Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mucuinka ano
@snazilka1983 Ďakujem ti. pytam sa preto, lebo som ho omylom urobila miesto tehotenskeho. Boli V balení jeden a jeden. TAK veľmi tomu nechápem. Ovu som už mala. Síce kojim, tak mi tie hormóny asi kolisu ale že až tak 🙂
@mucuinka nooo tak treba skúsiť tehu testik
@ejuska2586 len dzus alebo aj niečo iné?len do ovu či ako?
@snazilka1983
@karmela no myslela som si, že tento je tehu, len ma zarazili tie silné čiarky, tak som začala studovat obal 🙂 trhu urobím zajtra, ale nemyslím si, že by to tento mesiac vyšlo. Nemam žiadne priznaky ani vytok, to som u malej mala a celkovo ten pocit nemám. Skôr ma ide boliet brucjo ako na ms. Takze to asi budu nejaké vykyvy :( uvidime zajtra. Ale ste zlate
@karmela
@mucuinka pozitivny ovu test moze znamenat aj tehu
@smajla27 no, potešili by sme sa, klamať nebudem, ale ako hovorím, pri malej som vedela, že som tehotná asi 4 či 5 dní pred MS. A to bolo prvýkrát a test som šla robiť s úplným. Pokojom a istotou, že je to tam. Teraz to tak nemám. ALE veď uvidím, zmeniť to nezmením a zajtra snáď urobím už tehu miesto ovulacneho 🙂 ach nepozornosť moja
@meli8412 fiiiha..tak to uz za chvilku čaká aj mna.. Joj ja si to neviem s takym malým babom ani predstaviť moja prvorodena uz bude mat 5 rokov 😀 aj sa trosku bojim ale nech uz je drobcek tu..no este nas caka porod na ten som zvlášť zvedava..😱
@barborka93 Grepovy dzus s duzinou, alchemilku, vitamin E a omega 3 do ovulky. Po ovulke ananas a duphaston a dalej vitamin e a omega 3.
@ejuska2586 tak.a po otehotneni len kyselinu listovu a zisdne umele vyzivove doplnky pre deti a matku.
@cucoriedkacucoriedka Beriem Femibion 800 a Duphaston.
@ejuska2586 duphaston budis.nic ine by som nebrala.a ani som nebrala.pokial mas vyvazenu stravu tak je to ok.nic babu nechyba.zbytocne velke deti sa rodia s nabehom na diabetes
@karmela
@smajla27
@19nikuska86
@snazilka1983
Baby, toto je pepino tehotenský. Robený dnes ráno. Myslite si, že je to fakt tehotenstvo? Vôbec tomu nerozumiem. Naozaj sa tehotne necitim. kupila som si len tento jeden, lebo som si myslela, že fakt nič. Nemôže to byť len nejaký duch alebo kanálik? viem, že sa to tu stále rieši. Keďže ďalší nemám nemám to ani ako overiť.
Inak môj ovu test bol ešte od prvého tehotenstva, teda 3 roky starý, čo vysvetľuje, prečo som si ho neurobila vtedy. Lebo vtedy som testovala ako besna 🙂
@mucuinka toto už nie je duch, kanálik vôbec nie. To je pozitívny tehotenský test 🙂 Ja som sa pri prvom synovi cítila zvláštne už pred mrchou, ale pri druhom som sa necítili tehotne do 7tt, až potom to prišlo... všetky možné aj nemožné príznaky... dovtedy som tiež vôbec nepociťovala, že by som bola tehotná... 🙂

@nikusa22118 Drzime sa, spánok je pre mna momentálne luxus, 6-7x sa budim na dojčenie, som ako zombi. Malinky je krasny, uz mal v sobotu 5 mesiacov, strasne to rychlo ubehlo. Kočik som nevidela, nepouzivala ani nepamatam, nosime sa 🙂 Je to úžasny pocit, vrelo odporučam 🙂