icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
4. nov 2016

@happymia moja aj ja som ju videla do ruzova len ked uschol uz to neni take viditelne. pokial bol mokry tak som ciarku videla sj z dialky.

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 ved dobre ale este ze je hcg velmi slabe ... no ptfuj ptfuj bude tmavnut inak by sa tam do ruzova len tak neukazala !!

miriamn76
4. nov 2016

@happymia dojde dcera skusim to odfotit s jej telefonom aka bude

luta13
4. nov 2016

@lela123 to nevadi, ze mas "uz" 3 deticky...Poznam pary, ktore maju 4-5 deti a nemaju problem mat dalsie - myslim to tak, ze im neprekaza, keby im dalsie Boh pozehnal a nebrania tomu nijak...Ak je Tvoja tuzba po dalsom babätku silna, nevahaj a nevzdavaj sa...Boh Ta zehnaj, len tolko Ti napisem 😉...A prajem Ti hlavne vela zdravicka 😉

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 oki cakame ..., ale ja ju tam vidim

miriamn76
4. nov 2016

@happymia aj ja aj teraz len uz slabsie

lela123
4. nov 2016

@miriamn76 ináč mne sa tam tiež niečo marí

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 Bozeee ja odpadnem 🙈🍀...

luta13
4. nov 2016

@miriamn76 no ja vidim na foto //, nie dusika, ci ducha...Aj ked farbu neviem odhadnut, ale je zla foto a ako pises, mas zly fotak...No stale verim s Tebou a dufam, ze MS nedorazi 😉...Myslim na Teba silno...

happymia
4. nov 2016

@karmela kde sa tulas !! tu sa dejuuu veciiiii 🙈😂🙏🏻🤗👍🏻🍀

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 a vidis tiez si mala to spinenie chvilkove ..., a od vtedy nic ako ja minuly vikend

luta13
4. nov 2016

@happymia veru deju 😉 😀 😉...tipujem, ze Miriam je tehu a velmi jej drzime tu vsetky palceky...Je to hrozne napinave, no verim v dobry koniec 😉

miriamn76
4. nov 2016

@luta13 @happymia ja uz som aj okuliare nasadila aby som vedela identifovat farbu ciarky😀😀dosla dcera idem fotit😀

piacere
4. nov 2016

@miriamn76 máš tam tú druhú čiarku ako svet 😀 Neblázni, toto fakt len slepý nevidí 🙂 Držím palce, nech tmavne 🙂

lela123
4. nov 2016

@luta13 ďakujem pekne. Pred rokom sme zatúžili abaja s manželom. U mňa je to samozrejme silnejšie, keďže som žena. Nevzdám to, ak bude všetko o.K. Teraz mám trochu bobky z tých testov,takže ti ešte raz veľmi pekne ďakujem.

happymia
4. nov 2016

@piacere ale ved mne to tiez pekne na mojom tel otvorilo a videla som to tiez !!!!! len chudatko pna si nechce nahovarat ako kazda znas ...
ale je taaam 🤘🏻👍🏻🙏🏻🍀

luta13
4. nov 2016

@piacere tak toto uz ANO!!! Krasne si to upravila ten testik, wau, to uz su krasne tehu palice // 😀

happymia
4. nov 2016

@luta13 ale toto je BOMBAAAA dievcata 🙏🏻🙏🏻

piacere
4. nov 2016

@luta13 že? Stačilo len doostriť foto a pridať trošku kontrastu... ja mám na duchov oči, toto som videla hneď aj bez upravovania 😀

miriamn76
4. nov 2016

@piacere super to je vidiet no teraz som to fotila s dcerinym fotakom a tez nic moc

lulila20
4. nov 2016

@luta13 Ahoj dakujem no o 4 dni ma prist MS

lulila20
4. nov 2016

@piacere AJ MNE TAK UPRAAV PROSIM TAAAAAAA ci isto tam mam toho ducha alebo nieee

miriamn76
4. nov 2016

@piacere @luta13 @happymia @lela123 tak dievcata teraz hladajte ruzovu ciarku po uschnuti ju ledva vidno

miriamn76
4. nov 2016
piacere
4. nov 2016

@miriamn76 a tak ja ju vidím hneď aj napriek tomu, že foto je takmer čiernobiela 😀

piacere
4. nov 2016

@lulila20 daj foto, nech nemusím hľadať 🙂

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 ja ju tiez tam vidim...., keby som aˇti ja odfotila moje testy teraz pred tou kolajnicou posledne ledva ich vidno... nic to kupuj test a zajtra znova a hned zranneho 👍🏻

miriamn76
4. nov 2016

@happymia este jeden mam😀kupujem ovu testy a tam su dva v baleni

lulila20
4. nov 2016

@piacere
nech sa paci

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 supeer vidim,ze si spravne zasobena ako snazilka 🤗
mimo trosku to kde maju take speci balenie ?