icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
28. okt 2016

@karmela. 😉

miriam111111
28. okt 2016

@srnec podla mna to nieje duch ale krasna druha ciarka.Drzim palce az to tak naozaj je a si tehu 🙂

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - ja som si to všimla 😀
Ja som to trošku študovala, čítala som tu o tom hľadala som na nete.
Preto chcem prebrať s dokim, že čo povie nato alebo odporučí niečo iné 😉

miriamn76
28. okt 2016

@karmela urcite sa ozvem neboj ak bude daco pozitivne hned budem ujukat😀😀

karmela
28. okt 2016

@srnec ked ti dve testíky urobili rovnaké čiarky tak je dosť možné práve tehu..Vidíš aj zázraky sa stavaju.Skus testik Potom další ked zbadas silnejšiu čiarku tak pravdepodobne budeš co nevidiet mamina😉

chuchu86
28. okt 2016

@miriamn76 - no ták to si aj prosíme nejaké správy 😉
Veď dohoda platí ešte stále 😀

karmela
28. okt 2016

@miriamn76 tak verím že o týžden budeme vidieť tvoje ujukanie pekne //

@chuchu86 určite sa snim poraď on bude vediet co je dobre pre teba..Toho tvojho bývalého Dr by som kopla do zadku za zanedbanie

miriamn76
28. okt 2016

@chuchu86 ja som ho brala jeden cyklus k tehu nepomohol aj ked ovulka z neho bola riadna☺

srnec
28. okt 2016

@karmela , @miriam111111 , @smajla27 , Ďakujem dievčatá za podporu. Aj keby to nevyšlo, dali ste mi povzbudenie tak všeobecne 🙂

miriamn76
28. okt 2016

@chuchu86 budem vas urcite informovat ja budem taka stastna ked sa podari no tento mesiac to asi zas nebude

domx
28. okt 2016

@happymia budem na teba mysliet.. ved si mala uuplne ukazkovy test.. ale tiez si myslim to co karmela.. ruzovy vytok je dobre znamenie a tiez som citala vsetko mozne aj nemozne o tom.. 🙂 hlavne kludna mysel.. uzivaj si dni a tes sa ze mas pozitivny testik.. a keby nahodou sa spusti krvacanie..tak utekaj na pohotovost.. ;) drzim ti palceky a aj tomu malemu zazraku v tvojom brusku.. 💕😊🎀

karmela
28. okt 2016

@srnec akože si krvacala to si mala ms normálne? Tak potom sa asi zadarilo v novom cykle😉

happymia
28. okt 2016

@karmela @luta13 a @domx teraz som baby prisla len domkov..., noo klop klop od vtedy nic , a teraz som si nasadila Duphaston (nasla som) , kyselinu listovu a Ascorutin som si dala .., uvidime a babeny ste super ,myslite na mna a prajete mi ...
inak krize a chrbat ma dost boli ...

karmela
28. okt 2016

@happymia moja teším sa že to ustálo a prestalo.Snaz sa odpočívať cez víkend ak sa bude dať..Kríže v tehu je normálne veríme stebou že všetko dobre dopadne 😉

happymia
28. okt 2016

@karmela hej uz lezim na gauci , idem si nieco poprecitavat na nete ci daco nenajdem ... juuj aj teraz na markize davaju v spravach o matke ,ktora dlho nemohla otehotniet ..

domx
28. okt 2016

@happymia a vies ze vela zien presne spomina take priznaky v case ked by mala byt MS ze bolest krizov a ruzovy vytok? 🙄🙄 takze vsetko hovori v tvoj prospech.. 😉 Silno drzim palceky.. verim ze vsetko bude ok.. dakuj za ten dar..ze je tam.. a mysli na to ako ho lubis.. 🙂 to je to najlesie co teraz mozes pre ten maly oblacik urobit.. 😇💗🐑☺

happymia
28. okt 2016

@domx uz som bola tehotna ,ale nikdy som to nemala ziadna bolest podbruska, raz jedno raz druhe vajco tie krize teraz otras a ten sfarbeny vytok na obed uz vobec nie ked som prisla o mimi ,ziadne bolesti len krv a bolo....
ved myslim snazim sa a veru ani nato nemysliet ...moj muzik ten to iste este nevieme co to znamena ..musime len cakat on je ten optimista aj ked samozrejme ma strach ..., jaaj keby clovek vedel co je dobre a co zle ... verim ze 👶🏼❤️neprisla ku mne len preto aby vzapeti zas odisla krumplik moj 🙏🏻

chuchu86
28. okt 2016

@domx - podľa tých príznakov ja by som bola taktiež tehu 😀, ale nie som

chuchu86
28. okt 2016

@happymia - držím palce 😉

happymia
28. okt 2016

@chuchu dakujem 🤗a este mam na nohach ako keby svalovku ...ide mi noo

happymia
28. okt 2016

toto som nasla ..., a a som dnes 14dpo

kata011
28. okt 2016

Ahojte kocky....momentalne snazilkujeme novy cyklus....dlzka mojho cyklu je cca 32 dni......teda ovu asi ten 16 ci 17 den? Spravne ratam?problém je v tom ze manzel zajtra pozajtra odchadza na sluzbku a zajtra som presne 14 DC....myslite si ze ked ten 14 DC budeme snazilkovat mohl by som otehotnieť?prave ten 15 a 16 DC manzel doma nebude ☹..co myslite je tam sanca ci? Prežijú spermie do ovulky?

karmela
28. okt 2016

@happymia zlato môžeš mat aj stav akoby na teba išla choroba ale je to tým tehu😉

happymia
28. okt 2016

@karmela ano ved ako pisem ,podbrusko, vajcovody , krize , chrbat a nohy a este slabiny v rozkroku🙈noo lazaret ..moja uvidime ...🙏🏻

matilda72
28. okt 2016

@happymia jasne to úplne chápem, ja som to prežívala a tom som ani nešponila, robila som testy aj dva do dna či náhodu čiarka neslabne, som bola ako šiši. to je to že sme si už preskákali všetkým možným a túžime sa stať matkami, tak to berieme ..... no miestami ako šialené ustráchané ... ale neboj bude tak ako má byť a naozaj ja som to tak mala a dali sme si z mužom pauzu jeden mesiac. ja som poctivo pila alchemilku a taký čaj na plodnosť, išli sme na pár dní na chatu len mi dvaja a bolo to tam 😀 😀 netreba strácať nádej a veľa báb na začiatku špiní možno to ozaj nebude nič vážne. drž sa

karmela
28. okt 2016

@kata011 podľa toho kedy budeš ovulovat..A áno je šanca že sa zadarí spermie v dobrom prostredí vedia prežiť aj 2-3dni tak držím palce

karmela
28. okt 2016

@kata011 a este dotaz to že máš cca 32dc neznamená že musíš mat plodne dni v strede cyklu môžu byt o čosi skôr alebo neskôr..Skus si merať BT alebo ovulacne testíky a budeš vedieť presne kedy sa treba snažiť😉Aj ked najlepšie je mat lásku každý tretí deň alebo ked je chuť

miriamn76
28. okt 2016

@happymia nooo ved ja som ti to pisala☺nepanikar mimco je tam kde ma byt a dalsich par mesiacov mu tam bude dobre😉

domx
28. okt 2016

@kata011 skuste kupit lubrikacny gel na podporu plodnosti.. stoji sice zhruba 16 eur..ale predlzi zivot spermiam vdaka tomu ze pocas plodnych dni podporuje Ph ktore mame vtedy v posve a tym pomaha spermiam dostat sa k vajicku..neviem ci naozaj funguje..teraz sme zacali len skusat ale podla recenzii je zevraj dobry.. skus googlit.. ;)

luta13
28. okt 2016

@kata011 v skratke: 8.1. som mala s mm styk...11.1. na ovuteste najsilnejsie //, tak som bola smutna, ze sme spolu spali moc skoro ☹ ...MS som mala dostat 25.1., no ta uz neprisla 😉...Takze spermie v mojom tele prezili tie 3 dni urcite 😀...Ovutesty som pouzivala 3 mesiace a sledovala som si plodne dni, hlien atd...Tehu som zostala na 3.cyklus 😉...Odvtedy verim na zazraky a dakujem za to Bohu, ze ma tak skoro pozehnal...Prajem Ti, aby sa aj v Tvojom tele spermie udrzali a otehotnela si...Urcite to skuste aj v den manzelovho odchodu - aj keby to mala byt "pätminutovka bez tutumutu"...Drzim palceky 😉...Boh s Tebou 🙂