icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

siska765
17. feb 2014

@moschino1986 no ja som mala poslednu 29.1. do 2.2. potom sme sa zacali snazit 4.2. a myslim ze mohla niekedy vtedy aj ovu prebehnut,ale ktory den to netusim.do dnes mam poppichvanie kazdy den na vajecnikoch prevazne na lavej strane , chodim casto cikat, na vecer mi byva u zle na vracanie ale nevraciam ,ale do mrchy ak teda budem pocitat ze by mala prist 29.2. a aj neskor je este fest daleko takze to test este asi nemusi zachytit ze???a hlavne nie s cit.25 a este som pozabudla na biely vytok co mam kazdy den a jemnulinke pocity ako pred mrchou , tak sa necham prekvapit

moschino1986
17. feb 2014

@siska765 ja mám tiež biely výtok..teraz len.do.soboty má boleli prsia.A.aj vaječníky.včera A dnes.nič.neboli.asi je to skoro.čo.píšeš ty..mne by malo.už ukázať celkom dosť.U mňa žiadne zvracanie nič.

siska765
17. feb 2014

@moschino1986 no je pravda ze kazda zena je ina ,nechcem robit unahlene zavery ci je to tehu u mna alebo nie, ale jedno viem isto,takto som sa citila aj pri prvom aj pri druhom tehu ,ktore sice nedopadli dobre ale tie iste priznaky som mala 😉 kazdopadne musime len cakat ako vsetky a dufat ze je to tam kde to ma byt 😀

siska765
17. feb 2014

@moschino1986 no neviem vizera to cudne kaslem uz na to skusim o tyzden lebo z tohto sa nevysomarim ani keby co 😒

moschino1986
17. feb 2014

@siska765 no ja mám podobný test....tiež som z toho jelen a riadny!! človek nevie či sa má tešiť, že konečne, alebo zasse ze 0 bodov!!

siska765
17. feb 2014

@moschino1986 no ved toto,aaaaaaale co ,ako to ma byt tak bude, idem riesit ine veci, moj mi povedal ze na co som si to uz robila ked do mrchy este minimalne 12 dni

moschino1986
17. feb 2014

No tak to je pravda...ešte máš čas...ale ja som už po mrche a meškáááááá mi:( len sa bojím čo to je?? kebyže viem či som alebo nie som..

karin_33
17. feb 2014

no ja som mala na 3 testoch uuuuuplne slabulinke ciarky ale po par dnoch uz boli viditelne 2 ciarocky takze baby drzim palce podla mna duch znamena na 100% pozitivny test 🙂)

mirkovci
17. feb 2014

baby možem si robiť testy už pred mrchou? som 8 dpo. a ked sa mi čiarka objaví až po 20 min tak ju mám považovať ako pozitívny?

moschino1986
18. feb 2014

@mirkovci hmm noo kto vie??!! ja som sa testovala len ked mi meškali.....no skus ešte počkať a potom testnuť...

zuzka0405
18. feb 2014

@mirkovci Keď testujes skoro test ti nemusí ukázať nič,alebo len ''ducha '' viem z vlastnej skúsenosti....na každom teste máš rozpísané do akého limitu by sa mala čiarka objaviť aby sa považoval za pozitívny ak to je po limite za pozitívny by som nepovažovala...

clarissa
18. feb 2014

@siska765 mne sa zda ze je to tam 🙂 nazivo tam je toho ducha vidiet silnejsie,hm?

maxi2
18. feb 2014

@mirkovci ja som sa tiež testla a do liminutu mi neukazalo nič na druhy den pozeram a su tam 2 čiarky tak som si spravila druhy test a nič :( ale ja som sa testovala skoro MS mam dostat az v piatok

mirkovci
18. feb 2014

To čakanie ma nebaví ☹

siska765
18. feb 2014

@mirkovci urcite ano je jedno kedy sa objavi hlavne je ze tam je 😉

siska765
18. feb 2014

@clarissa nie nie je ho vidiet silnbejsie tak ako na obrazku ale este mam daleko do MS az okolo 29.2.mam dostat

mirkovci
18. feb 2014

@siska765 a ked je teste napísaný že sa može používať celý den tak by mal byť výsledok vždy rovnaký? lebo ja to tak nemám

siska765
18. feb 2014

@mirkovci vysledok podla mna urcite nebude rovnaky ,hoci sa pise ze hoci kedy mozes test urobit, ked si este tak malo dni po,tak urcite by som si ho robila rano,na vacsine testov je to tak ze mozes cez den hocikedy lenze pokial ti este nemeska tak ak si chces byt ista najlepsi vysledok dosiahnes testovanim rano

mirkovci
18. feb 2014

@siska765 ja som len nedoškavá 🙂 nič viac. ale dakujem za odpoved

siska765
18. feb 2014

@mirkovci ale ked ti uz test tak skoro ukazal tak je to tam 🙂 8dpo to je teda sakra rychlo ze to uz zachytil, aby si nemala este aj dvojicky 😀 ,a aku znacku si si robila?

mirkovci
18. feb 2014

@siska765 neviem jak sa to volá, rapid clear? ale robila som si aj pepino ale s tými nemám dobrú skúsenosť

siska765
18. feb 2014

@mirkovci no Rapid Clear som si aj ja dnes kupila ale chcem ho skusit az piatok asi

siska765
18. feb 2014

@mirkovci mamatest ani gravitest -to su tie namacacie pruzky som nikde nemohla zohnat ,to je sila , zeby teraz tolko zien testovalo ? 🙂

siska765
18. feb 2014

@mirkovci daj fotku nech kuknem 🙂

zuzka0405
18. feb 2014

@mirkovci Ukážem ti moju foto na 8dpo ja som síce testovala skoro (už od 6dpo som mala duchov) lebo som mala silný pocit že to vyšlo.

zuzka0405
18. feb 2014

@mirkovci A z mojich duchov je dnes toto.... Takže určite skús počkať a testnut šanca tam je,držím palce

mirkovci
18. feb 2014

ked ja som tie testy povyhadzovala aby som sa netrápila, to bolo každých 10 minút kontrola. V práci jeden mám, tak jedine že ho ukážem neskor. Ale oni mi ani nesilnejú, len ten rapid mi ukazuje duchov a ostatné značky nič ☹ chcem prestať na to myslieť ale nedá sa mi to

aurora88
18. feb 2014

@karmela ahoj, meskam stale, myslim, ze nejaky 3. den (som 34DC), teplota poklesla o 0,2 stupna, no stale je nad 37, prsia ma bolia stale, aj ked trosku menej, obas este pride aj take nevolno, ale uz nie casto a test som este odvtedy nerobila....tak neviem

karmela
18. feb 2014

@aurora88 ahoj správ testik ved uz ti mešká Hm? Ved aj teplotu máš nad 37 ducha si mala pekného.

majusik26
18. feb 2014

Čo poviete je to duch test 3 dni pred MS test secret woomen 😉