Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 nemusi mat zena priznak mna Bolero bradavky Trocha a hlavne nohy a Chrbat
@lilianna1xs prsia a ani bradavky ma nebolia a chrbat ma boli takmer stale mam herniu disku takze podla toho by som nevedela urcit ci sa jedna o tehu
Babi gratulujem k tehu 😀
ja ocakavam ms za 4-5dni..uz ma bolia aj prsia a aj bradavky na dotyk..
@happymia noo snívajú sa mi také sny že som tehotná.. len teraz bol taký sen až naozaj keby som tehu... normalne sono a tam bijúce srdiečko a v dr mi povedal 8tt ste stehu. Až muž bol somnou pri ňom či isto som tehu... ale už mám ms takze nic 😞😞 ty si pekne uzivaj tehu.je to najkrajšie obdobie zeny 😉
@happymia ukazkovy testik 🙂
Bábi, takže volala som si s novým dokim s fesakom 😀
Termín mám 21.-ho hneď ráno na 8.40
@miriamn76 )))) No to leb zacina pred porodom som myslela ze umriem Tak ma Bolel chrbat ze Konec
@miriamn76 )))) No to leb zacina pred porodom som myslela ze umriem Tak ma Bolel chrbat ze Konec
@nikasaj mam
@nikasaj ))))pockame si nato))).ja so Merian Barzahlung teplotu zu tri tyzdnne rano stäke man 37,a dnes rano Dom mala 37,1
@lilianna1xs moj mobil pise co chce sorry .bazalnu teplotu rannu,poobede mam 37,4
@lilianna1xs gratulujem 😊
@karmela jeeej gratulujem 🙂
@miriam111111 aj tebe Gratulujem ako sa citis inac)))
@miriam111111 nevadí že gratulujes mne ale zatial nieje k čomu..Asi ti vzalo môj nick nevadí viem že to patrilo
@lilianna1xs 😉
@nikasaj dnesny je o trosililinku tmavsi, ked na ne pozeram dokopy pod sebou 😉....Ale ako pise @ejuska2586 testni zajtra...A citam, ze budes skusat 10-tkovy, tak verim, ze budu ovela vyraznejsie // 😉...Hod zas potom foto...A na LM cigaretky pomaly zabudaj, nechcem rypat, no vsimla som si ich na fotke - mozno ani nie su Tvoje 😉...V konecnom dosledku Tvoja vec - ja som prestala fajcit po 3-dnovom testovani...😉
@happymia dnesna fotka su kolaje - Nasadla si na vlak - osobacik a vezies sa do detskeho raja...Cesta potrva este cca. 8 mesiacov, potom uzries nadherne dietatko, objimes si ho, pritisnes na hrud a budete navzdy spolu - kym vas smrt nerozdeli...Bude to najkrajsia laska a puto na svete 🙂 ...Ty a Tvoje male vonave babätko 😉...Prajem Ti to z celeho srdca...Takto si to predstavuj, nijak inak negativne, len takto uzasne pozitivne...Pretoze je to Tvoj osud uz tentokrat vynosit zdravy uzlicek...Boh vas opatruj oboch 😉

@ejuska2586 pekný testik verím že bude každým dnom tmavnut..Boli tu baby co mali ráno slabšie testy a poobede silnejšie..Držím palce nech všetko dobre dopadne