Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 No, ja som mala taketo a gynekolog mi povedal, ze to je len duch, ze to este nie je pozitivne. Ale nehadam sa. Preto som jej pisala, ze treba mysliet pozitivne...
@nikasaj Nechcela som ta vystrasit. Podla mna je to tam. Len na takyto test mi moj lekar povedal, ze je to duch. Uvidis, vsetko bude dobre. Ja som takyto mala az po meskani a som tehu...
@ejuska2586 v pohode...Ja som zas mala ovela slabsiu ciarku den po meskani MS a vela mojich kamosiek mi hned gratulovalo k tehu, ze aka pekna ciarka...Verim, ze @nikasaj bude mat v den ocakavanej MS palice ako pre slepych - kazdy ich uvidi, aj ti, co doteraz boli slepi (napr.svagrinka 😉 )...😉
@luta13 Urcite. Ved aj ja jej od zaciatku gratulujem. Nechcela som ju zneistit- to co som pisala, bolo myslene v dobrom. Aj ked to tak mozno nevyznelo.
@miriamn76 veru moja Skus o dva dni testik tehu.A z prvého ranného skusaj ovu testy aspoň tri dni za sebou😉 Alchemiku zatial Nepi kým si nebudeš na istom..
@ejuska2586 neboj a ty si tehuľka a ty Dr sú uz tak zvyknutý že žena dobreze nemá prísť len týžden pred pôrodom aby videli uz rovno veľké 3-4kg bábätko..Aby im oči vyocilo..Ale je pravda sú doktory a "doktory" česť vynimkam ktorý nás chápu
@miriamn76 mas pozitiny Draha )))))
@mucuinka urcite to Omyl nieje))))
Najhoršie 3 mesiace máme za sebou,,už si mozeme uzivat 🙂 Drzim Vam vsetkym velmi palceky aby ste posielali aj Vy taketo krasne fotecky :*
@nikolkananska krasne co to bude zu vies?
@nikolkananska nadherna fotecka 😉...Gratulujem este raz a uzivaj tehulkovanie naplno 🙂
@lilianna1xs nemam☺
@lilianna1xs este nevieme ale mam taky tušáčik že to bude chlapček 🙂
@luta13 dakuejm,,uzivam 🙂

@miriamn76 ovu test je pekne tmavý a nevieš to odfotiť este raz na svetle hlavne ten tehu😉