icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
2. nov 2016

@ejuska2586 pekný testik verím že bude každým dnom tmavnut..Boli tu baby co mali ráno slabšie testy a poobede silnejšie..Držím palce nech všetko dobre dopadne

karmela
2. nov 2016

@miriamn76 super moja od 1dc ju začni piť do ovu,potom uz nie..Ona by ti po mesiaci mala pomôcť aj upraviť cyklus..A tehu testik si neskusala od kedy si robila naposledy ?

miriamn76
2. nov 2016

@karmela nie neskusala ani nemam pocit ze by som bola tehu ani prsia ma nebolia tie prestali boliet pri tom ruzovom spineni odvtedy nic. Ovu testy uz dosli dnes☺

lilianna1xs
2. nov 2016

@miriamn76 nemusi mat zena priznak mna Bolero bradavky Trocha a hlavne nohy a Chrbat

miriamn76
2. nov 2016

@lilianna1xs prsia a ani bradavky ma nebolia a chrbat ma boli takmer stale mam herniu disku takze podla toho by som nevedela urcit ci sa jedna o tehu

karmela
2. nov 2016

@miriamn76 no zlatko presne príznaky mat nemusíš..Vieš co má napadlo len aby si to spinenie nemala ako ms uvidis no ci príde..A ovu test Skus ked uz mas😉

chuchu86
2. nov 2016

Babi gratulujem k tehu 😀

kotatko1232
2. nov 2016

ja ocakavam ms za 4-5dni..uz ma bolia aj prsia a aj bradavky na dotyk..

miriamn76
2. nov 2016

@karmela myslis ze 6 dni po ms by som mala dalsiu? ja som tiez zvedava ci dojde dne alebo bude meskat zase

milagrosss20
2. nov 2016

@happymia noo snívajú sa mi také sny že som tehotná.. len teraz bol taký sen až naozaj keby som tehu... normalne sono a tam bijúce srdiečko a v dr mi povedal 8tt ste stehu. Až muž bol somnou pri ňom či isto som tehu... ale už mám ms takze nic 😞😞 ty si pekne uzivaj tehu.je to najkrajšie obdobie zeny 😉

19nikuska86
2. nov 2016

@happymia ukazkovy testik 🙂

chuchu86
2. nov 2016

Bábi, takže volala som si s novým dokim s fesakom 😀
Termín mám 21.-ho hneď ráno na 8.40

karmela
2. nov 2016

@chuchu86 ahoj akurát som sa chcela pýtať ci si bola u Dr? Fuuu až 21???? Vie ako dlho si uz bez ms?

karmela
2. nov 2016

@miriamn76 no moja neviem ci to tak isto bude..len si spinila ci to telo nebralo ako ms..Uvidíme za pár dni budeš múdrejšia..

chuchu86
2. nov 2016

@karmela - áno, povedala som mu všetko. No bohužiaľ, nedá sa skôr, povedal, že keby niečo sa stalo dovtedy,hneď na pohotovosť a mám povedať, že som jeho pacientka 😀
Povedal, že nemusí to byť nič vážne, že sa to stáva, že sa búria hormóny.
Bol strašne milý 😀 ach ten môj fešák 😉

chuchu86
2. nov 2016

@miriamn76 - a neskúšala si test?

lilianna1xs
2. nov 2016

@miriamn76 )))) No to leb zacina pred porodom som myslela ze umriem Tak ma Bolel chrbat ze Konec

lilianna1xs
2. nov 2016

@miriamn76 )))) No to leb zacina pred porodom som myslela ze umriem Tak ma Bolel chrbat ze Konec

karmela
2. nov 2016

@chuchu86 no tak aspoň to že je to dobrý lekár a vyšetrí ta a verím že aj pomôže aby si čím skôr otehu😉

lilianna1xs
2. nov 2016

@nikasaj mam

lilianna1xs
2. nov 2016

@nikasaj ))))pockame si nato))).ja so Merian Barzahlung teplotu zu tri tyzdnne rano stäke man 37,a dnes rano Dom mala 37,1

lilianna1xs
2. nov 2016

@lilianna1xs moj mobil pise co chce sorry .bazalnu teplotu rannu,poobede mam 37,4

karmela
2. nov 2016

@lilianna1xs gratulujem 😊

miriam111111
2. nov 2016

@karmela jeeej gratulujem 🙂

lilianna1xs
2. nov 2016

@miriam111111 aj tebe Gratulujem ako sa citis inac)))

karmela
2. nov 2016

@miriam111111 nevadí že gratulujes mne ale zatial nieje k čomu..Asi ti vzalo môj nick nevadí viem že to patrilo
@lilianna1xs 😉

luta13
2. nov 2016

@nikasaj dnesny je o trosililinku tmavsi, ked na ne pozeram dokopy pod sebou 😉....Ale ako pise @ejuska2586 testni zajtra...A citam, ze budes skusat 10-tkovy, tak verim, ze budu ovela vyraznejsie // 😉...Hod zas potom foto...A na LM cigaretky pomaly zabudaj, nechcem rypat, no vsimla som si ich na fotke - mozno ani nie su Tvoje 😉...V konecnom dosledku Tvoja vec - ja som prestala fajcit po 3-dnovom testovani...😉

luta13
2. nov 2016

@happymia dnesna fotka su kolaje - Nasadla si na vlak - osobacik a vezies sa do detskeho raja...Cesta potrva este cca. 8 mesiacov, potom uzries nadherne dietatko, objimes si ho, pritisnes na hrud a budete navzdy spolu - kym vas smrt nerozdeli...Bude to najkrajsia laska a puto na svete 🙂 ...Ty a Tvoje male vonave babätko 😉...Prajem Ti to z celeho srdca...Takto si to predstavuj, nijak inak negativne, len takto uzasne pozitivne...Pretoze je to Tvoj osud uz tentokrat vynosit zdravy uzlicek...Boh vas opatruj oboch 😉

mucuinka
2. nov 2016

Kocky, tu už asi nie je čo špekulovať a môžem zacat veriť, že? Je to 25 robený na obed. Stale sa necitim tehotne, ale toto asi nemôže byť omyl, že?

sasenka04
2. nov 2016

@mucuinka toto uz omyl jednoznacne nebude...su tam krasne 2 ciarky gratulujem