Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikasaj Ja mam tiež vždy poobede, príp. večer silnejšie testy, ako ráno 😉
@kudusko moja porad včera večer bolesti vaječníkov v pondelok ruzove špinenie plus vaječní hlien dnes bt ešte klesla z 36,6 na 36,4 čiže asi sa uvolnilo vajko že a zajtra by bt mala stupnut?
Jaaj baby,s partnerom ideme na plno už dosť často,a snáď sa už zadarilo,ms meska cca 3 mesiace a žiadne náznaky,ze by mali dojst nepociťujem...ale zas na tehotenské príznaky je ešte podľa mňa skoro...nech boh dá,aby sa konečne nám zadarilo 🙂 pred týždňom nad nami krúžil bocian,snáď prinesie šťastie...
@nikasaj je krasna ruzova.gratula nech sa udrzi😉
@lilianna1988 juuuj ta to uz musi😂
@mamina_25 no byt tebou idem k lekarovi nech spravi hormonalny profil a nasadi lieky.. keby si len pol roka brala HAK,cyklus sa ti upravi a potom sup sup sa snazit..lebo takymto vseliakym cyklom sa vam znizuju sance na babo.. ak teda uz tehotna nie si.. mne tiez meska cca 3 mesiace..takze by si bola priblizne v 4-5 mesiaci
@butterfly333 jasne že to by malo byť ono daj na dvoj inštinkt a robíš testiky a graf?
@nikasaj vidíš zase je krajší a každým dňom silnejší😃
@nikasaj snad ano 🙂
@nikasaj aj ja mam dostat mrchu 7.11 😉 ale ty ju uz NEDOSTANEEEES.. cakas babenko
@kudusko no robim ovu testy no mam len 20tkove a maju malo farbiva su na prd ale uz sa v nich vyznám
@butterfly333 vyzerá to tak že sme s bude😘😍💋
@kudusko lebo aj minuly cyklus som ich robila aj bt merala tak viem kedy je ovu aj ju citim no a toto su ovu z minuleho cyklu.
ahojte,snad mi niekto odpise,co mal podobny problem..je mozne, ze by sa mi tvorilo kolostrum v rannom stadiu tehu??alebo je to tym, ze pred 2,5 mes.som prestala kojit?? kojila som skoro2 roky..menzes mam konecne pravidelny od jula,kojit som prestala v auguste a ms som mala 3.7,16.8,16.9 a21.10..prsia ma neboleli vobec pred ms,(ako som prestala kojit) ale aspon brucho ,krize..lenze pred poslednou ms vobec ziadne priznaky,uz som aj myslela,ze som tehu,(chute,nechute,castejsie cikanie,unava) ale dosla nakoniec,a hned ako mi koncila na6.den sme mali sex a po spinenie (nikdy som nespinila po sexe,ani pred ani po ms) a od dalsieho dna hned priznaky ako pred ms..prsia sa mi zacali napinat,zda sa mi,ze sa zvacsili,nalady, chute ,nechute,..hnev na muza,potom plac,2 dni zas plac,o dalsie2 dni chut na sex..proste taketo stavy som mala aj pri prvom tehu..tak neviem..a vcera som si nahodou stlacila bradavku a vytieklo mi koelostrum..tak uz som bola zmetena,kedze citam,ze sa tvori kolo12-16tt..a este dcera asi okolo poslednej ms mi stale vyhrnula tricko ,ze kde je brusko a lahla si nan a tak zvykne zaspat...tak uz som myslela,ze urcite som..lenze dnesny test nic..asi skusim zas o tyzden...
@butterfly333 jedmoznacne 19 dc bol naj tak si mala na 20 dc ovu ja mavam vacsinou v den poz testu
@eleonora2705 to je este moze byt tym zr si nedavno kojila a to spinenie je vykyvmi hormonov este vtom ma zmatok telo
@kudusko ano maš pravdu ovu na 20dc a na 21dc už bt vyskočila na 37,1 tak uvidim zajtra snad sa konečne zadari. A čo ty moja??
@kudusko dakujem, ved uz rozmyslam aj nad takym niecim..ze telo sa asi dava do poriadku este..uvidim, skusim o tyzden este..ale ked posledny mesiac aj viac asi mi uz nic netieklo..este posledne take biele riedke sladke a ted mastne zlte slane..
@eleonora2705 ahoj, ja nekojim už 8 mesiacov žial...no kolostrum stále ide ked potlačím

@nikasaj niektorym zenam ukaze poobede silnejsie ciarky ako rano 🙂 Neboj sa nic 🙂 Budes si za chvilku uzivat tehulkovanie 🙂 😉