Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonidlov Ahoj....netrpezlivo čakám na návštevu dr 😉 tento týždeň už bude ''konečne ''
Inak všetko v poriadku prsia nonstop citlivé, sem tam pobolievanie podbruska, akurát čo som pri prvom nepoznala tak začínam čoraz častejšie komunikovať so zachodovou misou 🙂 tak dúfam že už konečne bude deň D...dr.povie že všetko je ok....už by som to chcela aj drobcovi povedať aj zvyšku rodiny zatiaľ okrem manžela a dievčat na MK som to ešte nikomu nepovedala, len náš malý ma asi 6 zmysel.... Jeden deň mamka chcem bábätko kúpte mi.....druhý deň mamka chcem sestricku bude pri mne spinkat.....
Dobre dosť o mne ako si ty na tom???????
@zuzana0405 Jej to je krásne. Určite bude všetko dobre neboj sa. No ja nič čakám co bude mali sme vajíčko na ľavej strane a tam nemám vajickovod, ale dr.povedal, že môže preputovat aj ked je mala šanca. No nič dnes ma skolili bacili mam horúčku tak paralenkujem.
BABY!!!robila som si pred 30min.test..najskôr že nič ale keď test zaschol tak je tam dušik.ráta sa to za?ešte som nemala takto ducha.priateľ ešte nevie.
@moschino1986 Skús naozaj testnut o dva dni...Ktorý dpo si????
Ja som tiež začínala s ''duchmi '' ktorých nikto nevidel až kým neboli pekne //
Nevidíš tam?Aj keď mám nepravidelný A pco ale brala som inofolic.Meška mi 8dní.Mala som tieto mesiace 32-36dňové.
@moschino1986 Taký jemný náznak fakt pri otacani telefónu, vyskúšala by som o pár dní budeš mať istotu, hcg môže byť ešte nízke a veľa záleží od toho kedy bola ovulacia....držím palce aby silnelo
Ďakujem.už po tých 3r.by sa mohlo podariť. Tak si to želáme.prosím.je tam náznak.keby že vie urobiť na fotaku negatív tak možno by bolo lepšie vidieť.
@moschino1986 no nieco slabucke tam vidím v negative som to pozrela ale je to slabé tak ti držím palce aby silnela.
@zuzka0405 ahoj ako sa máš?tento tyzden ideš k Dr tak držím palceky nech je vsetko ok
Jej ďakujem aj som si stiahla program do mobilu na negativ.no je to veľmi slabé.uvidíme A ďakujem karmela0🙂 je slabunky ..dúfam,že zosilnie.
@karmela To veru 😉 ja sa na jednej strane teším už aj teraz a na druhej stále čakám čo povie dr. a asi až potom si 100% vydychnem....
@moschino1986 držím palce
Babz ja nieviem...vidim len kanálik trošku...možno to nie je nič...no neviem v stredu sa testnem....hmmm meška mi to...
@moschino1986 Tak,tak vyskúšaj potom testnut ak si určite bude čiarka silnejšia,šanca tam je.Daj potom vedieť...
Vidieť aj ked je test negatívny kanálik na teste??lebo mám len staré ovu testy a ked boli negatívne tak ani kanálik nebolo vidno....ja tam vidím slabý kanálik na tehotenskom:D pod určitým svetlom...jasné dam vedieť...
no ja som dnes skusala s citlivostou 25 a nic tam nevidim aj to teraz na obed to bolo,do mrchy cca musim pockat este asi 12 dni , priznaky by boli stale pichanie na vajecnikoch kazdy den ,spatne od zaludka, caste cikanie ale test este nic ☹ ovu neviem presne ale tusim dva tri dni po MS teda od4.2. mohla byt tak je to este asi skoro ze?
Juuuj ja neviem som V rozpakoch..už som sa tešila ráno ale V stredu uvidíme.
@siska765 ja mám už meškanie 8dní mrchy. Ale keďže mám polycysticke vajka tak už neviem koľko meška.

@sarinka23 ak mi bude meskat MS aspon 5 az 7 dni, spravim dalsi test, pripadne ten digy urcite 🙂