Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mucuinka gratulujem🙂 kolko ste sa snazili ak sa mozem spytat?
Kocky, dnes asi zacnem novy cyklus. V stredu spinenie a velka bolest podbruska, vcera vecer zas. Testy slabnu-vcera bol uz zas len duch. A priznaky odchadzaju. Dnes rano uz spinenie v podobe jasno cervenej krvi, tak uz len cakam, kedy sa mrcha spusti. Nevadi. Maternica bude pohnojena a ak sa muzickovi nahodou podari prist domov na ovulku, tak budeme skusat zas. Ak nam to teda nahodou lekar nezakaze. Dnes mam este kontrolu.
@lilianna1988 2mesiace))))
@ejuska2586 ahoj,tak to ma mrzi ,ze krpcek sa pustil..., neuhniezdil sa a odide zmeskajucou ms ..., ale uvidis co ti povie dnes dr., a presne treba ist s usmevom do dalsieho mesiaca ..., a nema ti preco zakazat .., mne tiez po biochemickom tehu nic nezakazal , samo to slo von ..., drzim Ti palce 🍀👍🏻🙏🏻
@lilianna1988 až sa sem hanbím ti napísať, pretože tak aktivne prvý mesiac. Ja som dlho po pôrode nemala menzes a toto bol len celkovo môj štvrtý cyklus. AJ preto som taká prekvapená a šťastná. Lebo ja som stresant a keď by sa to nedarilo dlhšie, asi by som to psychicky ťažko niesla a už by sa nezadarilo vobec
@miriamn76 aaale ty ihned prestan !!!! dockas ... zasluzis si to ,lebo to bude tvoje vytuzene vymodlene babatko !!!!
u niektorich tien je to tak ,ze kym si najdu vytuzene dve ciarky si musia vela pretrpiet preskakat ..., neviem prwco je to tak ale vravi sa ze Boh ti nalozi len tolko kolko dokazes uniest , vzdy som si to vravela a miestami som ho prosila ,ze by uz aj stacilo..., hlavu hore , my sme tu pri Tebe drzime vsetky palce ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
ps: my tehulky este tiez nic vyhratw nemame ..., ale musime verit a dufat 🙏🏻
@miriamn76 daj foto
@miriamn76 jooj tak to si ma potešila, ja mám tiež 40 a chcela by som ešte jedno, čo je u mňa nepochopiteľné, lebo by to bolo štvrté. Ja čakám len na výsledky z cytologie. Pred pol rokom sa im tam niečo nezdalo, tak uvidím o týždeň. Ja ak by to bolo v poho tak to nechám na prírodu, ale ako som písala, ja už mám kopec detí. Teraz chcem byť hlavne zdravá
@lela123 ja mam iba 1 dcerku a mala som tento rok 30 😊
@kotatko1232 neuvidis to dobre mam pokazeny fotak ale sak kukaj aj som to skusala uoravovat ci to nebude lepsie vidno ale myslim ze to je kanalik len velmi zle to foti rozmazava mi fotky
@miriamn76 a ta ciarka je siva??lebo ju pekne vidiet.mm
@kotatko1232 bolo ju pekne vidiet zdala sa do ruzova no jak to uschlo tak ju takmer nevidiet. preto si myslim ze kanalik jak bol test mokry tsk presvital. uvidime kedy dorazi mrska
@miriamn76 kanalik vyskoci hned a je sivy aj ked je test mokry a aj ked uschne...cize skus o 2dni

Dievcence idem do hajan rano dam vediet co a ako☺dobru nocku vam prajem