icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
29. okt 2016

@kata011 aj ja mám cyklus 31-32 a ovu som mala aj 13dc 14d 16dc dokonca mávam ovu na 19dc 21dc čiže treba robit ovu testy merat bt

miriamn76
29. okt 2016

@karmela @luta13 @chuchu86 @happymia jaj dievcata snivalo sa mi ze som mala dva testy pozitivne☺keby to uz bolo v reale😏. Tolko radosti a moj drahy ma zobudil ci dame kavu 😀a hned bolo po nej

happymia
29. okt 2016

babeny dala som do kopy fotku zo vcera a z dnes ...vrchna je zo vcera a dnesna spodna.., moc bol bez krvy ..ale ...v bielom vytoku bola krvicka ...,tak sa ma to pomaly ale predsa pusta 😒

miriamn76
29. okt 2016

@happymia moja ale ciarka je o nieco silnejsia keby sa dialo nieco zle tak by slabla. Neboj sa a ak tak zbehni na pohotovost pre pokoj v dusi

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 co ty vies ...., mozno babo je uz niekde na ceste k Tebe... 👶🏼🍀
mojej mamke sa snivalo v septembry s rybami-znaci tehotenstvo taka bola potesena ,ze urcite Ja ..,ano mami Ja .., len bezuspesne ,nemozem jej to ani povedat by sa trapila

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 ja nemam pocit ,ze by tmavla ...podla druhych na tento dpo by som uz mala mat palicu ...

miriamn76
29. okt 2016

@happymia preco bezuspesne ?? ved testik mas pekny. nemysli na zle

miriamn76
29. okt 2016

@happymia to je u kazdej ine s je o malinko tmavsia sko vcera. kolko ti meska?

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 citim to tak uz nejak...uz si zacinam pomaly zvykat ,ze sice otehotniem ale dalej to akosi nejde..,keby aspon clovek vedel preco ?!

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 dnes nema prist ja mam cykly 31

miriamn76
29. okt 2016

@happymia tak uz dnes nepride☺budem ti siiilno drzat palceky aby vsetko bolo ako ma byt ale uuurcite bude. Ta ciarka by nebola taka vyrazna

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 dakujem Ti ...,🍀 akoby slepy povedal - uvidime 🙈
hmm mozno je to estevo mne tak preto aj ten test ,aj ked som mala bezplodove a bola v nemocke krvacalo som a mne hcg krv rastla a nemala preco plodik chybal ..ludske telo je nevyspytatelne

miriamn76
29. okt 2016

@happymia to je pravda ale teraz si povedz ze je to ine☺ze bude o par mesiacov drobcek s vami. viem ako ti je po prvom potrate ked som ostala znovu tehotna som sa bala ist aj na wc akurat som ztoho mala zapchu az si niekedy myslim ze som si to privolala sama tymi negativnymi myslienkami. Ozaj netreba stresovat to je este horsie

milagrosss20
29. okt 2016

@happymia noo aj podľa mňa je tmavšia...a krvicka je len prasknutia cievka lebo sa vsetko vo vnútri rozťahuje.a pri ms ak junmas mať je to bežná vec.daj si magnézium dupaston ak máš...a ascorutin...a ak tak kup si test čo ukazuje aj týždeň tehu..

happymia
29. okt 2016

a pozrite sa ako vybledla zo vcera ta ciarka ..,podla mna tam vela hcg nemam ..ten vrchny je zo vcera

happymia
29. okt 2016

@milagrosss20 ale aj vidis ako ta zo vcera rychlo vybledla vela Hcg tam nemohli byt

karmela
29. okt 2016

@happymia ahoj moja dnešná čiarka je silnejšia..takze hcg stúpa..@vlocka5 nám cca pred týždňom oznámila peknú správu..Dostala ms napriek pozitívnemu testu..Normálne mala silnú ms..Myslela že je koniec..po ms šla k Dr este vraj spinila a ten jej oznámil že je tehu má tam plodik a rastie..Papaj dhupaston lez vyložiť nôžky a my veríme že to prekonáte do úspešného konca..

karmela
29. okt 2016

@happymia ahoj moja dnešná čiarka je silnejšia..takze hcg stúpa..@vlocka5 nám cca pred týždňom oznámila peknú správu..Dostala ms napriek pozitívnemu testu..Normálne mala silnú ms..Myslela že je koniec..po ms šla k Dr este vraj spinila a ten jej oznámil že je tehu má tam plodik a rastie..Papaj dhupaston lez vyložiť nôžky a my veríme že to prekonáte do úspešného konca..
@happymia

happymia
29. okt 2016

@karmela ...kiez by si mala pravdu moja 🙏🏻len mne je dako clivo -bojim sa ani nie toho ,ze zas to odide clovek si nejak nato uz aj "zvykol" viem je to hlupo povedane .., ale toho ,ze co ak zas na cistenie zas narkoza pred 3mesiacmi som bola pod nou koli laparke ...zblaaaznim sa fakt

karmela
29. okt 2016

@happymia nechceš zájsť na pohotovosť ? A v pondelok pojdes k svojmu..Kto ti povedal že čiarky sú slabé ked dnes si mala dostať ms..?Preboha máš ich pekne tmavé..Nepoviem kebyže máš stále len ducha a týžden v kuse tak áno niečo zle by to značilo ale tebe ciarocka pekne tmavne moja.Neviem prečo mi pridalo 2 krát ten istý príspevok

karmela
29. okt 2016

@happymia ja verím že na žiadne čistenie nepôjdeš a pekne budete pokračovať ďalej s rastúcim bábätkom v brušku..Ja ti verím že sa bojíš popritom co sisi prežila..

karmela
29. okt 2016

@miriamn76 nech sa ti sen splní moja držíme palčeky

miriamn76
29. okt 2016

@karmela dakujem☺

happymia
29. okt 2016

@karmela viem moja ..a ta vlocka5 ona bola po ms ci v case ms ? a ake palicky jej vychadzali

miriamn76
29. okt 2016

@happymia pred ms mala pozitivny test a dostala ms silnu myslela ze je po a stale spinila tak isla k doktorovi ze bude treba cistenie a on jej povedal ze drobcek tam stale je a je v 6 tyzdni☺

karmela
29. okt 2016

@happymia no asi na 5-6 deň ms tuším šla k Dr..Sama tomu neverila.Stal sa zázrak a verím že aj u teba to tak bude.

happymia
29. okt 2016

@miriamn76 a @karmela uz som si nasla spatne...krasny zazrak 🙏🏻 a ja vzdy tvrdim kazde jedno mimi je zazrak a Dar z darov do zivota ❤️

miriamn76
29. okt 2016

@happymia presne ako to tvoje tak ver ze vsetko je ok ☺❤

happymia
29. okt 2016

jaaaj babeny moje vy ste take dobreee 😘

karmela
29. okt 2016

@happymia a ďakujem za srdiečko 😍