icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
29. okt 2016

@happymia jaj takéto myslíš bolesti? Tak to som mala aj ja. Som sa cítila akoby som šla dostať ms každú minútu.

biba12
29. okt 2016

@happymia deti mám 2. Nikdy som problémy nemala. Ja sa s vami nechcem hádať len som za návštevu lekára s problémami a nechať lieky má nho. Viem,že ste mnohé mali nejaký problém, uvedomujem si to. Len siahať po liekoch ihneď a bez toho aby mi to lekár schvalil,zato ja nie som. Aj keď je to bežné a v konečnom dôsledku mi predpise to co si myslím.To je všetko.

happymia
29. okt 2016

@biba12 ...tak ja na hadky uz toboz nemam chut.., proste ja to zo svojho hladiska chapem preco baby siahaju aj same a presne si to napisala ,to iste ti predpise lekar .., ked chces zachranit svoje mimi kazda minuta sekunda Ti je dobra a vtedy moc nerozmyslas ,len konas .Lekara navstivim .., len musi byt tyzden aby som ho aj mohla ,ale cakat do vtedy je pre mna nepochopitelne ..,ked do vtedy mozem sa pokusit to zachranit 🍀🤗

happymia
29. okt 2016

@snazilka1983 ano ja uz mam take vysse tyzdna...

karmela
29. okt 2016

@happymia zlatko take bolesti sú normálne akoby mala prísť ms..Maternica sa rozťahuje.Keby si mala silne kŕče bolesti to uz nieje dobre..

milagrosss20
29. okt 2016

@biba12 no áno...len keď už si bola tehu a máš taký problém tak vieš čo bude nasledovať...cize ja by som tiež takto postupovala.. dupaston a ascorutin aby žilky nepraskali... a dicnone pri krvacani a popriadi ešte vit K.ak je nutný. Ten už odrinuje dr. Ale dupastonom nic nepokazí.

happymia
29. okt 2016

@karmela ano ja viem mojko,ze su ..,dnes som si spravila pekny den ..,bola som zrelaxnut v solnej jaskyni ..som si brusko hladkala... 🤗a v duchu sa prihovarala,budem v pondelok volat k dr.dufam,ze nebude mat free v utorok je sviatok...ked tak pojdem v stredu ,vsetko potrebne mam doma nic navyse by mi nedal tak ci onak.

karmela
29. okt 2016

@happymia držím ti palčeky mojko a dobre že si trosku vypadla-zažila niečo prijemne..A presne súhlasím stebou my ženy pre bábätko spravíme všetko..Ja byt na tvojom mieste konám tak isto😉ked máš doma lieky je to len plus.No snáď ten pondelok bude este pracovať potom daj určite vedieť..Budem na vás myslieť a držať paluchy

happymia
29. okt 2016

@karmela dakujem Ti velmo silne moje ...🤗 prajem Ti pekny vecer 🍀

karmela
29. okt 2016

@happymia aj Vám pekný večer a sladké sny 😉 Bude to dobre uvidis

snazilka1983
29. okt 2016

@happymia veru sú normálne tie bolesti. Držím silno palce nech to vyjde a dosiahneš do šťastného konca.

luta13
29. okt 2016

@srnec ahoj, toto uz nie je duch, ale krasne ukazkove //...Ja som taketo mala 3 dni po meskani MS a bola so tehu na 100%...Drzim palce, aby silneli, no myslim, ze sa mozes tesit...A ver tomu, ze zazraky sa stavaju...A Boh stal pri Tebe...Ak Dr.potvrdi, uzivaj tehu 😉

luta13
29. okt 2016

@happymia testik tmavne...To je to najpodstatnejsie 😀 ...Priznaky mas, lieky taktiez...Jedine, co Ti zostava je mysliet uz len pozitivne a cakat co povie Dr...Verim, ze vsetko bude v uplnom poriadku...Ked budes doma od Dr., daj nam sem potom vediet, ako si dopadla...Vsetky Ti tu drzime palceky...A pohladkaj za mna brusenko a malu fazulku v nom, ktora sa tam pekne zakutrava a zakutrava...Pretoze u mamicky pod srdieckom jej je najlepsie...Co sa tyka Tvojej prace, chapem, ze sef je mimo firmy, no musis trosku spomalit aj Ty a byt hlavne v psychickom klude...Prajem Ti este krasny zvysok vikendu...A nezabudni na povinny relax s vylozenymi nozkami 😉

luta13
29. okt 2016

@vlocka5 ahoj, teraz citam, co si tu vcera pisala...Som rada, ze ste s drobcekom o.k....A v pondelok drzim palceky, aby si konecne videla srdiecko...A samozejme, ze cakame tu vsetky na Tvoje vysledky z vysetrenia 😉

happymia
30. okt 2016

@luta13 ano aj ked test uz riadne uschol..., ale palicka je silnejsia ako ten zpred vcera .., testami sa uz nejdem zbytocne stresovat .., a brusko niekedy rozboli a hlavne v noci je v klude ,ked lezim a dam mu odych .
zas sa ja v praci fyzicky nenarobim sedkam si .., len niekedy je pravda ,ze si stres vytvorim sama ked chcem vsetko postihat .., no nejako uz bude 😁
sef vie cim som si presla.., a nemusim mu nic povedat do 3mesiaca to mi povedal hned pred tym,nech ma to zbytocne nestresuje ...
aj Tebe prajem este pekny vikend al dakujem za slova co podrzia 🍀🙏🏻

miriamn76
30. okt 2016

@karmela tak uz sa mi pusta mrcha zase nic😕

srnec
30. okt 2016

@luta13 Dakujem 🙂 Kazdopadne, asi nic z toho nakoniec, dnes som si robila tiez, a stale je to podobne slabe... a to su uz vlastne dva dni. Ale diky vsetkym za povzbudenie 🙂

karmela
30. okt 2016

@miriamn76 uz sa spustila nie nejako skoro?

miriamn76
30. okt 2016

@karmela no mam mat v stredu. Skusim tu alchemiku ci mi to napravi trocha

karmela
30. okt 2016

@miriamn76 takze teraz ti vyšiel 23dc ? Skus niečo na úpravu cyklu a alchemiku pi len do ovu moja..mne sa zdá že teraz po ms začínam mat plodne dni aspoň podľa hlienu.Tiez som začala brat tabletky na úpravu cyklu aj kys.listovu aj vitamín E snáď bude uz všetko ok..K Dr sa nechystas po ms?

miriamn76
30. okt 2016

@karmela a ta alchemika sa ako pije dva krat denne? Chystam sa po mrche nech mi urobi ten hormonalny profil

kata011
30. okt 2016

Baby ked mate sex 13 DC v noci....znamena to ze je to este 13 DC ci už 14DC lebo podla casu by to uz mal byt ten 14 DC.....ako mam teda pocitat???? ☹ ☹ 😨 😨 😕

chuchu86
30. okt 2016

@kata011 - prepáč ale či už 13 alebo 14 neni jedno?
Keď toto bolo presne o polnoci tak to môžeš považovať že aj aj 😀

kata011
30. okt 2016

@chuchu86 vies co riesim to kvoli zivotnosti spermijok.......lebo ovu asi bola 15 DC tak ci preziju nevedno....mm isiel na sluzobkui...tak kazda minutka je dobra 😝 😝 😝 😝 😝 aby to stihli pekne :D

jana005
30. okt 2016

Ahojte dievcata. Chcem sa len opytat ci si mam kupit 10tkovy alebo 25 test. Dnes som mala dostat a zatial nic. Pred tromi dnami som si robila 10test a ukazalo mi,ze nie som tehotna.

chuchu86
30. okt 2016

@kata011 - rozumiem
Že vraj teraz sú aj nejaké lubrikacne gély, predlžujú životnosť spermijkov 😀

chuchu86
30. okt 2016

@jana005 - 10 - ovy 😀

nivea777
30. okt 2016

@kata011 spermie vydrzia az 5 dni...a nie je to dane ze 5*24 hodin.. to takto neodratas :D a ked napr ovu bola 15 DC o 18:00 tak kludne spermie mohli zomriet 17:50.. su to vsetko odhady merane na nejakej vzorke a spriemerovane.. je dost dolezite ake mas ty prostredie.. ale tie 3 dni podla mna urcite vydrzia,czei by z 13dc mali vydrzat do 15 dc..

miriamn76
30. okt 2016

@karmela a boli ma lavy vajecnik az do nohy mi to striela😕asi som prechladnuta.

jana005
30. okt 2016

@chuchu86 dakujem 🙂