icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milagrosss20
4. nov 2016

@karmela dobree už som ticho 😂😂😂😂 chiii

milagrosss20
4. nov 2016

@kchan tak to rám anoooo je tam dusík..som myslela že to je ovu test 😂😂😂 chiii

karmela
4. nov 2016

@kchan no tak držím palce aby ciarocka silnela 😉 Testovala si tehu testom však

karmela
4. nov 2016

@milagrosss20 nevadí aj ja som pred pár rokmi učila co to vlastne je ovu test 😉 Budeš do budúcna vedieť 😉

milagrosss20
4. nov 2016

@karmela no viem čo je ovu a tehu len som nevedela že tehu je tiež čisto zelený a neni lh napísané...

karmela
4. nov 2016

@milagrosss20 nie všetky sú take že majú napísané ale neboj ani ja niesom profík keby som nemala taký test tak tiež neviem 😉

mucuinka
4. nov 2016

@karmela Ďakujem ti. Ale test, čo som si robila v stredu je úplne rovnaký ako ten dnešný, tak som trochu smutná. SÚ to 20 a oba boli robené na obed. No uvidím čo zajtra ráno 10. Snáď bude dobre, lebo už ma napádajú aj cierne myšlienky. Ešte som to ani nikomu nepovedala, tak to ani nemám s kým zdielat

karmela
4. nov 2016

@mucuinka juuuj verím že zajtra bude silnejší zase potom sa pochvál ver že bude dobre

kchan
4. nov 2016

@karmela jasné tehu testom 😁

mucuinka
4. nov 2016

@karmela Ďakujem ti, snáď budem mať dôvod na radosť. Mám pocit, že na mňa lezie aj nejaká nádcha, v absolútne najnevhodnejsi čas, tak by ma to naozaj upokojili. Vždy hovorím, že nájdenie dvoch čiarok na teste sa človek odsudi na doživotný strach 🙂 tak už je to tu

happymia
5. nov 2016

@karmela prepac moja vcera som uz zaspala,teraz skoro spim a rano uz pred 6hore ako na budik.....,od vcera ma zas pobolieva brusko a krize ako na ms...,dufam,ze to ma tak byt ...
tvoje dcerka musi byt zlate stvorenie a ved ako pises kazda zivotna etapy kazde sviatky su s detmi maju svoje caro ..❤️

karmela
5. nov 2016

@happymia ahojte v pohode moja aj ja večer odpadavam a ráno vstanem 😄 Neboj zlatko kým len pobolieva sem tam bez spinenia je to ok a takto verím že bude aj naďalej.No moja dcéra je živé striebro od narodenia teraz si este pekne spinka😊

kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 no co akooo??je tam dusik alebo ciarka??😨

miriamn76
5. nov 2016

@kotatko1232 ja som netestovala dosla som z nocnej☺

kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 pozri moj.

kotatko1232
5. nov 2016

@karmela co myslis vydis nieco

miriamn76
5. nov 2016

@kotatko1232 nieco sa tam mari

miriamn76
5. nov 2016
kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 no isto.mas zazracny telefon😂ja som videla len uuuuplne slabucko a toto vydiet silnejsie.lebo Prsia ma veelmi silno bolia a ked sa zobudim a postavim tak hned musim dat na seba podprsenku..

miriamn76
5. nov 2016

@kotatko1232 som zvedava co bude na mojom ale podla mna to boli kanaliky neviem preco ale mam blby pocit ze dorazi mrcha😏

kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 tak a uvidime a verim tomu ze budes mat aj ty dusika ktory bude stale silnejsiii

kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 nieee kanaliky su SIVE a tenkeee uplne a tie vidno silno a hned nie ako dusik.

mucuinka
5. nov 2016

Tak u nas teda asi nič :( včera test nezosilnel a dnes už bol len dusík, žiadna čiarka. Som z toho smutná. Našťastie som to nikomu nepovedala a tak si to prežijem iba sama :(

kchan
5. nov 2016

Dobré ránko dievčatá, prosím o nazor- myslíte že už to je ten pravý duch 👻? 😊som 1-2 dni do ms

zubrienka1
5. nov 2016

@kchan Ano 😉

miriamn76
5. nov 2016

@mucuinka to ma mrzi🙄z mojho tehu asi tiez nic nebude no novy cyklus niva nadej

kotatko1232
5. nov 2016

@kchan ten fialovy to mas aky test??to je uz duch a nie dusik 😉

miriamn76
5. nov 2016

@kchan ano aj ja chcem take potichucky gratulujem☺

butterfly333
5. nov 2016

@kchan moja no super to su už pekne kolajnice držím palce nech je všetko v poriadku až do konca a gratulujeeem.

kchan
5. nov 2016

@zubrienka1 ďakujem 😊
@kotatko1232 ten fialový je mamatest 😀
@miriamn76 ďakujem veľmi pekne 😍
@butterfly333 ďakujem zlatko 😍 tento mesiac som to nejako vôbec nečakala 😇