Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@siska765 ja mám tiež biely výtok..teraz len.do.soboty má boleli prsia.A.aj vaječníky.včera A dnes.nič.neboli.asi je to skoro.čo.píšeš ty..mne by malo.už ukázať celkom dosť.U mňa žiadne zvracanie nič.
@moschino1986 no je pravda ze kazda zena je ina ,nechcem robit unahlene zavery ci je to tehu u mna alebo nie, ale jedno viem isto,takto som sa citila aj pri prvom aj pri druhom tehu ,ktore sice nedopadli dobre ale tie iste priznaky som mala 😉 kazdopadne musime len cakat ako vsetky a dufat ze je to tam kde to ma byt 😀
@moschino1986 no neviem vizera to cudne kaslem uz na to skusim o tyzden lebo z tohto sa nevysomarim ani keby co 😒
@siska765 no ja mám podobný test....tiež som z toho jelen a riadny!! človek nevie či sa má tešiť, že konečne, alebo zasse ze 0 bodov!!
@moschino1986 no ved toto,aaaaaaale co ,ako to ma byt tak bude, idem riesit ine veci, moj mi povedal ze na co som si to uz robila ked do mrchy este minimalne 12 dni
No tak to je pravda...ešte máš čas...ale ja som už po mrche a meškáááááá mi:( len sa bojím čo to je?? kebyže viem či som alebo nie som..
no ja som mala na 3 testoch uuuuuplne slabulinke ciarky ale po par dnoch uz boli viditelne 2 ciarocky takze baby drzim palce podla mna duch znamena na 100% pozitivny test 🙂)
baby možem si robiť testy už pred mrchou? som 8 dpo. a ked sa mi čiarka objaví až po 20 min tak ju mám považovať ako pozitívny?
@mirkovci hmm noo kto vie??!! ja som sa testovala len ked mi meškali.....no skus ešte počkať a potom testnuť...
@mirkovci vysledok podla mna urcite nebude rovnaky ,hoci sa pise ze hoci kedy mozes test urobit, ked si este tak malo dni po,tak urcite by som si ho robila rano,na vacsine testov je to tak ze mozes cez den hocikedy lenze pokial ti este nemeska tak ak si chces byt ista najlepsi vysledok dosiahnes testovanim rano
ked ja som tie testy povyhadzovala aby som sa netrápila, to bolo každých 10 minút kontrola. V práci jeden mám, tak jedine že ho ukážem neskor. Ale oni mi ani nesilnejú, len ten rapid mi ukazuje duchov a ostatné značky nič ☹ chcem prestať na to myslieť ale nedá sa mi to

@moschino1986 no ja som mala poslednu 29.1. do 2.2. potom sme sa zacali snazit 4.2. a myslim ze mohla niekedy vtedy aj ovu prebehnut,ale ktory den to netusim.do dnes mam poppichvanie kazdy den na vajecnikoch prevazne na lavej strane , chodim casto cikat, na vecer mi byva u zle na vracanie ale nevraciam ,ale do mrchy ak teda budem pocitat ze by mala prist 29.2. a aj neskor je este fest daleko takze to test este asi nemusi zachytit ze???a hlavne nie s cit.25 a este som pozabudla na biely vytok co mam kazdy den a jemnulinke pocity ako pred mrchou , tak sa necham prekvapit