icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smajla27
28. okt 2016

@miriamn76 ja ta chapem 🙂 len to uz potom nie je uhniezdovanie vajicka 😉

miriamn76
28. okt 2016

@smajla27 mozno sa poriadne zavrtava☺

miriamn76
28. okt 2016

@smajla27 kolko dievcat tu uz dalo pozitivne testy a mrchu nakoniec dostali nebolo poriadne uhniezdene. Teda to si ja myslim moj laicky nazor😀. Preco inak by boli testy pozitivne a mrcha dorazila

happymia
28. okt 2016

@miriamn76 ano bude to urcite moj pripad... skvele sa to cita momentalne ...ale pravda treba sa pozroet pravde do oci a na tvrdo

smajla27
28. okt 2016

@miriamn76 no pri mikropotratoch su rozne priciny, to tazko povedat preco sa to stalo.. to je uz otazka na odbornika 🙂

miriamn76
28. okt 2016

@happymia nesmies mysliet hned negativne ja viem ze sa to lahko vravi som po dvoch MA a keby ze cakam a zacnen spinit tiez asi myslim na najhorsi. No musis verit ze je to ok. Neboj drzim paluchy a urcite nie len ja. Ciarka na teste je pekna ziadny duch

nivea777
28. okt 2016

@happymia prosim ta nestresuj sa,ruzovy vytok je jeden z priznakov tehu..

miriamn76
28. okt 2016

@smajla27 ved to ano a ani nemozeme s urcitostou vediet co sa tam deje

smajla27
28. okt 2016

@happymia posielam vela pozitivnej energie.. momentalne aj mne vyskocilo na teste daco tak som v ocakavani.. mam 4 dni pred mrchou a tiez trpnem jak diva.. hlavu hore, nemysli na zle :-*

matilda72
28. okt 2016

@miriamn76 tomu sa hovorí biochemické tehotenstvo. to sme mali my, k oplodneniu síce došlo preto testy pozit. ale nedošlo k uhniezdeniu. ja som tak mala o 10 dní po meškaní ms. ale o dva mesiace som bola opäť tehu 😀

miriamn76
28. okt 2016

@nivea777 nie vzdy☺ja som ho mala a tehu som neni ani nebola. Ale mas pravdu happymia mala peknu ciarku na teste tak verim ze je to ok

miriamn76
28. okt 2016

@matilda72 a vidim ze uz to mate za par☺

matilda72
28. okt 2016

@miriamn76 no už sa to kráti 😀 😀 ale už aby to bolo a všetko dobre dopadlo, po tom všetko čím si človek prejde .... ale musíme to dobojovať, a vám držím palce 😉

miriamn76
28. okt 2016

@matilda72 urcite dopadne vsetko ako ma a budete sa tesit z mimi☺ a nam co sa este nepodarilo sa snad tiez podari do stastneho konca

happymia
28. okt 2016

a dakujem neviem teda ,ktorej za ❤️...uvidime co bude , len toto asi nieje nic zas dobre ,nechapem preco sa to prave mne musi diat .., ale snad raz budemsi drzat v naruci svoje mimi ,dakujem Vam za nazory ...a podoporu len chapete ,ze ten strach je obrovsky a zvlast po takej uz peknej ciarke na teste

karmela
28. okt 2016

@happymia moja presne jemne ružové spinenie môžeš mat v termíne ms..Počuj keby si zbadala krv jasne červenú supom na pohotovosť testíky ti krasne silneli,verím že to bude ok..Chápem tvoje obavy..hcg ti stúpa a to je dobre keby si mala jemného dusika nepoviem..Držím palce nech to spinenie skončí aby si bola v pohode.

happymia
28. okt 2016

@karmela dakujem Ti ! uvidim co sa ztoho ukaze ,mam bolesti ako na ms ,aj krize ma bolia ale to aj predtym , a ved to,ze ten test silnel a vidis ..

karmela
28. okt 2016

@happymia verím že to prestane a to že test silnel je len dobre lebo vieš že hcg pekne stúpa..Verím že to dobre skončí moja

happymia
28. okt 2016

@karmela moja uvidim, ze co bude dala som si aj tampon a teraz som bola na wc tak je to ako keby taky vytok - pride mi do zlta pomarancova - ale aj slabo ruzovy ,ale jasna krv tam nieje "zatial" ...
testnem rano ci silnieme a ak nie priprava na najhorsie
a inak teraz si spominam ,ze rano kedsom cikala ma palilo pri cikani ,neviem cinto moze mat nejaky ztym suvis aj ten moc bol takej tmavej farby
ach jaaj uvidim
😘

karmela
28. okt 2016

Babule s vlastnej skúsenosti vás chcem upozorniť na testy rapid clear ked budete testovať a budete hľadať ducha je to šit za dosť peňazí.Ked ho použijete a vijdu Vám pekne // je to ok ale ak bude slabulinka ciarocka že ju ledva vidieť tak to je kanál ako lusk..Pre porovnanie v limite prvé 2foto po limite spodné.Radsej si kúpte inú značku..😤

karmela
28. okt 2016

@happymia moja tampón si radšej nedávaj,ked tak intimku.Rano správ testik a snaž sa ľahnúť si ak môžeš a vyložiť nohy hore..Dr dnes uz asi nestihneš co? Berieš aspoň dhupaston alebo niečo take?

happymia
28. okt 2016

@karmela mala som len ten, intim mam doma-este som v praci ale uz len chvilu...lahnem si ked pridem domov,Dr.uz nestihnem ...a vies aky su Dr.musime to nehat na prirodu
len kyselinu listovu som si naordinovala pd zaciatku , a Dhupaston kuknem doma (len medzi nami ten udrzi len na oko,ze to nieje zaruceny liek ,ktory naozaj pomoze ) skor je na psychiku zien ..ze to vela podavali aj v nemocniciach .

nivea777
28. okt 2016

@happymia no duphaston dokaze fakt pomoct,nie je to ziadna placebo

happymia
28. okt 2016

@karmela a co sa tyka tich rapiclearov tak ano mam snimi tiez skusenost z augusta po limite taka ciarka ze dovi ..., tiez som si povedala nikdy viac tu zn. radsej pasikovy klasika

luta13
28. okt 2016

@kikuskaschw pekne //...Testni znova, mozno aj ked si mala MS si tehu....Drzim palce 😉

luta13
28. okt 2016

@mitchie2805 krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉

mitchie2805
28. okt 2016

@luta13 ďakujem <3

luta13
28. okt 2016

@happymia foto z dnesneho rana - UZASNE a ukazkove //, tesim sa velmi s Tebou, uz len potvrdit Dr. a prajem Ti krasne tehulkovanie 😉

happymia
28. okt 2016

@luta13 len uz som mala aj vytok..., bojim sa citaj vyssie a dakujem veru ten z rana ukazkovy ale ...

luta13
28. okt 2016

@smajla27
@miriamn76
@happymia Baby, ja som tak mala pri prvom synovi...V case ocakavanej MS, som mala ruzovy vytok, ci slabsie krvacanie akoby mi zacinala MS a dala som si tampon...Po zopar hodinach som ho vymenila a dala si novy...No druhy som uz potom mala uplne cisty a tak som nechapala, co sa deje...Nevedela som nic, nestudovala som si na nete nikdy nic...Ani tehu testy som vtedy nepouzila - proste tupe nevedome dievca...Volala som k Dr., kazali mi cakat tyzden, ci MS nepride a ta uz neprisla...Tak som 10 dni po meskani MS isla na sono a bola som tehu (cca.6tt) 😉... @happymia - oddychuj a neboj sa 😉...Verim, ze drobcek sa Ta silno drzi a spokojne sa "učučkáva" u Teba v brusku...Stale myslim na Teba, aby ste boli obaja v pohodke 😉