Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia to je pravda ale teraz si povedz ze je to ine☺ze bude o par mesiacov drobcek s vami. viem ako ti je po prvom potrate ked som ostala znovu tehotna som sa bala ist aj na wc akurat som ztoho mala zapchu az si niekedy myslim ze som si to privolala sama tymi negativnymi myslienkami. Ozaj netreba stresovat to je este horsie
@happymia noo aj podľa mňa je tmavšia...a krvicka je len prasknutia cievka lebo sa vsetko vo vnútri rozťahuje.a pri ms ak junmas mať je to bežná vec.daj si magnézium dupaston ak máš...a ascorutin...a ak tak kup si test čo ukazuje aj týždeň tehu..
@milagrosss20 ale aj vidis ako ta zo vcera rychlo vybledla vela Hcg tam nemohli byt
@happymia ahoj moja dnešná čiarka je silnejšia..takze hcg stúpa..@vlocka5 nám cca pred týždňom oznámila peknú správu..Dostala ms napriek pozitívnemu testu..Normálne mala silnú ms..Myslela že je koniec..po ms šla k Dr este vraj spinila a ten jej oznámil že je tehu má tam plodik a rastie..Papaj dhupaston lez vyložiť nôžky a my veríme že to prekonáte do úspešného konca..
@happymia ahoj moja dnešná čiarka je silnejšia..takze hcg stúpa..@vlocka5 nám cca pred týždňom oznámila peknú správu..Dostala ms napriek pozitívnemu testu..Normálne mala silnú ms..Myslela že je koniec..po ms šla k Dr este vraj spinila a ten jej oznámil že je tehu má tam plodik a rastie..Papaj dhupaston lez vyložiť nôžky a my veríme že to prekonáte do úspešného konca..
@happymia
@karmela ...kiez by si mala pravdu moja 🙏🏻len mne je dako clivo -bojim sa ani nie toho ,ze zas to odide clovek si nejak nato uz aj "zvykol" viem je to hlupo povedane .., ale toho ,ze co ak zas na cistenie zas narkoza pred 3mesiacmi som bola pod nou koli laparke ...zblaaaznim sa fakt
@happymia nechceš zájsť na pohotovosť ? A v pondelok pojdes k svojmu..Kto ti povedal že čiarky sú slabé ked dnes si mala dostať ms..?Preboha máš ich pekne tmavé..Nepoviem kebyže máš stále len ducha a týžden v kuse tak áno niečo zle by to značilo ale tebe ciarocka pekne tmavne moja.Neviem prečo mi pridalo 2 krát ten istý príspevok
jaaaj babeny moje vy ste take dobreee 😘

@kata011 aj ja mám cyklus 31-32 a ovu som mala aj 13dc 14d 16dc dokonca mávam ovu na 19dc 21dc čiže treba robit ovu testy merat bt