icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lulila20
4. nov 2016

@miriamn76 ja som si dala nedavno zapeceny roztek s maslom a suchou salamkou co papam kazde rano a teraz mi to nejako nesadlo...

lulila20
4. nov 2016

Baby ak som si vcera robila test a bol tam ten duch ako spominate dnes by mala byt ciarka silnejsia alebo az zajtra.nasla som jeden test doma 😀 😀

lilianna1xs
4. nov 2016

@lulila20 moze aj nemusi o tyzden vyskusaj

ejuska2586
4. nov 2016

Kocky, takze babatko sa vyvijalo, len potom prestalo. Dnes-uprostred 5teho tyzdna, mala sliznica len 7mm, co je malo. Nevadi, cakam na menzes a pojdeme dalej.

boredka
4. nov 2016

@ejuska2586 to ma mrzi :(, prajem ti aby si bola cim skor ok a hopsa do snazenia. Pekny den

miriamn76
4. nov 2016

@ejuska2586 to mi e luto 😢urcite sa vam co najskor podari.

ejuska2586
4. nov 2016

@boredka uz prisla. Takze uz sa len vicistit a ideme dalej.

biba12
4. nov 2016

@miriamn76 aj ja na druhom vidím čiarku. Kedy to máš mať ms? Tak ako radí
@happymia , skús zajra, príp. o 2 dni z ranného 🙂 Držím palce.

miriamn76
4. nov 2016

@biba12 no mne uz meska dva dni podla apky a cyklov ktore normalne mavam. no minuly cyklus som mala 32 dnovy tak ak aj tento bude taky dlhy tak az 9 by mala dojst. Nejak mi to blbne teraz tak neviem presne kedy vlastne.

lulila20
4. nov 2016

@miriamn76 ja mavam 31 dnovy a mam dostat 7.11
tak som zvedava aj ja 😀
KEDY ides robit dalsi test?? pojdem robit aj ja vtedy 😀

miriamn76
4. nov 2016

@lulila20 neviiem asi az v nedelu.lebo.dnes mam nocnu tak zajtra z ranneho mi to nepojde urobit☺

lulila20
4. nov 2016

@miriamn76 AJ ja rozmyslam alebo az v ponelok??vtedy mas aku smenu?

luta13
4. nov 2016

@ejuska2586 😢 😢 😢 az mi slzy idu, je mi to velmi luto, ze drobcek sa naudomacnil a pritom take krasne //...No verim, ze coskoro pride to spravne drobciatko a pobudne pod Tvojim srdcom 9 mesiacov 😉...Vzdy hovorim len jedno: "Dietatko, ktore opusti matkine telo skor ako sa zacne vyvijat, bolo chore dietatko, preto odislo do Nebicka a nahradi ho zdrave babätko"...Boh s Tebou!

miriamn76
4. nov 2016

@lulila20 v pondelok mam dennu☺

happymia
4. nov 2016

@biba12 aaale ja uz mam palice na mojom uz chodim aj k dr.asi si sa pomylila ..🤗

miriamn76
4. nov 2016

@happymia biba pisala ze mam irobit ako si ty pisala ze mam skusit o dva dni z ranneho☺

miriamn76
4. nov 2016

@happymia pani teraz som to napisala jsk hotentot😃

barborka93
4. nov 2016

@ejuska2586 to mi je veľmi ľuto 😐

happymia
4. nov 2016

@ejuska2586 drzkaj sa ! 🤗

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 jaaaj boze ozaj zle slm si to ja zas precitala ide nam haha 😂🙈🍀

ejuska2586
4. nov 2016

@luta13 Hej. Tiez to tak beriem. Pevne verim, ze coskoro mi posle z nebicka dalsie, tentokrat silne a zdrave dietatko.

ejuska2586
4. nov 2016

Dakujem baby. Je to v pohode. Vyplakala som sa uz vcera, akosi som citila, ze je po vsetkom. Teraz som uz len velmi smutna. Dnes pride domov manzel, tak si urcite este poplacem s nim a potom uz bude dobre...

mucuinka
4. nov 2016

@ejuska2586 už ti píšem niekolkykrat a nie a nie to odoslať. Chcem ti len povedať, že ma to mrzí. Myslím, že si to bola ty, kto niekde napísal, že ani pozitívny test ešte neznamená nič isté a nemozme to nejako ovplyvniť. A mala si pravdu. Všetko, čo môžeme robiť, je len veriť, dúfať a modliť sa. Tiež teraz čakám. Test nestmavol, tak mi bežia hlavou vseliake mysluenky. držím palce a prajem ti, aby si sa čoskoro tešila z pozitívneho výsledku a hlavne, šťastného konca

ejuska2586
4. nov 2016

@mucuinka Dakujem moja. Ano, pisala som to ja. A tak to aj vitim. Viem, ze je to velky zazrak, ked sa to udrzi. Ale pevne verim, ze sa nam coskoro zadari. Ved sliznica je "pohnojena" , ako mi tu niektora napisala. Vraj sa im tiez po takomto comsi zadarilo. Tak uvidime. Momentalne som zdeptana a smutna, ale to prejde...

miriamn76
4. nov 2016

@happymia stava sa😀inak dcera mi doniesla mamatest☺pre porovnanie ci na nom daco bude ☺

lulila20
4. nov 2016

@miriamn76 tak sup sup cakame

miriamn76
4. nov 2016

@lulila20 ten nebudem robit teraz idem si trocha zdriemnut pred nocnou a potom urobim okolo 15:00 teraz som vypila dost vody☺

mucuinka
4. nov 2016

@miriamn76 teda ty si samé prekvapenie. TIEŽ vidím, ale ešte veľmi veľmi slabucko. Nechcem dávať falosne nádeje, uvidíš, a ja dúfam, že uvidíš ;) , pri ďalšom teste. Ale teším sa a držím palce

biba12
4. nov 2016

@happymia nie ja som to myslela na miriam, co si jej pisala, že má počkať a rano testovať z ranného, nie nepomýlila som sa, ja viem, že máš krásne // 🙂

biba12
4. nov 2016

uz vidím, že si to pochopila 🙂