icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
1. nov 2016

@mucuinka určite áno 😉

nikasaj
1. nov 2016

@nikasaj je vidno este aj po uschnuti😊

domx
1. nov 2016

@nikasaj drzim palceky..vyzerato naadejne.. hod sem potom aj fotky z dalsieho testovania..☺💕

nikasaj
1. nov 2016

@domx juuj dufam ze ano jasneee daam😉

ejuska2586
1. nov 2016

@nikasaj Ja som tak mala a dnes som 18DPO a uz je to sytejsie...

nikasaj
1. nov 2016

@ejuska2586 no moja svagrina mi tvrdi ze uz by mi ukazalo hned silnu ciarku ked so tehu

nivea777
1. nov 2016

@nikasaj tvoju svagrinu nepocuvaj..alebo jej povedz ze telo nie je stroj a nech si nastuduje trochu biologie a ohladom hcg a testov

stacie96
1. nov 2016

@nikasaj ja tiez zdielam nazor s
@nivea777 ved ide o koncentraciu hcg v krvi tak to moze byt na zaciatku slabucke a postupne bude silniet ;)

kudusko
1. nov 2016

@nikasaj presne tak nepočúvam ju a keď sme už pritom tak toto je 25 tkovy 😃tak iste nebudú koľajnice hneď ale za týždeň budú a potom jej to daj😃😃😂😂

gurags
1. nov 2016

@nikasaj ahoj, datumovo som na tom rovnako, len som sa ešte neodvážila testovať. Držím ti palce, čiarku na tvojom teste je vidieť.

nikasaj
1. nov 2016

@gurags jeej dakujem.tak skus aj ty 😉a podel sa s nami ci aj ty mas aspon slabu ciarku

gurags
1. nov 2016

@nikasaj pockam si aspon do soboty a ak budem mat bt ste hore tak skusim, mam strach zo sklamania... ale velmi by som si priala aby to vyslo do vianoc, tak uvidíme. Tento mesiac som pila nosifol a muz folandrol, tak dufam ze pomohli 🙂 som dnes len 9dpo, to je ešte malo aj na ducha

ejuska2586
1. nov 2016

@nikasaj Uplna blbost. Uplnevsilnu nemam ani ja a to mi mrska meska uz 4 dni

crazy_girl1
1. nov 2016

@gurags 9-10 dpo by uz dusik mohol byt, ale neskor je to istota. 😉 Drzim päste ☺️

luta13
1. nov 2016

@vlocka5 super, ze srdiecko bije nadherne 😉...Tesim sa velmi s Tebou a prajem uz len dobre spravy a krasne cele tehulkovanie 😉

luta13
1. nov 2016

@happymia Dakujem Ti za super spravy od Dr.,velmi sa tesim s Tebou a dufam, ze cysta zmizne uplne...Uzivaj tehu a ak sa da popri praci vela oddychuj, teraz to potrebujes asi najviac ...A fazulka krasna tiez 😉

luta13
1. nov 2016

@ejuska2586 krasny testik...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
1. nov 2016

@mucuinka ovutest z prvej foto nadherny - myslim, ze v tomto pripade, ze Ti meskal MS je to znak tehotnosti a nie ovulky 😉...Fotky tehutestu su krasne //...Srdecne Ti gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Ak Dr.potvrdi, daj nam sem potom vediet 😉 ...Veru, necakane a o to krajsie tehotenstvo...Prajem vsetko dobre 🙂

luta13
1. nov 2016

@nikasaj ja vidim krasne //...Ja som taketo ciarky mala asi 1-2 dni po meskani MS (mam to v albume, ak chces nakukni 😉 ), takze Tebe asi silnejsie stupa Hcg...Tesim sa s Tebou, testuj o 2 dni a hod sem foto oboch testikov, aj tohto a aj noveho potom - na porovnanie...Verim, ze budu uz krasne tmave // 😉...A ze pozdravujem "MUDRU SVAGRINKU"...Nech sa stara o svoje telo a o svoje ciarky - prepac za drzost, no je to tak 🙂

luta13
1. nov 2016

@gurags Drzim Ti palceky, aby si si coskoro nasla na testiku //...Boh s Tebou 😉

luta13
1. nov 2016

@miriamn76 dufam, ze ta mrcha nedorazi ku Tebe najblizsich 9 mesiacov minimalne 😉...Velmi Ti drzim palceky, nech sa Ti splni konecne snicek krasny...Boh s Tebou 🙂

ejuska2586
2. nov 2016

@luta13 Dakujem

nikasaj
2. nov 2016

@luta13 dakujem tak teraz som testovala ten isty tedt ale z ranneho mocu pred chvilkou tak neviem.zosilnelo oproti vcerajsku?

nikasaj
2. nov 2016

@nikasaj este jedna ked uz trosku zaschol testik asi aj silnejsie vidno.to spodne je dnesne a vrchne zo vcera😁

ejuska2586
2. nov 2016

@nikasaj Mne sa zda, ze ani nie, ale HCG stupa obden, takze skor zajtra.

nikasaj
2. nov 2016

@ejuska2586 okii zajtra uz skusim 10kovy 😁😉

14nunu10
2. nov 2016

@nikasaj mne sa zdá ze je o niečo tmavsia určite testy nevyhadzuj porovnas keď ich bude viac

nikasaj
2. nov 2016

@14nunu10 tak aj mne sa zda ze je silnejsia trosicku.ale este budem testovat s 10kovym.toto boli 25kovemtak uvidime zajtra😉😁

nivea777
2. nov 2016

@nikasaj ja na tom vrchnom vidim krajsiu ciarku ako na spodnom..ale hcg stupa obden takze zajtra porovnaj s tym vcerajsim

gurags
2. nov 2016

@crazy_girl1 @luta13 teplota sa mi drží hore, tak uvidim v sobotu či klesne alebo nie. Ďakujem Vám 🙂