Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ak som si vcera robila test a bol tam ten duch ako spominate dnes by mala byt ciarka silnejsia alebo az zajtra.nasla som jeden test doma 😀 😀
@lulila20 moze aj nemusi o tyzden vyskusaj
Kocky, takze babatko sa vyvijalo, len potom prestalo. Dnes-uprostred 5teho tyzdna, mala sliznica len 7mm, co je malo. Nevadi, cakam na menzes a pojdeme dalej.
@ejuska2586 to ma mrzi :(, prajem ti aby si bola cim skor ok a hopsa do snazenia. Pekny den
@ejuska2586 to mi e luto 😢urcite sa vam co najskor podari.
@boredka uz prisla. Takze uz sa len vicistit a ideme dalej.
@ejuska2586 😢 😢 😢 az mi slzy idu, je mi to velmi luto, ze drobcek sa naudomacnil a pritom take krasne //...No verim, ze coskoro pride to spravne drobciatko a pobudne pod Tvojim srdcom 9 mesiacov 😉...Vzdy hovorim len jedno: "Dietatko, ktore opusti matkine telo skor ako sa zacne vyvijat, bolo chore dietatko, preto odislo do Nebicka a nahradi ho zdrave babätko"...Boh s Tebou!
@ejuska2586 to mi je veľmi ľuto 😐
@ejuska2586 drzkaj sa ! 🤗
@luta13 Hej. Tiez to tak beriem. Pevne verim, ze coskoro mi posle z nebicka dalsie, tentokrat silne a zdrave dietatko.
Dakujem baby. Je to v pohode. Vyplakala som sa uz vcera, akosi som citila, ze je po vsetkom. Teraz som uz len velmi smutna. Dnes pride domov manzel, tak si urcite este poplacem s nim a potom uz bude dobre...
@ejuska2586 už ti píšem niekolkykrat a nie a nie to odoslať. Chcem ti len povedať, že ma to mrzí. Myslím, že si to bola ty, kto niekde napísal, že ani pozitívny test ešte neznamená nič isté a nemozme to nejako ovplyvniť. A mala si pravdu. Všetko, čo môžeme robiť, je len veriť, dúfať a modliť sa. Tiež teraz čakám. Test nestmavol, tak mi bežia hlavou vseliake mysluenky. držím palce a prajem ti, aby si sa čoskoro tešila z pozitívneho výsledku a hlavne, šťastného konca
@mucuinka Dakujem moja. Ano, pisala som to ja. A tak to aj vitim. Viem, ze je to velky zazrak, ked sa to udrzi. Ale pevne verim, ze sa nam coskoro zadari. Ved sliznica je "pohnojena" , ako mi tu niektora napisala. Vraj sa im tiez po takomto comsi zadarilo. Tak uvidime. Momentalne som zdeptana a smutna, ale to prejde...
uz vidím, že si to pochopila 🙂

@miriamn76 ja som si dala nedavno zapeceny roztek s maslom a suchou salamkou co papam kazde rano a teraz mi to nejako nesadlo...