icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
29. okt 2016

@happymia aj ty si zlata😉 Ked nechceš ísť na pohotovosť v pondelok ráno zavolaj Dr povec mu co sa deje,nech ta pozrie vezme krv a najlepšie by ti bolo podľa mna byt aspoň týžden na PN nech sa všetko ustali a ty sa môžeš trosku ukľudniť.Ja som bola na rizikovom od 10tt a všetko dobre dopadlo teraz mám 7,5r zdravú slečnu..😉

miriamn76
29. okt 2016

@happymia dakujem za ❤

happymia
29. okt 2016

@karmela dakujem za objatie !
nieze nechcem, ono je to tak ze musis ist na oddelenie normalne na porodnicke ako som aj vtedy isla , a po vacsine ti predpisu Duphaston ten mam aj ja doma,ak sa to do pondelka nejak nevyriesi samo budem nutena ist k dr.a teraz velmi ani nemozem ostat na pn sef je mimo Sk a mam na starosti vsetko v kancli .. som sama jedina tak to aj tak vyzera ..🙄😒

karmela
29. okt 2016

@happymia no tak v pondelok zajdi k Dr moja.Chapem ta zo zdravotníctvom u nás je to o ničom..Čím ďalej tým horšie co počúvam a vidím..A ked ti Dr povie že by si mala byt v klude najlepšie na PN aby si vynosila pekne zdravé babenko tak s..ť na šéfa hoci máte dobre vzťahy on ti ho nepomôže vynosiť do pôrodu.😉

happymia
29. okt 2016

@karmela ja viem vsetko viem moja ...len co sa deje vo mne ani netusim 😣

nivea777
29. okt 2016

@happymia chod si kupit digi,ked mas hentake ciarky uz mas dostatocne hcg a digi to zachyti..

happymia
29. okt 2016

@nivea777 a co mi to vyriesi ?viem ze krpcek je vo mne ...len mame zatial male "komplikacie" ...a tie mi digi neodhali

karmela
29. okt 2016

@happymia väčšina báb veríme že bábätko bude pekne naďalej v tebe rast.Chapem tvoje obavy.😔 V pondelok ráno sup k Dr a budeme čakať len dobre správy 😉

nivea777
29. okt 2016

@happymia no ja osobne by som bola pokojnejsia keby mi 25tkovy ukaze ,ze som tehotna,predsa ma vyssiu citlivost a je spolahlivejsi ako pruzkove testy...hlavne treba byt kludna,ruzove spinenie je v case ocakavanej MS normalne a do pondelka sa budes zbytocne trapit..alebo behni na pohotovost dnes a tam ti povedia ci si tehotna alebo nie..budes pokojnejsia ked budes vediet na com si..

snazilka1983
29. okt 2016

@happymia čiarky máš pekne. Byt tebou idem k svojmu gyndosovi nech ti dá duphaston. Ja som začala splniť pri takýchto testoch a nanášanie mi silnú dávku duphastonu a aascorutinu a špinenie do dvoch dní prestalo no ja som spinila viac. Každopádne načo čakať kým to odíde keď to môžeš udržať.

happymia
29. okt 2016

@snazilka1983 ale ja mam doma Duphaston aj Ascorutin uz od vcera nasadeny mohla by si mi poradit kolko mozem max uzivat cez den ? dakujem

kata011
29. okt 2016

Je toto pozit ovu test?

karmela
29. okt 2016

@kata011 trolinku mu chyba k pozitivite ale fakt len trošičku.Treba mat lásku v najbližších dňoch ked chceš mimi..Skus este poobede spraviť ovu test možno bude uz jasne pozitívny alebo zajtra😉

snazilka1983
29. okt 2016

@happymia mne dal duphaston ráno večer a ascorutin 4 tabletky naraz zjesť po dva dni

happymia
29. okt 2016

@snazilka1983 dakujem Ti ,ano rano som si dala po jednej tabletke aj Duphaston aj Ascorutin ,vysskusam !
a ty si ako aj krvacala ? ake si mala priznaky bolesti?

vlocka5
29. okt 2016

@happymia ahoj, daj si kludne duphaston aj ascorutin 3x1 ale ascorutin len kym krvacaš alebo špiniš...ja som tyžden riadne krvacala, fakt že riadne aj som myslela že ok mimi odišlo...potom som prestala a za dva dni znova špinenie a išla som k dr že asi treba čistiť...a ked zapol sono zbadal drobca...sme ok....ja tomu nedokažem uveriť stale, v pondelok ideme na kontrolu, mala by som byť už v 8.tt tak som velmi zvedava 😀

happymia
29. okt 2016

@vlocka5 ano pocula som Tvoj zazrak krasny pribeh "ako s filmu" .., tebe meskala a spravila si si test a aku intezitu palicky si mala ? a prajem Vam s drobcom nech v pondelok je krasne pocut ❤️

vlocka5
29. okt 2016

@happymia ja som testovala ked mi meškalo par dni ale straaaašne pomaly stupalo hcg mala som velmi slabeho dušika aj mi tu baby písali že to nebude dobre.... potom som začala krvacať, išla sliznica, vela krvi...ako pri klasickej ms, tak som sa zmierila s tym že sme o malé prišli. Teraz si už myslím,že som asi čakala dvojičky a jedno ostalo inak si to neviem vysvetliť...ale zase pri dvojičkach vraj hcg stupa rychlo...fakt neviem a už sa ani nedozviem.

vlocka5
29. okt 2016

@happymia a dakujem veru v to srdiečko velmi dúfam, ked som bola ešte minuly štvrtok či piatok bol len vačok a začínal sa tvoriť žltkovy vak v nom... tak trošku sa aj bojim ale velmi dúfam že to bude ok 😉

karmela
29. okt 2016

@vlocka5 ahojky veríme že budeš počuť tlkot srdiečka tvojho bojovníka😍A budete ok v zdraví aj pohode až do pôrodu.Aj s
@happymia 😊

vlocka5
29. okt 2016

@karmela ahoj dakujeme, v pondelok napíšem ako sme dopadli, drobec zatial poslúcha, na rano aj večer mi je od žaludka zle ale nezvraciam a mdloby ma chytajú, wc druhy domov a prsia sa trošku zväčšili ale mohli by kluuudne aj viac 😀 😅

karmela
29. okt 2016

@vlocka5 neboj oni sa za tých este 8mes. Zväčšia len aby si este nevravela uz dosť 😄 Príznaky máš dobre presne ako má mat budúca maminka..V pondelok nám podáš ďalšiu super správu:uvidis svoj zázrak a budeš počuť srdiečko,pevne v to verím..

gabikamicka
29. okt 2016

fotoportrét
gabikamicka Ahojte viete mi poradit mam mykozu som v 7. Tyzdni vzdy rano mam ruzovy vytok vecer si dávam čapik mávam to každý den v pondelok na kontrole boolo babo v poriadku vytok mam uz od nedeľi len ze ja ho mam každý den do teraz uz ma to štve v pondelok idem na ďalšiu kontrolu viete mi poradit prosím

19nikuska86
29. okt 2016

@happymia neboj... mysli pozitivne. Urcite to bude OK. Krasne testy a ciarka tmavne. Moja kamoska mala do 3 mesiaca ms.

biba12
29. okt 2016

Baby, vy si tu tie lieky predpisuje jedna radosť. Nie je lepšie zájsť k lekárovi, hoc aj na pohotovosť a až keď on povie,tak si ten liek dať? Aj keď je to ma udržanie bábätka. Podľa mňa každý liek má vedľajšie účinky, tie dobré samozrejme prevazia tie zlé, preto sa potom predpisu aj tehotným. Možno niekedy vôbec netreba,tak načo zaťažovať babo aj svoj organizmus.

snazilka1983
29. okt 2016

@happymia mňa nebolelo bič len som dosť spinila a keďže sme sa dlho snažili a konečne zasa zadarilo tak som hneď letela k Dr že mám slabo pozitívny test. On vzal krv na hcg a dal mi vysoké dávky ascorutinu a duphastonu a bolo to potom už ok.

milagrosss20
29. okt 2016

@biba12 tie dávky sú bežné pri spineni krvi. A vooobec to neublíži skôr pomoze aby žilky nepraskali a z toho nevznikali miomi. Takto bežné dr dáva liek.

milagrosss20
29. okt 2016

@happymia kup ten diki a ukáže ti aký si tt

biba12
29. okt 2016

@milagrosss20 iste,ale ako píšeš Dr.dava liek ;) a tak by to malo byť. Veď ja som zato, že keď je to potrebné, tak áno, len si myslím, že toto by mal rozhodnúť lekár.

happymia
29. okt 2016

@vlocka5 dakujem Ti za vysvetlenie ako to pomohlo Tebe 🤗ja verim,ze tvoj krpcek nebojoval len tak pre nic za nic,urcite nam daj vediet !
@19nikuska86 dakujem Ti , ja nastastie este krvacanie ako take nemam ...,len vcera taky divny vytok zafarbeny ako keby sa to uz malo spustit,vytoku som mala bieleho dost aj predtym len teraz ma taky nadych ,no klopem kam mozem !
@snazilka1983 no mna boli podbrusko,krize chrbat .. a dnes na dotyk trosku prsia.a ano tie tabletky vsetky poznam dopovali ma nimi pred 2rokmi...
@biba12 neviem ci si uz niekedy tehu bola a ci si mala aj spinenie pocas alebo ci si niekedy prisla o mimi..., my tie ,ktore sme si tym presli vieme ,co je bezne aby to bolo v prospech tehulky ...