icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
24. okt 2016

@kaki221 drzim palceky 😉 ...Boh s Tebou

luta13
24. okt 2016

@mon895 Gratulujem a tesim sa s Tebou...Snad po dalsej kontrole bude vidiet uz aj fazulku a hodis sem foto 🙂..Uzivaj tehu, zaciatky su sice castokrat tazke, ale o to krajsie, ze sa my zeny tesime, ze cakame drobceka, prvy pohlad na sono, ked uvidis fazulku a srdiecko v akcii...Su to naj momenty 😉

luta13
24. okt 2016

@karmela je mi to luto, ze dosla MS ☹...No hlavu hore...Dalsia sanca uz tento mesiac caka na Teba a verim, ze Tvoje telo zabojuje 😉...Boh s Tebou 😉...Myslim na Teba a budem cakat na dobre spravy 😀

luta13
24. okt 2016

@happymia cakaj na MS, ktora aj tak asi nepride a potom testni, ako pises...Je to najrozumnejsie tak...Pretoze nahanat duchov skor ako mi mala prist MS sa mi zdalo zbytocne...Co ma prist pride, ja hovorim, ze raz Ta Boh pozehna, ako aj mna vypocul a pozehnal 😉

happymia
24. okt 2016

@luta13 testla som len pre to ,citim tooo inak to nerobim a dakujem ❣️

luta13
24. okt 2016

@eliska07 drzim Ti palceky, aby si bola tehu, kedze tolko uz MS meska 😉

luta13
24. okt 2016

@happymia ked to citis, je to dobre znamenie 😉 ...Ja som teraz pri druhom tehu citila pred ocakavanou MS zmeny tela, zvlastne pocity v podbrusku - akoby balonik som v nom mala, ked som sa zohla...V den ocakavanej MS, ktora uz neprisla, som vobec nezapla oteplovacky, ani so stiahnutym bruchom (3 tyzdne dozadu mi boli super 😉 ), tak som tusila, ze nieco sa deje s mojim telom - zväcsovala sa maternica uz ...Este 3 dni po termine MS som mala bolesti v podbrusku ako na MS, testovala som 3 dni po sebe a ciarky krasne tmavli ( najprv som tomu vobec nechcela verit ze UZ som tehu) - kuk moj album Druhe dietatko Sebastian.....Velmi Ti drzim palce, aby to bol aj Tvoj pripad...No pocit, ze si tehu je nezamenitelny - myslim, ze kazda zena citi, ked skutocne otehotnie...😀

happymia
24. okt 2016

@luta13, mne od piatku bolo tazko na zaludok - s prepacenim sa mi grga nemavam to ja ! , dalej mam citlive prsia na dotyk,dnes ma zacalo boliet semtam podbrusko ako ms .., a vid tie dusky na teste ...,😉a este ktomu mam vytok bielovodnaty ,myslim , ze nieco sa deje len dufajme ze aj vitazne 🤗🍀dnes som 26dc ja ms mavam cca 30-31 minuly week som mala ovu .., uvidime si zlata

mon895
24. okt 2016

@luta13 dakujem velmi pekne fakt nadherne napisane 🙂 veru zarial si az tak neuvedomujem ake stastie mam uz len nech to aj dopadne dobre 🙂

luta13
24. okt 2016

@mon895 dopadne neboj, potichucky sa tes na dalsie sono a na drobciatko Tvoje pod srdcom 😉

luta13
24. okt 2016

@happymia ja som zas s prepacenim prdela cely prvy trimester, aj ked som nic "prdopudne" nejedla, proste som poprdala cely den a vrazedne 😀 ...A to bolo asi z roztahovania maternice, ako tlacila na creva, neviem...No verim, ze testik po meskani MS budes mat ukazkovy 😉

kaki221
24. okt 2016

@luta13 ďakujem

ikonica
24. okt 2016

@chuchu86 ahoj, ako? dnes si netestovala?

chuchu86
24. okt 2016

@ikonica - ahoj, testovala som aj som vysmarila všetky testy do koša, bol negatívny

chuchu86
24. okt 2016

@kaki221 - verím tomu že bude nabudúce //😀
Aj lenussska85 otehotnela vďaka inofolicu 😀

kaki221
24. okt 2016

@chuchu86 dúfam že budeš mať pravdu😉zdá sa mi to nekonečné,ale pritom sa ideme pokúšať 4mesiac

chuchu86
24. okt 2016

@kaki221 - my od konca júla sa snažíme, ja verím tomu ze budeme,
Už len teraz vyckam toho lekára, a dovtedy nechcem ten inofolic brať, možno vypíše iný liek.
Ale ja ho prehovorim 😉

ikonica
24. okt 2016

@chuchu86 ach jooo 😒 no dufam ze coskoro uz budes na gynde a ze to nebude nic vazne 😔

14nunu10
24. okt 2016

@chuchu86 😟😧

chuchu86
24. okt 2016

Doteraz som sedela v horúcej vode 😲
Dúfam, za bude mať effekt 😀

domx
24. okt 2016

@nivea777 ja som na tom teste tiez nic nevidela.. a popravde som si tiez myslela, ze uz by mala byt silnejsia.. neviem.. ak tam v stredu nic nebude tak tehu urcite nie som.. ale lenussska85 mi poslala fotku kde upravila jas a kontrast a naozaj tam nieco bolo.. az som bola prekvapena, ako ze to videla..

chuchu86
24. okt 2016

@domx - preposli aj nám

domx
24. okt 2016

@luta13 a nie je mozne ze je to len kanalik? urcite otestujem aj v stredu, ale neviem.. nemala by ta ciarka byt uz silnejsia kebyze som tehu?

domx
24. okt 2016

tu je...

chuchu86
24. okt 2016

@domx - treba urobiť ďalší test o dva dni, ja som už opatrnejšie čo sa týka tých duchov, ale držím palce

domx
24. okt 2016

@chuchu86 ja som tiez mala uz vela duchov a uz som potom z toho pred MS vzdy bola taka sklamana ked nakoniec dosla, ze som si povedala ze testujem len ked bude MS meskat a budem mat aj nejake priznaky..ale MS uz bola a mne je stale blbo.. baby stadeto ma presvedcili.. tak mi to zacalo vrtat v hlave..

chuchu86
24. okt 2016

@domx - diskutujeme s Lenus. Že čo
Ja som sama tal, asi vidieť 😀

chuchu86
24. okt 2016

@domx - tu je zaostreny

domx
24. okt 2016

@chuchu86 prepac moja, ale asi ti telefon prepisal nejake slovka a ja neviem co si tou druhou vetou chcela povedat.. :/ diskutujete s Lenus ? 🙂

nivea777
24. okt 2016

@domx inak teraz je aj crevna chripka rozsirena..ale bodaj by to ze ti je zle bolo u teba ine a nie viroza