Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kchan tak to rám anoooo je tam dusík..som myslela že to je ovu test 😂😂😂 chiii
@milagrosss20 nevadí aj ja som pred pár rokmi učila co to vlastne je ovu test 😉 Budeš do budúcna vedieť 😉
@karmela no viem čo je ovu a tehu len som nevedela že tehu je tiež čisto zelený a neni lh napísané...
@milagrosss20 nie všetky sú take že majú napísané ale neboj ani ja niesom profík keby som nemala taký test tak tiež neviem 😉
@karmela Ďakujem ti. Ale test, čo som si robila v stredu je úplne rovnaký ako ten dnešný, tak som trochu smutná. SÚ to 20 a oba boli robené na obed. No uvidím čo zajtra ráno 10. Snáď bude dobre, lebo už ma napádajú aj cierne myšlienky. Ešte som to ani nikomu nepovedala, tak to ani nemám s kým zdielat
@karmela prepac moja vcera som uz zaspala,teraz skoro spim a rano uz pred 6hore ako na budik.....,od vcera ma zas pobolieva brusko a krize ako na ms...,dufam,ze to ma tak byt ...
tvoje dcerka musi byt zlate stvorenie a ved ako pises kazda zivotna etapy kazde sviatky su s detmi maju svoje caro ..❤️
@miriamn76 no co akooo??je tam dusik alebo ciarka??😨
@kotatko1232 ja som netestovala dosla som z nocnej☺
@miriamn76 pozri moj.
@karmela co myslis vydis nieco
@kotatko1232 nieco sa tam mari
@kotatko1232 pozri
@miriamn76 no isto.mas zazracny telefon😂ja som videla len uuuuplne slabucko a toto vydiet silnejsie.lebo Prsia ma veelmi silno bolia a ked sa zobudim a postavim tak hned musim dat na seba podprsenku..
@kotatko1232 som zvedava co bude na mojom ale podla mna to boli kanaliky neviem preco ale mam blby pocit ze dorazi mrcha😏
@miriamn76 tak a uvidime a verim tomu ze budes mat aj ty dusika ktory bude stale silnejsiii
@miriamn76 nieee kanaliky su SIVE a tenkeee uplne a tie vidno silno a hned nie ako dusik.
Tak u nas teda asi nič :( včera test nezosilnel a dnes už bol len dusík, žiadna čiarka. Som z toho smutná. Našťastie som to nikomu nepovedala a tak si to prežijem iba sama :(
@kchan Ano 😉
@kchan ten fialovy to mas aky test??to je uz duch a nie dusik 😉
@kchan moja no super to su už pekne kolajnice držím palce nech je všetko v poriadku až do konca a gratulujeeem.
@zubrienka1 ďakujem 😊
@kotatko1232 ten fialový je mamatest 😀
@miriamn76 ďakujem veľmi pekne 😍
@butterfly333 ďakujem zlatko 😍 tento mesiac som to nejako vôbec nečakala 😇

@karmela dobree už som ticho 😂😂😂😂 chiii