icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
3. nov 2016

@karmela nooo ved treba trosku "potrepat" a hned je usmev na tvari 😁

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 neboj aj nám budú lietať písmenka a budeme ti gratulovať..

miriamn76
3. nov 2016

@karmela uz aby to bolo☺

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 @karmela... ja budem medzi prvymi !😝🤗

miriamn76
3. nov 2016

@happymia ja si skor myslim ze len meska ako minuly cyklus mozno sa mi predlzuje predtym som mavala 28 dnovy

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 ja som predtym mala 33-35 ale dr stale je to ok ..ale aj ovulku som mala tak na 22dc ... ako som zacala uzivat Infolic posledne dosla na 31 ...
inak baby ta lava strana kde mam tu cystu ma prestala ominat 🤔@karmela

miriamn76
3. nov 2016

@happymia mozno sa cysta vstrebala som zvedava co ti povie doky

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 mozno divne .., celkovo ma to brusko neomina ..

karmela
3. nov 2016

@happymia to je super moja nech ta neotravuje ani drobceka a dala si radšej odchod 😉

karmela
3. nov 2016

@happymia moja to ta nemusí stále.Su dni ked to pociťuješ viac a ked menej..Možno aj dhufik vtom hra rolu..

miriamn76
3. nov 2016

@happymia presne ako pise @karmela cysta zmizla aby drobcekovi a ani tebe nezavadzala☺

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 moja Skus si dať predpísať ten agnucaston je na úpravu cyklu.Dnes mi Dr vysvetlila že pomáha aj k dobrým folikulom..A teší má to že nieje tak škodlivý alebo chemicky hoci ja som na tabletky nikdy nebola.Ale vekom je všetko iné hlavne nech sme zdravé všetky babule

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 alebo nech ti gyndak poradí niečo lebo na každého všetko zaberá ináč.

happymia
3. nov 2016

@karmela @miriamn76 babeny a vy ak smiem kolko mate rokov? lebo vy sa take starenky robite ... auz deticky mate a ja este nic a mam 31 🙈

happymia
3. nov 2016

@karmela @miriamn76 mne daval na upravu po vysadeni antikoncepcie tiez dDuphaston ale brala som ho od urciteho dc aj ovu bola aj tehu bolo aj pravidelnost

miriamn76
3. nov 2016

@karmela cakam na mrchu a potom chcem k nemu skocit opytam sa ho na to☺

miriamn76
3. nov 2016

@happymia moja tak ja uz som starenka😀😀mam 40 a uz dokonca vnuka😀😀teraz si klepnu podaktore na celo ze este chcem mimi no je to taky moj nesplneny sen☺

miriamn76
3. nov 2016

@happymia mam nachystanu tu alchemiku len mrche sa dako neraci dorazit😀

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 vobec sa neklepmem !!!moja svagrnika je teraz v 13tt a ma 42 ,svokrina suseda sa jej v prechode mala 50podarilo a to dieta je vytuzene a jej najvacsie stastie a to ma uz velke dve deti !
vek nieje prekazka zaidna a zabudla som moja segra tiez mala druhu dcerku na 40 ...
fandim Ti 👍🏻✊🏼🍀

miriamn76
3. nov 2016

@happymia dakujem moja snad sa mi podari este☺

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 urcite len treba tomu dopomoct... ja som si ztym inofolicom a to som sa nad posmievala ,ze biely prasok heej urcite .. ale ja si mylsim ze aj ta laparke mne (aj ked nebola vobec potrebna) len ze vraj ta modra tekutina precisti ...

miriamn76
3. nov 2016

@happymia ked som bola u dokyho povedal ze je vsetko v poriadku. Ten inofolic som brala aj ja a nic tak neviem to asi nie kazdej pomoze☺teraz si dam najprv do poriadku ten cyklus neviem ci mi ho nerozhodil ten gynex lebo ako som ho zacala brat mi to blbne. Teraz sni ten nedavam cakam ked dojde mrcha a skusim tu alchemiku na upravu cyklu

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 to ja som o tej alchemike nepocula...hlavne nech nieco zaberie ...
u mna pomohlo aj hlavu dat inde ..uplne fakt ti to uprimne prajem !

mucuinka
3. nov 2016

Tak toto je môj ranný. Teším sa. Tmavne. Ten prvy je dnesny a druhy z utorka Testov mám plnu skriňu ;) K lekárke som sa neodvolala , skusim budúci týždeň.

miriamn76
3. nov 2016

@happymia ja si pokazde na zaciatku cyklu poviem ze uz kaslem nato a dojde polka cyklu ovulka a uz vtom zase lietam 😀 vidis aj teraz priznaky ziadne a skusala som test lebo mi este nedosla mrcha. akurat ma boli podbrusko ako na mrchu.

miriamn76
3. nov 2016

@mucuinka krasny testik gratulujem ☺

mucuinka
3. nov 2016

@miriamn76 ani ja sa necitim tehotne a vidíš. TAK neklesá na duchu. 40 ozaj nie je žiadny vek. Moja svagrina mala po 4 rovno 2 deti a sesternica môjho muža mala prvé bábo keď mala 52!!!!! rokov

happymia
3. nov 2016

@mucuinka teda tebe to riadne rychlo tmavne ...kraaasa ! uz ti aj meska?

miriamn76
3. nov 2016

@mucuinka ja sa necitim stara preto este skusam☺snad mi bude dopriate. dakujem za povzbudenie

mucuinka
3. nov 2016

@happymia Áno, mešká, dnes vlastne 4 den. Ovu som mala 19.10. A ďakujem, veľmi sa teším, lebo tento mesiac som s tým naozaj neratala. Dala som malej vyrobiť tričko a keď bude manžel poslúchať, budúci piatok sa to aj dozvie 🙂 bude asi dosť v šoku, lebo som mu tvrdila, že tento mesiac nič. 🙂