Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikasaj Ja som tak mala a dnes som 18DPO a uz je to sytejsie...
@ejuska2586 no moja svagrina mi tvrdi ze uz by mi ukazalo hned silnu ciarku ked so tehu
@nikasaj Uplna blbost. Uplnevsilnu nemam ani ja a to mi mrska meska uz 4 dni
@gurags 9-10 dpo by uz dusik mohol byt, ale neskor je to istota. 😉 Drzim päste ☺️
@ejuska2586 krasny testik...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@mucuinka ovutest z prvej foto nadherny - myslim, ze v tomto pripade, ze Ti meskal MS je to znak tehotnosti a nie ovulky 😉...Fotky tehutestu su krasne //...Srdecne Ti gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Ak Dr.potvrdi, daj nam sem potom vediet 😉 ...Veru, necakane a o to krajsie tehotenstvo...Prajem vsetko dobre 🙂
@nikasaj ja vidim krasne //...Ja som taketo ciarky mala asi 1-2 dni po meskani MS (mam to v albume, ak chces nakukni 😉 ), takze Tebe asi silnejsie stupa Hcg...Tesim sa s Tebou, testuj o 2 dni a hod sem foto oboch testikov, aj tohto a aj noveho potom - na porovnanie...Verim, ze budu uz krasne tmave // 😉...A ze pozdravujem "MUDRU SVAGRINKU"...Nech sa stara o svoje telo a o svoje ciarky - prepac za drzost, no je to tak 🙂
@luta13 Dakujem
@nikasaj Mne sa zda, ze ani nie, ale HCG stupa obden, takze skor zajtra.
@ejuska2586 okii zajtra uz skusim 10kovy 😁😉
@crazy_girl1 @luta13 teplota sa mi drží hore, tak uvidim v sobotu či klesne alebo nie. Ďakujem Vám 🙂

@mucuinka určite áno 😉