icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
2. nov 2016

@mucuinka Nie, si tehotna. Gratulujem

luta13
2. nov 2016

@ejuska2586 krasne // dnesna ranna fotka...To, ake su silne // na dany tyzden, ci ake by mali byt neries - dolezite je, ze su tam 😉 ...Kazdej zene stupa inak Hcg, myslim, ze mas ukazkove //...Uz len objednat sa k Dr. a cakat na jeho potvrdenie...Uzivaj si to, zaciatky su najkrajsie, hlavne prvy tlkot srdiecka a prva fotecka malickej fazulky, ktoru nosis uz teraz pod srdcom 😉

luta13
2. nov 2016

@laura1804 kazde dieta moze urobit na testiku "ine kolajnice", tzn., ze pri kazdom tehu Ti moze Hcg stupat inym tempom - nikdy to neporovnavaj! 😉...Tak, ci onak testy po zaruke by som urcite osobne smarila hned do kosa, ani netestovala nimi, keby nahodou "klamali" aby som nebola potom sklamana a kupila by som hned nove a nimi testovala...Drzim palceky, aby aj na "cerstvych" testoch bol krasny duch, ci dokonca //...Pripadne hod sem potom foto, nech pogratulujeme 😉

luta13
2. nov 2016

@lilianna1xs krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Vela zdravicka obom 😉

ejuska2586
2. nov 2016

@luta13 Ďakujem. To bol včerajší poobedný. Dnes som volala s doktorom, HCG z minulého týždňa (13DPO) bolo nízke, len 35. V piatok idem opäť na odber. A ráno bolo jednorázové hnedo-ružové špinenie, tak dúfam, že fazuľka sa tlačila hlbšie do maternice a na piatkových odberoch už bude všetko ok. To už by sme mali byť 21DPO a 34DC.

karmela
2. nov 2016

@mucuinka gratulujem 😊

luta13
2. nov 2016

@mucuinka keby sem islo dat viackrat oznacenie "PACI SA MI TO" ku fotke, tak by som velmi dlho klikala na tie Tvoje 😉...Tak nadherne ukazkove //, ze az potichucky zavidim, aj ked babätko momentalne dalsie nechceme - mm uz vobec, ani neskor...Tesim sa s Tebou a prajem krasne a zdrave tehulkovanie...Priznaky nemusis mat teraz vobec, pridu o take 3 tyzdne mozno...Nie vzdy zacinaju odzaciatku 😉

luta13
2. nov 2016

@miriamn76 dakujem za srdiecko 😉...Potesilo...🙂 ...A myslim na Teba tento tyzden, aby ta "mrsina" uz neprisla vobec 🙂

luta13
2. nov 2016

@ejuska2586 hnedo-ruzove spinenie si mala asi hlbsie uhniezdovanie, ja som to mala pri prvom synovi a bolo to v case, ked som ocakalavala MS...Ta uz ale neprisla vobec 😉....Ked budes mat vysledky od Dr. v piatok, daj mi potom vediet 🙂

kudusko
2. nov 2016

@nikasaj ja mam oci ako orol skalny a krasne vidiet ako ti stupa hcg blbo je to len odfotene ale vidiet pekne w ja som uz par testov videla ze tie roky to mi ver 😉 gratulujem🙂

ejuska2586
2. nov 2016

@luta13 Vysledky budu asi az v pondelok. Ale urcite dam vediet.

happymia
2. nov 2016

@luta13 ty to vies vzdy tak poeticky krasne napisat,ze mam dost a sama na seba sa hnevam ,ze stale o tom pochybujem a bojim saaaa 🤗🍀🙏🏻

dagaz
2. nov 2016

@chuchu86 az 21? Preco...ved to je este dalsich 20 dni a to je este teda dost. No kazdopadne drzim palce aby vsetko bolo v poriadku .

nikasaj
2. nov 2016

Pred chvilkou robeny 10kovy testik😂

ejuska2586
2. nov 2016

@nikasaj Krásne, super. Je to tam. Potíšku gratulujem. Koľko DPO si? Už ti mešká aj mrška?

luta13
2. nov 2016

@nikasaj super //...Gratulka este raz a uzivaj tehulkovanie 😉

nikasaj
2. nov 2016

Nie este nemeska.za 6 dni ma prist az

ejuska2586
2. nov 2016

@nikasaj Tak to máš krásne čiarky v tom prípade. Uživaj si to a dávaj na Vás oboch pozor :-*

nikasaj
2. nov 2016

@ejuska2586 a kedy mam ist potom na krv? Ci este mam dalej testovat alebo ako

ejuska2586
2. nov 2016

@nikasaj Este mas casu. Ja som sice bola 2 dni pred ocakavanou mrchou, ale kvoli tomu, ze mam zdravotne problemy a potrebujem od lekara lieky, inak by hrozil potrat. Vraj staci okolo 6teho tyzdna od poslednej mrchy.

nikasaj
2. nov 2016

Aked sa bojim ze to moze odist skoro mevoe mi dat nieco na podporu ? A bude aj nieco vidiet keby pozeral zvnutra aj

karmela
2. nov 2016

@nikasaj peknucky testik užívaj si zdravé tehulkovanie 😉

nikasaj
2. nov 2016

Dakujem.no ta moja svagrina svatosvete tvrdi ze to neni zoadna druha ciarka.ze niesom teju.😣

lilianna1988
2. nov 2016

@nikasaj vyzera to slubne 🙂drzim paste 🙂 kolko si dpo?

nikasaj
2. nov 2016

@lilianna1988 asi 14

ejuska2586
2. nov 2016

@nikasaj No, ono je to zatial duch. Svagrinka asi nechce, aby si bola sklamana, ak to nahodou odide s mrskou. Ale duch tam je a ak vydrzi, tak urcite budes tehu. Na 100% ti to teraz nepovie nikto, ani gynekolog. Mne uz meska 6 dni, uz mam aj pozitivny test, ale stale je to vo hviezdach, ci miminko ostane, alebo nie. Toto je to, co nevieme, zial, ovplyvnit. Musis mysliet pozitivne a verit, ze sa to udrzi a budes krasne tehulkovat. 😉

kudusko
2. nov 2016

@nikasaj vidis vidis musis skusenejsie a starsie zeny pocuvat 😀

miriamn76
2. nov 2016

@luta13 @karmela @happymia dievcence testiky negativne takze mrcha mrchava dorazi len sa jej dako nechce ani naznak ze by chcela dojst. asi ju budem musiet vyvolat zase cervenym vinkom😀

miriamn76
2. nov 2016

@nikasaj ukaz svagrinke moje testy to znamena ze nie som tehu😁

luta13
2. nov 2016

@ejuska2586 myslim, ze to co ma @nikasaj na testiku uz veru duch nie je ani zdaleka...Su to krasne //, takze vsetko je tak, ako ma byt...A este k tomu 6 dni pred MS je to super, taketo palice...Ja som take nemala ani ked meskala MS, az na 2-3 den od meskania 😉