Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
a dakujem neviem teda ,ktorej za ❤️...uvidime co bude , len toto asi nieje nic zas dobre ,nechapem preco sa to prave mne musi diat .., ale snad raz budemsi drzat v naruci svoje mimi ,dakujem Vam za nazory ...a podoporu len chapete ,ze ten strach je obrovsky a zvlast po takej uz peknej ciarke na teste
@happymia moja presne jemne ružové spinenie môžeš mat v termíne ms..Počuj keby si zbadala krv jasne červenú supom na pohotovosť testíky ti krasne silneli,verím že to bude ok..Chápem tvoje obavy..hcg ti stúpa a to je dobre keby si mala jemného dusika nepoviem..Držím palce nech to spinenie skončí aby si bola v pohode.
@karmela moja uvidim, ze co bude dala som si aj tampon a teraz som bola na wc tak je to ako keby taky vytok - pride mi do zlta pomarancova - ale aj slabo ruzovy ,ale jasna krv tam nieje "zatial" ...
testnem rano ci silnieme a ak nie priprava na najhorsie
a inak teraz si spominam ,ze rano kedsom cikala ma palilo pri cikani ,neviem cinto moze mat nejaky ztym suvis aj ten moc bol takej tmavej farby
ach jaaj uvidim
😘
Babule s vlastnej skúsenosti vás chcem upozorniť na testy rapid clear ked budete testovať a budete hľadať ducha je to šit za dosť peňazí.Ked ho použijete a vijdu Vám pekne // je to ok ale ak bude slabulinka ciarocka že ju ledva vidieť tak to je kanál ako lusk..Pre porovnanie v limite prvé 2foto po limite spodné.Radsej si kúpte inú značku..😤
@karmela mala som len ten, intim mam doma-este som v praci ale uz len chvilu...lahnem si ked pridem domov,Dr.uz nestihnem ...a vies aky su Dr.musime to nehat na prirodu
len kyselinu listovu som si naordinovala pd zaciatku , a Dhupaston kuknem doma (len medzi nami ten udrzi len na oko,ze to nieje zaruceny liek ,ktory naozaj pomoze ) skor je na psychiku zien ..ze to vela podavali aj v nemocniciach .
@kikuskaschw pekne //...Testni znova, mozno aj ked si mala MS si tehu....Drzim palce 😉
@mitchie2805 krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉
@luta13 ďakujem <3
@smajla27
@miriamn76
@happymia Baby, ja som tak mala pri prvom synovi...V case ocakavanej MS, som mala ruzovy vytok, ci slabsie krvacanie akoby mi zacinala MS a dala som si tampon...Po zopar hodinach som ho vymenila a dala si novy...No druhy som uz potom mala uplne cisty a tak som nechapala, co sa deje...Nevedela som nic, nestudovala som si na nete nikdy nic...Ani tehu testy som vtedy nepouzila - proste tupe nevedome dievca...Volala som k Dr., kazali mi cakat tyzden, ci MS nepride a ta uz neprisla...Tak som 10 dni po meskani MS isla na sono a bola som tehu (cca.6tt) 😉... @happymia - oddychuj a neboj sa 😉...Verim, ze drobcek sa Ta silno drzi a spokojne sa "učučkáva" u Teba v brusku...Stale myslim na Teba, aby ste boli obaja v pohodke 😉

@miriamn76 ja ta chapem 🙂 len to uz potom nie je uhniezdovanie vajicka 😉