a budem mat aj nejake priznaky..ale MS uz bola a mne je stale blbo.. baby stadeto ma presvedcili.. tak mi to zacalo vrtat v hlave..

@kaki221 drzim palceky 😉 ...Boh s Tebou