icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dagaz
1. nov 2016

@mucuinka no ja som tu teda urcite najslabsia co sa tika hladania duchov...ale toto vidim ja jasne krasne ruzovo na dve ciarky😁to zjavne uz asi ani dusik nieje..to bude ciste krasne tehotenstvo. Gratulujem

crazy_girl1
1. nov 2016

@mucuinka gratulka 🙂 Asi nečakane, ale je to tam... Kiežby mala každá z nás také prekvapko 😉

karmela
1. nov 2016

@happymia ako sa máš? Spinenie uz sa dúfam zastavilo.
@miriamn76 a ty ako moja čakáš ms?

happymia
1. nov 2016

@karmela aale da sa moja .., spinenie preslo klop klop uz je zase len biely vytok 👍🏻
uz aj krize trosku polavili a mam navaly tepla a hlavne ked nieco robim vsade otvaram okna...🙈
a stale tak myslim ,aby bolo vsetko Ok ...🤗

19nikuska86
1. nov 2016

@mucuinka pre istotu testni o par dni, ale uz teraz su tam krasne ciarky. Drzim silno palceky.

mucuinka
1. nov 2016

@dagaz
@crazy_girl1
@19nikuska86 Ďakujem vám všetkým krásne. Až teraz mi to začína dochádzať, ale kým to nepotvrdí lekár, tsk neuverím 🙂 ani mužovi som nič nepovedala. Teda povedala, pred par dnami, že z toho tento mesiac nič nebude. Ten bude V inom šoku 🙂 aj pri malej som si to tajomstvo užívala 2 týždne úplne sama. Zajtra kúpim test a vo štvrtok testnem, ak bude ak ten pozitívny, objednám sa K lekárke. A máte pravdu, ak to naozaj bude tehu, bude to síce nečakané ale strašne želané. PRAJEM vám všetkým, aby aj vás čakali takéto krásne prekvapenia a určite dám vo štvrtok vedieť. Ak to vôbec do štvrtku vydržím ;)

19nikuska86
1. nov 2016

@mucuinka budeme cakat dobre spravy

jana005
1. nov 2016

@mucuinka ahoj,aj ja som asi tehotna a tiez ziadne priznaky,teda okrem toho,ze som strasne unavena. Drzim prsty,nech je vsetko v poriadku 🙂

karmela
1. nov 2016

@happymia takto je super teším sa z vás 😊

miriamn76
1. nov 2016

@karmela ahoj moja ano cakam vyzeralo ze bude a neni

kikona123
1. nov 2016

Baby, dnes som si len tak zo srandy zmerala bazalnu teplotu a mala som 37,2...MS mam mat o 4 dni...myslite, ze to je dobre znmenie? :P

butterfly333
1. nov 2016

@kikona123 moze aj nemusí. Ja som mavala aj mavam aj 37,3 a aj v den ms a potom to klesne. No vieš každe telo je ine mozno u teba je to dobre znamenie. Držim palce

kikona123
1. nov 2016

@butterfly333 tak dufam, ze to je dobre znamenie, snazili sme sa naplno :P 🙂

nikasaj
1. nov 2016

Baby prave robeny 25kovy test.ms ma prist o tyzden.prvy je ovu druhy tehu😉co si myslite? Je to tam??😁

meli8412
1. nov 2016

@nikasaj Ovu je negativny, ale tehu vyzerá nadejne, skus spravit 10kovy.

nikasaj
1. nov 2016

@meli8412 nemam momentalne 10kovy.tak som skusila tento.no preto mi to nedalo lebo ma velmi silno picha v podbrusku obcas a ms cakam az 7.11.

nikasaj
1. nov 2016

@nikasaj este jedna foto

nivea777
1. nov 2016

@nikasaj a kolko dpo si? vyzera to nadejne..ak teda ta ciarka na tehu je ruzova..mne ju ukazuje taku bez farby

nikasaj
1. nov 2016

@nivea777 je taka slaboruzova.tu ju slabsie vidno.ale na teste je pekne viditelna.7.11.mam dostat ms

meli8412
1. nov 2016

@nikasaj DPO- den po uvulacii, kolkaty si dpo?

nikasaj
1. nov 2016

Ms som mala 11.10.aj to take 3 dni. A teraz mam dostat 7.11.podla kalkulacky by to mal byt 3tt

nikasaj
1. nov 2016

@meli8412 fuu asi 14 dni.neviem uplne presne

nivea777
1. nov 2016

@nikasaj mavas tak skoro ovu? lebo keby si teraz 14 dpo tak by si ovu mala na 9 DC..

nikasaj
1. nov 2016

Ano mavam tak skoro.viac cyklov po sebe som si robila ovu testy

nikasaj
1. nov 2016

@nikasaj mozem to brat ako pozitivny test a este testovat o par dni ?

nivea777
1. nov 2016

@nikasaj testuj urcite o 2 dni zas a potom zistis ci je pozitivny,ak bude tmavnut

nikasaj
1. nov 2016

@nivea777 okiii.dufam ze bude tmavnut😉😊

miriamn76
1. nov 2016

@nikasaj je to pozitivne drzim palce aby tmavla a mrcha si vzala dovcu na par mesiacov☺

kudusko
1. nov 2016

@nikasaj myslím si že je pozitívny už zajtra poobede iste bude tmavší držím palce😃😍

nikasaj
1. nov 2016

@kudusko juuj dufam ze mate pravdu dievcata.ked to bude tmavnut tak asi sa zblaznim od radosti.😄😁😙