Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 @karmela... ja budem medzi prvymi !😝🤗
@miriamn76 vobec sa neklepmem !!!moja svagrnika je teraz v 13tt a ma 42 ,svokrina suseda sa jej v prechode mala 50podarilo a to dieta je vytuzene a jej najvacsie stastie a to ma uz velke dve deti !
vek nieje prekazka zaidna a zabudla som moja segra tiez mala druhu dcerku na 40 ...
fandim Ti 👍🏻✊🏼🍀
@happymia ked som bola u dokyho povedal ze je vsetko v poriadku. Ten inofolic som brala aj ja a nic tak neviem to asi nie kazdej pomoze☺teraz si dam najprv do poriadku ten cyklus neviem ci mi ho nerozhodil ten gynex lebo ako som ho zacala brat mi to blbne. Teraz sni ten nedavam cakam ked dojde mrcha a skusim tu alchemiku na upravu cyklu
@happymia Áno, mešká, dnes vlastne 4 den. Ovu som mala 19.10. A ďakujem, veľmi sa teším, lebo tento mesiac som s tým naozaj neratala. Dala som malej vyrobiť tričko a keď bude manžel poslúchať, budúci piatok sa to aj dozvie 🙂 bude asi dosť v šoku, lebo som mu tvrdila, že tento mesiac nič. 🙂

@karmela nooo ved treba trosku "potrepat" a hned je usmev na tvari 😁