icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
3. nov 2016

Dievcence idem do hajan rano dam vediet co a ako☺dobru nocku vam prajem

mucuinka
3. nov 2016

@miriamn76 držím palce a čakám samé dobré spravy

lilianna1988
3. nov 2016

@mucuinka gratulujem🙂 kolko ste sa snazili ak sa mozem spytat?

luta13
4. nov 2016

@dzanka72 na tej vrchnej fotke sa mi mari dusik, no neviem...Pockaj do meskania MS a potom testuj...Drzim palceky 😉

luta13
4. nov 2016

@lulila20 nejake dusiky tam vidim, no slabucke zatial...Ak cakas na MS, tak cakaj...Ak nepride, tak testuj...Drzim palceky 😉

luta13
4. nov 2016

@mucuinka nadherne tmavne 😉...tesim sa s Tebou 😀 😀 😀

ejuska2586
4. nov 2016

Kocky, dnes asi zacnem novy cyklus. V stredu spinenie a velka bolest podbruska, vcera vecer zas. Testy slabnu-vcera bol uz zas len duch. A priznaky odchadzaju. Dnes rano uz spinenie v podobe jasno cervenej krvi, tak uz len cakam, kedy sa mrcha spusti. Nevadi. Maternica bude pohnojena a ak sa muzickovi nahodou podari prist domov na ovulku, tak budeme skusat zas. Ak nam to teda nahodou lekar nezakaze. Dnes mam este kontrolu.

miriamn76
4. nov 2016

@happymia @karmela @mucuinka dobre ranecko☺ovu testik uuuplne ze negativny uz len pockat na tu mrchu mrchavu nasadit alchemiku a pokracovat v snazilkovskom maratone😀

lilianna1xs
4. nov 2016

@lilianna1988 2mesiace))))

mucuinka
4. nov 2016

@miriamn76 tak to je škoda :( dúfala som s tebou. Kiež by ten nasledujúci cyklus bol ten pravy

happymia
4. nov 2016

@ejuska2586 ahoj,tak to ma mrzi ,ze krpcek sa pustil..., neuhniezdil sa a odide zmeskajucou ms ..., ale uvidis co ti povie dnes dr., a presne treba ist s usmevom do dalsieho mesiaca ..., a nema ti preco zakazat .., mne tiez po biochemickom tehu nic nezakazal , samo to slo von ..., drzim Ti palce 🍀👍🏻🙏🏻

mucuinka
4. nov 2016

@lilianna1988 až sa sem hanbím ti napísať, pretože tak aktivne prvý mesiac. Ja som dlho po pôrode nemala menzes a toto bol len celkovo môj štvrtý cyklus. AJ preto som taká prekvapená a šťastná. Lebo ja som stresant a keď by sa to nedarilo dlhšie, asi by som to psychicky ťažko niesla a už by sa nezadarilo vobec

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 oooo moja no teda takto ta natahuje ta marha jedna !!!! treba hlavne pozitivne... 🙏🏻🍀drobcek pride ked to uz budes najmenej cakat ... vid.Ja tento mesiac ..
prajem Ti pekny den 🤗

miriamn76
4. nov 2016

@mucuinka @happymia ja sa tych dvoch ciarok asi ani nedockam😏vy si uzivajte tehulkovanie a drzim palceky aby vam vsetko dopadlo na vyborny a o par mesiacov sa tesili zo svojich deticiek☺

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 aaale ty ihned prestan !!!! dockas ... zasluzis si to ,lebo to bude tvoje vytuzene vymodlene babatko !!!!
u niektorich tien je to tak ,ze kym si najdu vytuzene dve ciarky si musia vela pretrpiet preskakat ..., neviem prwco je to tak ale vravi sa ze Boh ti nalozi len tolko kolko dokazes uniest , vzdy som si to vravela a miestami som ho prosila ,ze by uz aj stacilo..., hlavu hore , my sme tu pri Tebe drzime vsetky palce ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
ps: my tehulky este tiez nic vyhratw nemame ..., ale musime verit a dufat 🙏🏻

miriamn76
4. nov 2016

@happymia robila som aj tehu ale asi kanalik ciarka bola pekne vidiet no ako to uschlo tak musim zmurit aby som ju videla

kotatko1232
4. nov 2016

@miriamn76 daj foto

lela123
4. nov 2016

@miriamn76 jooj tak to si ma potešila, ja mám tiež 40 a chcela by som ešte jedno, čo je u mňa nepochopiteľné, lebo by to bolo štvrté. Ja čakám len na výsledky z cytologie. Pred pol rokom sa im tam niečo nezdalo, tak uvidím o týždeň. Ja ak by to bolo v poho tak to nechám na prírodu, ale ako som písala, ja už mám kopec detí. Teraz chcem byť hlavne zdravá

miriamn76
4. nov 2016

@lela123 bud rada ze ich mas ja som mala prvu hned na prvy sup uplne bezproblemove tehu a tie dve dalsie bolo MA. Doky vravi ze po zdravotnej stranke som v poriadku len ta priroda mi dako nepraje

kotatko1232
4. nov 2016

@lela123 ja mam iba 1 dcerku a mala som tento rok 30 😊

miriamn76
4. nov 2016

@kotatko1232 neuvidis to dobre mam pokazeny fotak ale sak kukaj aj som to skusala uoravovat ci to nebude lepsie vidno ale myslim ze to je kanalik len velmi zle to foti rozmazava mi fotky

lela123
4. nov 2016

@miriamn76 to je jasné, že som rada, že ich mám. Ja som so všetkými otehotnela hneď. Poslednú som porodila v 34. Ja som začala rodiť v 28

kotatko1232
4. nov 2016

@miriamn76 a ta ciarka je siva??lebo ju pekne vidiet.mm

miriamn76
4. nov 2016

@lela123 ja som mala dceru v 19☺a keby som vedela ako dopadnem mala by som hned po nej aj dalsie no druhym som cakala pomaly do 30 a uz to bolo zlee😑

miriamn76
4. nov 2016

@kotatko1232 bolo ju pekne vidiet zdala sa do ruzova no jak to uschlo tak ju takmer nevidiet. preto si myslim ze kanalik jak bol test mokry tsk presvital. uvidime kedy dorazi mrska

kotatko1232
4. nov 2016

@miriamn76 kanalik vyskoci hned a je sivy aj ked je test mokry a aj ked uschne...cize skus o 2dni

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 a ty si oslepla moja ? ! ved tam je dusik nie ?? ja ju vidim do ruzovaaaa

lela123
4. nov 2016

@miriamn76 ajtak je to zaujímavé ako funguje ten organizmus. Že vtedy to bolo hneď a potom to už nejde. Asi to riadia vyššie sily, ja tomu verím. Ak má to dieťa prísť tak príde.

miriamn76
4. nov 2016

@lela123 tak uz nech pride aby som ho este stihla vychovat☺

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 ved sa pozri tu ked si to ja na tel otvorim ... dusik jak svet ako ja som mala ...