Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 krasne // dnesna ranna fotka...To, ake su silne // na dany tyzden, ci ake by mali byt neries - dolezite je, ze su tam 😉 ...Kazdej zene stupa inak Hcg, myslim, ze mas ukazkove //...Uz len objednat sa k Dr. a cakat na jeho potvrdenie...Uzivaj si to, zaciatky su najkrajsie, hlavne prvy tlkot srdiecka a prva fotecka malickej fazulky, ktoru nosis uz teraz pod srdcom 😉
@laura1804 kazde dieta moze urobit na testiku "ine kolajnice", tzn., ze pri kazdom tehu Ti moze Hcg stupat inym tempom - nikdy to neporovnavaj! 😉...Tak, ci onak testy po zaruke by som urcite osobne smarila hned do kosa, ani netestovala nimi, keby nahodou "klamali" aby som nebola potom sklamana a kupila by som hned nove a nimi testovala...Drzim palceky, aby aj na "cerstvych" testoch bol krasny duch, ci dokonca //...Pripadne hod sem potom foto, nech pogratulujeme 😉
@lilianna1xs krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Vela zdravicka obom 😉
@luta13 Ďakujem. To bol včerajší poobedný. Dnes som volala s doktorom, HCG z minulého týždňa (13DPO) bolo nízke, len 35. V piatok idem opäť na odber. A ráno bolo jednorázové hnedo-ružové špinenie, tak dúfam, že fazuľka sa tlačila hlbšie do maternice a na piatkových odberoch už bude všetko ok. To už by sme mali byť 21DPO a 34DC.
@mucuinka keby sem islo dat viackrat oznacenie "PACI SA MI TO" ku fotke, tak by som velmi dlho klikala na tie Tvoje 😉...Tak nadherne ukazkove //, ze az potichucky zavidim, aj ked babätko momentalne dalsie nechceme - mm uz vobec, ani neskor...Tesim sa s Tebou a prajem krasne a zdrave tehulkovanie...Priznaky nemusis mat teraz vobec, pridu o take 3 tyzdne mozno...Nie vzdy zacinaju odzaciatku 😉
@ejuska2586 hnedo-ruzove spinenie si mala asi hlbsie uhniezdovanie, ja som to mala pri prvom synovi a bolo to v case, ked som ocakalavala MS...Ta uz ale neprisla vobec 😉....Ked budes mat vysledky od Dr. v piatok, daj mi potom vediet 🙂
@luta13 Vysledky budu asi az v pondelok. Ale urcite dam vediet.
@nikasaj Krásne, super. Je to tam. Potíšku gratulujem. Koľko DPO si? Už ti mešká aj mrška?
Nie este nemeska.za 6 dni ma prist az
@nikasaj Tak to máš krásne čiarky v tom prípade. Uživaj si to a dávaj na Vás oboch pozor :-*
@ejuska2586 a kedy mam ist potom na krv? Ci este mam dalej testovat alebo ako
@nikasaj Este mas casu. Ja som sice bola 2 dni pred ocakavanou mrchou, ale kvoli tomu, ze mam zdravotne problemy a potrebujem od lekara lieky, inak by hrozil potrat. Vraj staci okolo 6teho tyzdna od poslednej mrchy.
Aked sa bojim ze to moze odist skoro mevoe mi dat nieco na podporu ? A bude aj nieco vidiet keby pozeral zvnutra aj
Dakujem.no ta moja svagrina svatosvete tvrdi ze to neni zoadna druha ciarka.ze niesom teju.😣
@nikasaj vyzera to slubne 🙂drzim paste 🙂 kolko si dpo?
@lilianna1988 asi 14
@nikasaj No, ono je to zatial duch. Svagrinka asi nechce, aby si bola sklamana, ak to nahodou odide s mrskou. Ale duch tam je a ak vydrzi, tak urcite budes tehu. Na 100% ti to teraz nepovie nikto, ani gynekolog. Mne uz meska 6 dni, uz mam aj pozitivny test, ale stale je to vo hviezdach, ci miminko ostane, alebo nie. Toto je to, co nevieme, zial, ovplyvnit. Musis mysliet pozitivne a verit, ze sa to udrzi a budes krasne tehulkovat. 😉
@ejuska2586 myslim, ze to co ma @nikasaj na testiku uz veru duch nie je ani zdaleka...Su to krasne //, takze vsetko je tak, ako ma byt...A este k tomu 6 dni pred MS je to super, taketo palice...Ja som take nemala ani ked meskala MS, az na 2-3 den od meskania 😉

@mucuinka Nie, si tehotna. Gratulujem