icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikona123
25. okt 2016

Babyyy, potrebujem radu 🙂 robim si ovulacne testy od 8DC...to su pepino..a dnes som si spravila dr max a vysiel takto (vid foto) som z toho trosku jelen. Dnes je to pozitivne?

milagrosss20
25. okt 2016

@kikona123 mas pozitívne takže tutubmutu dnes zajtra a napozajtra

kikona123
25. okt 2016

@milagrosss20 dakujem krasne xa odpoved 🙂

milagrosss20
25. okt 2016

@kikona123 nie je zac... len šup šup na to 😉

kikona123
25. okt 2016

@milagrosss20 co sa malo prave stat sa aj stalo :D :P

milagrosss20
25. okt 2016

@kikona123 tfuj tfuj..

miriam111111
25. okt 2016

@happymia silno drzim palce a zajtra daj vediet ako pokracujes...Mozno aj ja rano testnem ked budem nedockava 🙂

happymia
26. okt 2016

baby😣....mne to dako nesilnie...,brusko boli ako na ms , idem sa pripravit asi na najhorsie "zas" 😒

matilda72
26. okt 2016

@happymia a rozdiel medzi testami je koľko dní???

happymia
26. okt 2016

@matilda72 3dni...

matilda72
26. okt 2016

@happymia to ešte nemusí nič znemenať, a vyzerá to tak že máš rozdielne testy. ja som mala napríklad taký test, ktorý bol rovnaký 2 týždne už som myslela na najhoršie lebo vôbec nesilnel a hľa sme v 32 tt. nestrácaj nádej, ak má niečo prísť tak to príde, ale ver dieťatku a tie krče pri pri prvom tehu som to mala aj ja. neskutočné krče ako na ms a ešte aj silnejšie ako ked chodila ms a bola som tehu, toto tehu síce nedopadlo dobre ale s týmto to nemalo nič spoločné lebo my sme mali zle vyvýjajúce sa bábo. a teraz je už všetko ok. a koľko ti to mešká??? a aké sú to testy???

happymia
26. okt 2016

@matilda72 dakujem ti za povzbudenie.. toto nieje moje prve ..., uz som raz bola ale mala som bezplodove😒a nemala som vtedy vobec bolesti ani ked som potratila a teraz ich mam teda a citim dost 🙃
mne nemeska ja mam dostat az v sobotu na 31dc

happymia
26. okt 2016

a jeden je pepino a druhy baby top test , to cakanie ma znici

matilda72
26. okt 2016

@happymia tak nestresuj nemáš dôved ak to to má ešte len prísť, mne môj dr. hovoril, že najlepšie je testovať 7 dní po vynechaní, tak budeš vedieť na som si. ak ti nepríde ms do soboty tak si v sobotu urob test, do vtedy netestuj a hlavne nestresuj bude dobre uvidíš a teraz to určite vyjde. my sme mali prvé biochemické a druhé ukončené v 21 tt z lekárskeho hľadiska, sa vyvolával pôrod a teraz opäť čakáme a sme šťastný. tak hlavu hore bude dobre a pozri ak to nevyjde teraz tak určite sa na další mesiac zadarí, niektoré babu tu na mk môžu u duchovi na teste len snívať a ty ho tam máš, takže dá sa otehotnieť a to je základ 😉

matilda72
26. okt 2016

@happymia a skús women secret ten my vždy pekne ukázal ked som bola tehu ale najskôr ho skús len v sobotu alebo v nedelu bude to istejšie či si tehu

erickatt
26. okt 2016

@happymia ak mňa brucho bolelo , a viac ako na ms

matilda72
26. okt 2016

@happymia ešte jedna vec ma napadla berieš aj nejaké vitamíny??? alebo piješ čaje. mne veľmi pomohla k otehotneniu alchemilka a vitamin e a muž jedol selezin ace či ako sa to volá aby mal fit spermošky, a ešte teraz ked je tak sichravo je dobre preventívne papať trošku vit. D aby si mala imunitu a neochorela si hned na začiatku tehu.

happymia
26. okt 2016

@matilda72 uz som tu cestovala som do prace ..😊
pridavam ti postupnost fotiek ...zda sa mi kus ze silnie ale zas povedzme si pravdu vhcela by som kolajnice👍🏻na tie je vsak este asi casu dost...
to mi je velmi luto, ze si o drobceka vtak vysokom stadiu musela prist ,priroda sa niekedy snami velmi zle zahrava a kruto..ale co nevidiet a budes mat zdraveho drobceka uz v naruci❣️to je najviac , vies co ja som ani nie tak za kratku dobu od posledwnho potratu otehotnela. .potratila som 25.12.14.., potom v aprili som mala biochemicke (ale palicky)ovela viac silne na testoch a od vtedy nic ...,boli sme v martine na IUI,bola som stymulovana liekmi Clostilbegyt,no na mna to nejak nezaberalo ... tak sme sa nato vykaslali, ja som ovulovaka aj normalne ,kazdy mesiac bolesti a tento rok15.7 som bola na kontrolnej laparke kde mi nezistili nic, ze len som zdrava zena s priechodne vajcovody vsetko ok ...
moj ma trosku spermosky ale ze nic vazne tak uziva vitamin Florandol, a ja som vybrala 40sackov Inofolicu a teraz bum toto ... uvidime😇🙏🏻ps:posielam ti aj fotky aku mam postupnost , od vrchu na dol tie spodne su zrana dnes

nivea777
26. okt 2016

@happymia sprav si test az v den MS.. je pravda,ze by malo vidiet rozdiel obden na testoch ale nic to este neznamena... kup si presne tie dva iste ktorymi si testovala dnes..sprav si ich oba z jedneho mocu a porovnaj jeden druh a druhy druh ci ciarka zosilnela

happymia
26. okt 2016

@nivea777 ja viem mala by som tak ...,ale my zeny furt chceme to , co je momentalne nemozne 😉

matilda72
26. okt 2016

@happymia no tak silnieť to silnie ale je pravda, že nemôžeš očakávať poriadne kolajnice 5 dní pred ms 😀 ja som mala rovnako silné cca na 7 deň od meškania. musíš byť trpezlivá, niekedy asi netreba tlačiť na pílu. ja som ozaj pila len tú alchemilku, no a ešte pred tým ako sme sa mohli snažiť tak som si kúpila nejaké vitamín baby start alebo také niečo a to som dojedla a pila som len ten čaj, a dala som si aj namiešať čaj na plodnosť v lekárni a muž jedol ten selen a zinok a ani sme nečakali a do 5 mesiacov o potratu som otehotnela 😀 tak sa teda drž a ako píše
@nivea777 testujem len tým jedným a v den ms skôr to nemá zmysel, len bude vystresovaná a myslieť na blobosti

happymia
26. okt 2016

@matilda72 ja viem som "trubka" ale ustrachana trubka , ktora len mesiac co mesiac caka a ked to pride chce vsetko hned a za raz ...🙈niekedy mam chut sa zakopat , ztou mojou povahou..., dufajme, ze drobcek to za mna vyriesi 👶🏼a vlete bude pri nas ... ved tak dlho clovek po nom tuzi 🙏🏻

nivea777
26. okt 2016

@happymia ak vydrzis netestovat,tak v sobotu uz to budes mat na istotu.. bud tam bude rozdiel alebo je niekde zadrhel.. za tie 3-4 dni uz musi byt viditelny narast hcg aj na teste.. ja som bola nedockava a potom som bola smutna preco ciarka nesilnie

happymia
26. okt 2016

@nivea777 a nakoniec ti zosilnela?

karmela
26. okt 2016

@happymia neboj testy pomaličky silnejú..Do dátumu ms budeš vidieť určite rozdiel..Hlavne je že silnie čiarka a to si len pred ms..Držíme palce😊

luta13
26. okt 2016

@happymia citam tu Tvoju rannu diskusiu s @matilda72...pozeram testy, co si sem pred pol hodkou pridala - moj nazor - urcite / tmavne...Jedna vec je ista - mas krasne //...Ja som pred MS netestovala vobec, lebo som chcela pockat na MS, ci pride, ci nie...No den po meskani som testovala a mala som testik bledsi od Tvojho dnesneho - dnes ma 1rok aj 2 tyzdne 😉 ...Z coho vyplyva, ze ak mas dostat v sobotu MS a nedostanes (v co pevne verim, ze uz MS nepride minimalne 9 mesiacov 😉 ), tak testuj az v sobotu, alebo v nedelu...A nenadavaj si do trubiek, je to normalne, ze potom, co si prezila sa nevies dockat zdraveho tehu a babätka😉....Verim, ze cez vikend budu Tvoje oci plne slz stastia a krasne silne // na testiku...Velmi Ti drzim palceky a myslim na Teba...Este raz Boh s Tebou! 🙂

matilda72
26. okt 2016

@happymia akože ja to poznám, ked sme sa po prvý krát po to všetko snažili tak som si robila test 4 dní pred ms, a tak som si navodila, pocit, na tehu že mi to meškalo 5 dní a testy biele, bola som aj u dr. a ten tam niečo videl ale krv negatívna. a potom so to dostala, plakala som, zúrila som a do toho som sa dozvedela, že moja švagrina je cca 5 mesiaci otehotnela tak nejako ked my sme prišli o maličkú a potom ten další mesiac som sa ani necítila na tehu a mali sme z mužom 1 výročie svadby a ja že skúsim ms som mala dosť na den výročia a tak som skúsila a slabučký dúšik tam bolo skoro ho vidieť nebolo 😀 a potom postupne silnel a silnel takže nádej je vždy, a neboj nie si trubka to by sme tu boli asi všetky, vieš túžime sa stať matkami a ten pocit, je občas silnejší ako logika a triezve uvažovanie

happymia
26. okt 2016

@karmela a @luta13 vy dve ste "poklady" vtejto teme - pozitivne kocky a dakujeeem , toto asi potrebujem najviac ,ze niekto iny vidi rozdiel , kedze moje "oci" si domyslaju svoje 🙈babeny vsetky , ktore ste mi napisali venovali cas radou podporou ale aj , mali dali spravne do obrazu Vam Dakujem ❣️
pockam si ... musim byt trpezliva a rozumna 🙏🏻
ps:dnes nam krasne svieti slniecko 🌞🍀

luta13
26. okt 2016

@matilda72 krasne napisane vsetky povzbudive komenty pre @happymia 😉...Gratulujem Ti k tehu, este uzivaj ten zazrak v brusku...Na druhej strane mi je luto, ze si 2x prisla o babätko a druhykrat v tak vysokom tt...☹...No dolezite je teraz ozaj to, ze nosis pod srdcom zdraveho drobceka...Prajem vam obom este vela zdravicka a lahky a krasny porod 😉

happymia
26. okt 2016

@matilda72 ved to ,ze ja robim pred ms ...ale tentox sa mi to fakt nezdalo ,preto som 🙈
a uz ako si zacinam "vlnit"tak si domyslam...🙄
aj Tebe velmi pekne dakujem za podporu ...a teraz cakate tiez dievcatko?