Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mucuinka gratulka 🙂 Asi nečakane, ale je to tam... Kiežby mala každá z nás také prekvapko 😉
@mucuinka pre istotu testni o par dni, ale uz teraz su tam krasne ciarky. Drzim silno palceky.
@dagaz
@crazy_girl1
@19nikuska86 Ďakujem vám všetkým krásne. Až teraz mi to začína dochádzať, ale kým to nepotvrdí lekár, tsk neuverím 🙂 ani mužovi som nič nepovedala. Teda povedala, pred par dnami, že z toho tento mesiac nič nebude. Ten bude V inom šoku 🙂 aj pri malej som si to tajomstvo užívala 2 týždne úplne sama. Zajtra kúpim test a vo štvrtok testnem, ak bude ak ten pozitívny, objednám sa K lekárke. A máte pravdu, ak to naozaj bude tehu, bude to síce nečakané ale strašne želané. PRAJEM vám všetkým, aby aj vás čakali takéto krásne prekvapenia a určite dám vo štvrtok vedieť. Ak to vôbec do štvrtku vydržím ;)
@mucuinka budeme cakat dobre spravy
Baby, dnes som si len tak zo srandy zmerala bazalnu teplotu a mala som 37,2...MS mam mat o 4 dni...myslite, ze to je dobre znmenie? :P
@kikona123 moze aj nemusí. Ja som mavala aj mavam aj 37,3 a aj v den ms a potom to klesne. No vieš každe telo je ine mozno u teba je to dobre znamenie. Držim palce
@butterfly333 tak dufam, ze to je dobre znamenie, snazili sme sa naplno :P 🙂
Ano mavam tak skoro.viac cyklov po sebe som si robila ovu testy

@mucuinka no ja som tu teda urcite najslabsia co sa tika hladania duchov...ale toto vidim ja jasne krasne ruzovo na dve ciarky😁to zjavne uz asi ani dusik nieje..to bude ciste krasne tehotenstvo. Gratulujem