icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kata011
30. okt 2016

@chuchu86 vieš čo ja na to akosi neverim ....myslim ze ide skor o dobry marketing a vytahovanhie penazi od snaziliek, kitore sa zufalo snazia chytit kazdej slamky ☹ ☹ 😠 😠 🙄 .........podla mna je dolezite aby ten hlien bol aj vnutri krcku asi ves..cize ked si ho tam do posvy tak az tam sa nedostane lebo vraj akesi kanaliky ci zahyby medzi krckom a posvou produkuju ten hlien ci co som citala a tam vraj su spermiky skryte v tom hliene a vyckavaju aleto uz je vo vnutri mimo posvy tak nevem teraz uz 😨 😨 🤐

chuchu86
30. okt 2016

@kata011 - Fuha, ja som to ešte nikdy tak neriešila, síce my sme momentálne v takej mimosnazilkovskej situácii.
Ale že vraj treba mať lásku každý druhý deň

14nunu10
30. okt 2016

@chuchu86 to je pravda každý druhý až tretí deň najlepšie,neskôr už nie lebo v spermate je veľa mŕtvych spermií tak nám vysvetľovali v care

karmela
30. okt 2016

@miriamn76 ja som ju tuším pila raz denne ale len do ovu lebo potom keby si otehu vraj ju nieje dobre piť..Moja a nebudeš mat ovulku ked máš tak krátky cyklus? mne to tiež teraz nejako všelijako vychádza,ale uz nerobím ovu testy ani nič..Pri malej som tiež nevedela kedy mám vlastne plodne dni uvidíme ako to vijde..

karmela
30. okt 2016

@chuchu86 Ahoj ty stále nič? K Dr kedy ideš tento týžden?

miriamn76
30. okt 2016

@karmela neviem moja uz nerobim.ovu testy ale bolest az ma ohyba. Hlien ja nemavam tak podla toho tiez neviem😕Mrcha sa stopla neviem co to je tento cyklus nikdy som nemala taketo problemy stym. Uvidim ci dojde do tej stredy alebo v stredu ako ma

karmela
30. okt 2016

@miriamn76 a tehu testik??? Neskúsiš? Že si len zaspinila a dosť?No ja tiež sa chystám k Dr tento týžden uvidím co mi povie..Aspoň mi povie ci ovu bola ci len bude tak tento mesiac budem vedieť..Tiež som prekvapená že ms mi meškala a od včera mám hlien..Skus grepy papať alebo grepovy džús ked nemáš hlien moja..Aj to som skúšala a fakt to zaberá

miriamn76
30. okt 2016

@karmela pijem grepovy dzus

chuchu86
31. okt 2016

@karmela - ja ešte stále nič,
Dnes idem mu volať, že kedy môžem

happymia
31. okt 2016

@karmela @luta13 a @miriamn76 babenky dr.uplne ochorny aj ked ma dnes uplne plno ,ze v mojom pripade jasne bez debaty prist ..., tak ide. po 10 juuj baby krvy by ste sa mi nedorezali .. myslite na nas ! dakujem a ps:som mu vravela som som si hned nasadila a on ,ze vyborne ...👍🏻🙏🏻dobre som urobila ..

miriamn76
31. okt 2016

@happymia tak drzim palce nech je drobcek ok a hned daj vediet budem netrpezlivo cakat☺❤

karmela
31. okt 2016

@happymia ahojky moja držíme palce s myslíme na vás..Super,že ta vzal zlatý.Nebojkaj moja veríme len v dobre správy😘❤️

miriamn76
31. okt 2016

@karmela no moja tehu testik negativny ako som si myslela😑. Teraz som pozerala na nete ze sa da kupit domaci test na menopauzu tuho rozmyslam ho kupit aspon budem vediet

karmela
31. okt 2016

@miriamn76 ahojky mojo mrzí má to😔 Ale treba veriť že sa zadarí..Niekto má baby na prvý sup,niekomu to trvá..Aj ja stále dúfam..A co stojí ten test? Je spoľahlivý ako tehu ?

miriamn76
31. okt 2016

@karmela stoji okolo 10 euro robi sa ako tehu robia sa dva d odstupom tyzdna je na 99% spolahlivy. Samozrejme ze ak je pozitivny treba to riesit s dr.

karmela
31. okt 2016

@miriamn76 idem to kuk..😉

19nikuska86
31. okt 2016

@happymia vsetko bude dobre. drzim palce. a cakame na super spravy <3

happymia
31. okt 2016

@karmela @luta13 @miriamn76 @domx a @19nikuska86 babenky ..., neviem kde mam zacat , pozrel sonom ... sme tam kde mame byt ,lebo na vajecnikoch nie sme ale vela vidno nebolo (sme skoro 4tt) lenze na ten 4tt ,ze mam krasne vysoku sliznicu ,co povedal ,ze je velmi dobre znamenie klop klop ❤️
dalej ,ze ma omina brusko a lava strana viac je tym ,ze tam mam 5cm cystu 😒,ale ze mimi to neublizi aj ked .., a ta robi sarapatu ...
zobral mi krv na HCG ,a dnes by mali byt aj vysledky
a ,ze Duphaston mam brat aj dalej 🍀❣️

miriamn76
31. okt 2016

@happymia super moja hlavne ze mimi je tam kde ma byt. A co stou cystou?

domx
31. okt 2016

@happymia juuj to je super... takze oficialne si tehu.. 🙂 🙂 myslim ze s cystou ti urcite nejako pomozu.. uvidis.. podla mna to dobre dopadne.. a co ti povedal dr. da sa nejako odstranit aby to neublizilo mimi?

karmela
31. okt 2016

@happymia krásna správa moja 😍 Verím že všetko bude super mojo až do pôrodu..Gratulujem❤️A ta cysta nech nerobí šarapaty a bábätko bude krasne rast..Mojko ked som bola v nemocke na rizikovom, ležala somnou baba co mala cystu a porodila zdravé dievčatko..A Dr nepovedal ci nemôžeš pri tehu brat aj vitamín E? Ja som mala cystu a ten vitamín je vraj dobrý nato aby sa netvorili cysty alebo nerástli..Skus sa opýtať na budúcej kontrole.Tesim sa veľmi stebou moja

mimka11111
31. okt 2016

@happymia ahoj, tá cysta nemôže byť tehotenská? 😉 ..aj ja som ju mala na začiatku tehu, aj doky mi to tak vysvetlil......vyživuje plodík, kým sa bude schopný vyživovať sám, resp. cez placentu....časom sa mi sama vstrebala 🙂 .....srdečne gratulujem k tehu 😅

19nikuska86
31. okt 2016

@happymia tesim sa s tebou. super sprava. setri sa a zelam bezproblemove tehulkovanie az do konca.

happymia
31. okt 2016

@miriamn76 @ domx @karmela @mimka11111 @ 19nikuska86 babeny co sa tyka tej cysty..., nerusim nepovedal nic konkretne ,len ze sa tvykne vytvorit ale hned ju videl ako kukol sono .., ja som mala aj strach toho mimomaternicove lebo vsak mam tam taky tlak ..
ale je to nou a ten ruzovy vytok bol nou sposobeny asi pravdepodobne...
sa aj smial lebo ja hned ci najodou nie mimomaternicove vsetko som mu povedala ale riesenie nepivedal ..uvidime ake bude HCG a dalej sa dohodneme co ztym Duphastonom a atd.
jaaaj babeny dakujem Vam za pozitivne reakcie 😘❤️uz mam tak kus srdiecko namieste aj ked viete obavy su ...
a inak musela sa mi vytvorit len nedavno ,lebo ja som 15.7 bola na laparke a nic som nemala ani nikdy predtym! nechapem tomu ale no uz ked je to tak nezmenim to ...

miriamn76
31. okt 2016

@happymia ved doktor uz vie co a ako. Keby ze by to malo ohrozit mimi tak by nieco povedal. Uzivaj tehulkovanie a tes sa na ten maly zazrak uvidis ako to ubehne. Zavidim ti samozrejme v dobrom dufam ze aj mne sa este podari mat taky maly vonavy uzlicek☺

happymia
31. okt 2016

@miriamn76 noo ja som po poslednom potrate otehotnela po necelych 2rokoch a to sme boli v Martine hormonalna liecba ,na IUI a nic -obidvaja zdravy a nic .. potom v july som sa dala na tu laparku kde mi tiez nic nezistili som zdrava .., a pred dvoma mesiacmi som zacala uzivat Inofolic ze ved skusim ze ak ten prasok pomoze a bum... skus nic zato nedas !drzim samozrejme palce viem comje to tuzit po mimi a zena ,ktora este nema ziadne babatko...

happymia
31. okt 2016

...ale samozrejme viem,ze nic este vyhrate nemame..., a tak sa aj ktomu staviam... ❣️

vlocka5
31. okt 2016

Ahojte 🙂 Srdiecko nam krasne bije, drobec ma 6mm cize je o tyzden mensi, mam sa dalej setrit lebo mi nasiel pri drobcovi hematom..tak sa modlim aby sa rychlo vstrebal. Zobrali mi krv na krvny obraz, k. skupinu a vlasne vsetky zakladne vysetrenia, duphaston uz len 2x1 ale za to ma zasobil dalsimi dvoma baleniami. Dalsia kontrola a vlastne nasa prva potadna bude o dva tyzdne 😉

happymia
31. okt 2016

@vlocka5 kraaaasne juuj Gratulka tesim sa pekne spravy dnes 🍀❣️nech nam to len vydrzi klop klop
a hematom je to iste ako cysta ci su to rozdielne ?

vlocka5
31. okt 2016

@happymia super aj ja ti gratulujeeem vidis dobre to dopadlo uz len nohy vylozit a oddychovat co najviac 😉 Nie, hematom je vlastne krv pri plodovom vaku..to je ine ako cysta. Cysty su vacsinou vodove ale su aj s krvou no aj tie bud sa vstrebu alebo prasknu, to zvykne paradne boliet, mam s nimi bohate skusenosti ☹ ..Ja z toho hematomu ak sa nebudem setrit mozem zase krvacat a mimi moze odist ale tak uz krvacania hadam stacilo, musime mysliet pozitivne to vsetko sa vstrebe a budeme mat krasne zdrave babatka 😉